Rayela
Legenda
- Poruka
 - 71.814

Drugari, heeelp!Ne pušim, ne želim da pušim, ali ne znam šta mi se događa. Nikako da ih zaboravim. Uskoro će mesec dana kako ne pušim, a evo već 4-5 dana uvek su mi na pameti, šta god da radim one me bockaju. Čak sam ih i sanjala pre neko veče. Izgleda da sam od onih kojima krize traju mesecima. A tako sam bila happy i motivisana... Nije mi jasno šta se dešava.
![]()
Guiraj dalje, sanja se to jako dugo, secam se kako sam i ja sanjala pa me onda kao u snu uzasno grize savest sto pusim.
Ne, mesecima bas ne traju, ali traju dva-tri meseca.

Ne pušim, ne želim da pušim, ali ne znam šta mi se događa. Nikako da ih zaboravim. Uskoro će mesec dana kako ne pušim, a evo već 4-5 dana uvek su mi na pameti, šta god da radim one me bockaju. Čak sam ih i sanjala pre neko veče. Izgleda da sam od onih kojima krize traju mesecima. A tako sam bila happy i motivisana... Nije mi jasno šta se dešava. 

Ne znam sto ne kupih nešto za smirenje; čajevi nešto baš i ne pomažu. Odjednom mi i sve ono što je bilo motivacija izbledelo, nikako da vratim mozak na početak i usmerim misli na pravi put. Prosto me i stid da vas smaram ovim svojim neodređenim stavom i strahom da cu postati slabić i pasti. A opet kad vidim da će Pipi uskoro proslaviti 5. godišnjicu bez cigareta, radujem se, jer vidim da ipak nije nemoguće. So happy for you, Pipi. 

Pošto nije htelo tek tako da me prođe, menjam taktiku. Svađom između dve mene. Oranž, hajde i ti kreni u borbu. 

malo šale naravno...onda ide borba na drugom koji je meni poznat i znam tačno šta za njega treba...ranijih godina praktikovala post iz drugidh razloga a ne tezine, a i za njega se pripremala nedelju dana pre...kad sam letos prestala, ugojila se 5kg za mesec ipo koliko nisam pušila...pazi, nisam jela više ali jesam česće...i eto,prestaneš da pušiš a za nagradu se ugojiš