- Poruka
- 35.930
Rayela,potpuno se slažem s tobom da,kad je pušenje u pitanju,glavni problem je u nama.I to stoji.(U to smo se sami uvalili i niko nas nije terao.E,sad iz toga trebamo i sami da se izvučemo)Išla sam na to da,kad ti se neko bolestan vrati kući (prošla sam kroz to,na žalost,više puta),rodbina i prijatelji navale da dolaze da vide bolesnika,a to je pogrešno.Njemu treba mir,odmaranje nekih ,bar mesec dana.A da svima samo kaže kako je,za njega je napor kojem ne sme da se izlaže.A i Spirit nije u stanju da sve dočeka,skuha kaficu,daj sokić,ispričaj šta je bilo,kako,...to samo dodatno otežava situaciju a ljudi misle da joj pomažu,da time pokazuju pažnju. .Znam da to rade iz dobre namere,ali baš tu greše.( Druga stvar je ako donesu neku zdravu supicu,pomognu joj da uradi ono što ne može da stigne...)Još ako se neko nađe,pa da "pomogne" (opet ne iz zle namere)izgovori ono "hajde da se malo smiriš,zapali jednu...",ode sav napor da ostaviš to zlo,u deliću sekunde.I ako Spirit ovu situaciju u kojoj se nalazi" izgura" do kraja,(a hoće,iskreno se nadam )može s ponosom da kaže da je jaka i da taj otrov više ne treba.Inače da dodam(izvinite što sam toliko opširna),da sam juče čula da u Švedskoj,ako izađeš na terasu i zapališ,komšija ima pravo da te tuži.Brzo će to doći i ovde.A zato ćemo MI na vreme rešiti taj problem.
Pozdrav svima i posebno Spirit

Pozdrav svima i posebno Spirit

), koje primenjujem kad se pojavi želja:

ja sam nekada mislila da cu u ako uspem jedna dan bez cigarete da cu ih ostaviti ....