xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
definitivno ona dvogodisnja kriza , jednako opasna kao i ostale... popusti paznja, spustimo gard , ono kao e, proslo je dve godine, pa sta aj samo jednu i ode mast u propast
Super je sto si ostavljala vec i znas da mozes i plus si otrovana od nikotinaneko je vec pominjao i te predloge za ostavljanje , uzmes i pusis dok ti ne pozli
Nisam sigurna da je elektronska dobra ideja , samo je zamena jednog otrova drugim ...
a i lepo si napisala : Bacis skroz i to je to.
Drz se
Hvala

Da bukvalno sam se otrovala od nikotina, al ne dam se nije sada nešto strašno, podnosim nekako...
Imala sam prošle godine nikotinsko trovanje tako da kontam šta pričaš. Ovo sada je mala beba naspram toga. Biće ok
Ova elektronska je krš baj d vej :/
- - - - - - - - - -
dobrodosla!!!
elektronsku nemoj da koristis, jer ko zna cime su punjene
navodno je sve OK, ali ja ne bih imala poverenja!!!
mozda bez paljenja/ukljucivanja ili kako se vec zove...
sve znas, sedam dana frka
tri nedelje jos malo
i posle mirisljavica
naravno, kao sto znas, *samo jedna* ne postoji
gde je jedna, tu je jos 1000
1>1000
tu smo za tebe!
Hvala D. : )))

Meni su najgora prva dva tri četri dana, posle milina, ako to prebrodim pobedila sam.
Ne znam za elektronsku, ne radi me uopšte
 msm čini mi se kao da olovku držim u ustima na primer, nikakav efekat, nikakav ukus, ništa...
 msm čini mi se kao da olovku držim u ustima na primer, nikakav efekat, nikakav ukus, ništa...Baciću i nju.

al odoleh. Posle šta bi nemam pojma, ajde kao jednu ću :facepalm: i ćao bi šta bi. Nema jedna. To ne postoji. Baciš skroz i to je to.
 al odoleh. Posle šta bi nemam pojma, ajde kao jednu ću :facepalm: i ćao bi šta bi. Nema jedna. To ne postoji. Baciš skroz i to je to. ,sad mi jasna odsutnost i promene raspolozenja
,sad mi jasna odsutnost i promene raspolozenja