Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
definitivno ona dvogodisnja kriza , jednako opasna kao i ostale... popusti paznja, spustimo gard , ono kao e, proslo je dve godine, pa sta aj samo jednu i ode mast u propast :(
Super je sto si ostavljala vec i znas da mozes i plus si otrovana od nikotina :) neko je vec pominjao i te predloge za ostavljanje , uzmes i pusis dok ti ne pozli
Nisam sigurna da je elektronska dobra ideja , samo je zamena jednog otrova drugim ...
a i lepo si napisala : Bacis skroz i to je to.
Drz se

Hvala :zag:

Da bukvalno sam se otrovala od nikotina, al ne dam se nije sada nešto strašno, podnosim nekako...

Imala sam prošle godine nikotinsko trovanje tako da kontam šta pričaš. Ovo sada je mala beba naspram toga. Biće ok

Ova elektronska je krš baj d vej :/

- - - - - - - - - -

dobrodosla!!!:heart:
elektronsku nemoj da koristis, jer ko zna cime su punjene
navodno je sve OK, ali ja ne bih imala poverenja!!!
mozda bez paljenja/ukljucivanja ili kako se vec zove...

sve znas, sedam dana frka
tri nedelje jos malo
i posle mirisljavica :zaljubljena:

naravno, kao sto znas, *samo jedna* ne postoji
gde je jedna, tu je jos 1000

1>1000 :rtfm:

tu smo za tebe!:zag:

Hvala D. : ))) :zag:

Meni su najgora prva dva tri četri dana, posle milina, ako to prebrodim pobedila sam.

Ne znam za elektronsku, ne radi me uopšte :lol: msm čini mi se kao da olovku držim u ustima na primer, nikakav efekat, nikakav ukus, ništa...

Baciću i nju.

Juče prvi dan bez cigareta. Dosta je bilo. Moram prestati, postalo mi je zlo koliko sam preterala. Nikakve granice i kontrole nad sobom nemam kada suu pitanju cigarete. Znači ili da ih bacim ili da mrem, eto bukvalno tako. Grlo me tako boli, ma uši me bole od cigara više. Završila sam s tim. Odluka je pala.

Nije prvi put da ostavljam cigare
, nisam bila pušač pune dve godine (pisala sam ovde i tada, 2012), isto ovako rekoh sebi dosta i nisam u te dve godine ni jednom poželela cigaretu. Dobro možda jesam jednom :mrgreen: al odoleh. Posle šta bi nemam pojma, ajde kao jednu ću :facepalm: i ćao bi šta bi. Nema jedna. To ne postoji. Baciš skroz i to je to.

Sve to super, odlučila sam, držim se, ali pošto sam preterivala u zadnje vreme i sigurno pušila do dve pakle dnevno, bojim se da će biti teže ovaj put pa sam za svaki slučaj kupila neku elektronsku. :mrgreen:

Drži se malecka , ovaj put smo svi uz tebe!

- - - - - - - - - -

pusis:confused:,sad mi jasna odsutnost i promene raspolozenja

Ovo je i meni odmah palo na pamet!

Baš je labilna i promenljiva. Vidi se i isprekidan "rukopis", iscepkane rečenice...strašno

Nepušači, testirajte svoju odluku. Da li osećate želju ?

2yy9mxy.jpg

24b1zd0.jpg

Na koju fotku ste odreagovali ?

sto unapred odbacivati neki savet ako je vec mnogima pomoglo?
pa ni mi ovde ne radimo nista drugo nego pokusavamo da posavetujemo sveze apstinente i mnogi kazu da im znaci
mozda se bas tu za nekoga nadje nesto kljucno za motivaciju
Ma nema tu velike filozofije, kakav Alan Kar , kakvi bakraci.
Ako zelis da ostavis, ostavices, a ako ne zelis mozes da citas i sto Alan Kara i neces ostaviti.
Sta i kako moze neko meni da sugerise zasto je dobro da ostavim duvan? Pa nisam ja maloumna da bi mi bili potrebni
neki likovi tipa guru iz USA ( ili vec odakle je) da shvatim da mi pusenje smeta.

Ako zelis da ostavis, ostavices, a ako ne zelis mozes da citas i sto Alan Kara i neces ostaviti.
Sta i kako moze neko meni da sugerise zasto je dobro da ostavim duvan? Pa nisam ja maloumna da bi mi bili potrebni
neki likovi tipa guru iz USA ( ili vec odakle je) da shvatim da mi pusenje smeta.
nismo svi isti
ruzno je da ljude nazivas maloumnim samo zato sto se razlikuju od tebe
ako nekome moze da pomogne, ne znam zasto bi trebalo unapred omalovazavati i ovo, odmoci nece sigurno

ja sam ostavila cigarete jako davno kada te knjige/videa nije bilo, ali znam neke kojima je pomoglo
meni je to dovoljno za preporuku onima koji su zainteresovani

nismo svi isti
ruzno je da ljude nazivas maloumnim samo zato sto se razlikuju od tebe
ako nekome moze da pomogne, ne znam zasto bi trebalo unapred omalovazavati i ovo, odmoci nece sigurno

ja sam ostavila cigarete jako davno kada te knjige/videa nije bilo, ali znam neke kojima je pomoglo
meni je to dovoljno za preporuku onima koji su zainteresovani

Ja nisam tebe ili bilo koga ovde nazivala maloumnima pa te molim da citas pazljivije.
Ja ne nasedam na bilo kakve sektaskke prevare, a za mene ( ponavljam, za mene ) sve je to prevara.
Ja sam samo za sebe rekla da nisam maloumna pa ne nasedam na takve stvari.

Ovo treba staviti na pocetak svake stranice na temi.
Nista vise ne treba;kratko,jasno i jebitacno. :lol:

[/SIZE][/I][/B]

Ovo treba staviti na pocetak svake stranice na temi.
Nista vise ne treba;kratko,jasno i jebitacno. :lol:

Ljudi pobogu,sta se ovde dogadja.Zar se tako brzo zaboravi kroz sta se prolazi u periodu odvikavanja?Mante se naglabanja o nekakvim glupostima ,sektama,sektasima .....i cemu jos.Dajte ako ste voljni pomognite ako ne onda vas lepo molim cutite.Pametnije je nekada nista ne reci.Zasto blatiti knjigu ako je cinjenica daa mnogima pomaze.Da knjiga je upravo i meni pomogla.Osim toga netreba ovde pametovati vec konkretnom preporukom i podrskom pomagati.Postovani svi koji pokusavate da ostavite smrdljive cigare,samo hrabro i imajte vere u sebe.Ako budete sebi verovali uspecete.Mozda ne sa ovim pokusajem ali nikada ne odustajte.Verujte vredi .srecno i idempo dalje.koristite sve sto ne skodi a moze pomoci:super: :super::klap:

- - - - - - - - - -

cestitam xella i radujem se tvom drugom danu,svaki sledeci ce biti laksi:whistling:

Ja nisam pročitao knjžicu od Alena jer me smorila a i dok sam čitao, samo sam imao želju da zapalim cigaru pa kasnije da nastavim sa čitanjem.

Nakon svega, priznajem samo volju i malu farmaceustku pomoć. Ali ok, nekome je ta knjiga pomogla, ne može da škodi.

Jednostavno, treba stvarno poželeti da se ostave cigare i biti načisto s tim da će morati i da boli.

Drugi dan bez cigareta. Sve je ok. : )
:ortakinje:

- - - - - - - - - -

Ja nisam pročitao knjžicu od Alena jer me smorila a i dok sam čitao, samo sam imao želju da zapalim cigaru pa kasnije da nastavim sa čitanjem.

Nakon svega, priznajem samo volju i malu farmaceustku pomoć. Ali ok, nekome je ta knjiga pomogla, ne može da škodi.

Jednostavno, treba stvarno poželeti da se ostave cigare i biti načisto s tim da će morati i da boli.
sta konkretno?

:ortakinje:

- - - - - - - - - -

sta konkretno?

Zyban ako nađeš ( mada se više ne uvozi) ali i Tabex razbija koliko je dobar

- - - - - - - - - -

Hvala vam na podršci :zag: :heart:

Treći dan otpočeo, ne dam se, pijem kafu, forumašim, nema dima, nema grlobolje od cigareta, dišem najzad i smeškam se :)))

Baš si bila dobra devojčica, nagradi se malo :cool:

Meni je pomogla ta knjiga.
Istina je da moras da zelis da prestanes, a ona samo pomaze u delu kako da se snadjes kad naidje kriza....i da te obavesti sta te ceka generalno. I ne preporucuje da se prestaje sa pusenjem pre nego sto se procita.
Meni je pomogla samo kao psiholoska priprema (malo li je), i sve sto u njoj pise je istina, bar je kod mene bilo (pusacki narkoman od 3 kutijednevno).
Posebno jer su se svi oko mene kleli da sam ja jedna od onih koji nikad nece prestati da puse, tako da podrsku nisam imala, samo nevericu i nipodastavanje.

Sve to moze i na ovoj temi da se nadje, ko hoce da cita i prihvati :heart:

Xella, ne daj se, tu smo da te podrzimo :super:

Hvala vam na podršci :zag: :heart:

Treći dan otpočeo, ne dam se, pijem kafu, forumašim, nema dima, nema grlobolje od cigareta, dišem najzad i smeškam se :)))
Veruj mi da je ovaj treci dan nekako i najzayebaniji, ali ces i njega pregurati.

Ma citajte ljudi knjige, knjige su za citanje, kome pomogne to je savrseno u redu, ali glava mora da donese tu konacnu odluku.
To ostavljanje pusenja ( Hajlender, Srculence ce to potvrditi) na neki je nacin i preispitivanje samog sebe. Svoje volje, kartaktera
jer kada covek poklekne onda mu je muka od samog sebe, oseca se slabicem, a u principu covek sve moze samo ako hoce.;)

Meni je pomogla ta knjiga.
Istina je da moras da zelis da prestanes, a ona samo pomaze u delu kako da se snadjes kad naidje kriza....i da te obavesti sta te ceka generalno. I ne preporucuje da se prestaje sa pusenjem pre nego sto se procita.
Meni je pomogla samo kao psiholoska priprema (malo li je), i sve sto u njoj pise je istina, bar je kod mene bilo (pusacki narkoman od 3 kutijednevno).
Posebno jer su se svi oko mene kleli da sam ja jedna od onih koji nikad nece prestati da puse, tako da podrsku nisam imala, samo nevericu i nipodastavanje.

Sve to moze i na ovoj temi da se nadje, ko hoce da cita i prihvati :heart:

Sve je tako bilo mudrice mirišljava , nikotinski nezavisna , nedimljena , divna i skockana :heart:

- - - - - - - - - -

Veruj mi da je ovaj treci dan nekako i najzayebaniji, ali ces i njega pregurati.

Ma citajte ljudi knjige, knjige su za citanje, kome pomogne to je savrseno u redu, ali glava mora da donese tu konacnu odluku.
To ostavljanje pusenja ( Hajlender, Srculence ce to potvrditi) na neki je nacin i preispitivanje samog sebe. Svoje volje, kartaktera
jer kada covek poklekne onda mu je muka od samog sebe, oseca se slabicem, a u principu covek sve moze samo ako hoce.;)

Vala baš.
Ja sanjao da sam zapalio pa sam se osećao kao zgaženo g i nečovek...ma kao da sam moderatorka na Krstarici ( od toga gore nema :lol: ).

I kad mi zafali motiva da odolevam, setim se da bi to bio poraz pa zato ne palim

Vala baš.
Ja sanjao da sam zapalio pa sam se osećao kao zgaženo g i nečovek...ma kao da sam moderatorka na Krstarici ( od toga gore nema :lol: ).

I kad mi zafali motiva da odolevam, setim se da bi to bio poraz pa zato ne palim
Znam za te snove, sanjala sam i ja i onda prezirem sebe ( ali sve u snu), govorim sebi da sam poslednja stoka, onda se probudim
pa sam srecna sto je ipak bio samo san. Da, to je i jedan veliki izazov, ali i iskusenje.

Jao, i ja sam noćas sanjala da pušim, i to jednu za drugom... i nit mi smrde cigarete, nit me guše, nit mi se vrti u glavi, kao da nisam nikad ni prestajala! :bljak:
Pa mi krivo, hoću da se pojedem od muke, što sam se uopšte mučila ovoliko, a sad gotovo - ja snage nemam da prolazim ponovo kroz sve ono sra..e
Ljudi, kad sam se probudila i kad sam skontala da je bio samo san, mogla sam da skačem 2 metra uvis od sreće!
Nije lako još uvek. Pre podne sam bila na nekom seminaru, prošlo je OK. Međutim, popodne previše smoždena da nešto radim, kasno mi da spavam, pada koncentracija, fokus = opasnost!
I onda jedem kao sumanuta! Nema veze, biću debeli bivši pušač :jede2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back