Ma, da. O tom, potom. Sada je najvažnije ostati nepušač.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al da ne bacam teorije,videcu se uskoroJa sam se stvarno bila ugojila "samo prvi put"Draga Pipi,nisam ja borac na dva fronta...prvo ide ovaj zahebani sa svim oruzijem, pa posle prsa u prsamalo šale naravno...onda ide borba na drugom koji je meni poznat i znam tačno šta za njega treba...ranijih godina praktikovala post iz drugidh razloga a ne tezine, a i za njega se pripremala nedelju dana pre...kad sam letos prestala, ugojila se 5kg za mesec ipo koliko nisam pušila...pazi, nisam jela više ali jesam česće...i eto,prestaneš da pušiš a za nagradu se ugojiš
![]()
Nekako mi se metabolizam gadno syebao, stvarno sam i gladovala, vodila racuna da ne jedem nista slatko, masno,

i ja sam navikao uz pivo,ahh...dok cepam pivo,mogu i 5 cigareta izduvati,nista ne osecamHvala, bolje te nasaoKad je prosao prvi mesec malo sam se opustio, bilo mi je lakse, medjutim, sad pocinjem da se brinem, ove krize su mi veoma sumnjive, nadam se da nece dugo trajati. Ne osecam fizicku krizu, ali mi zato podsvest radi, narocito uz pivo. Jbg, pijem ga 30 godina i navikao sam da uz pivo i pusim.
i ja sam navikao uz pivo,ahh...dok cepam pivo,mogu i 5 cigareta izduvati,nista ne osecam![]()

ULOGA ISHRANE U TOKU ODVIKAVANJA OD PUŠENJA
1.PUŠAČ TREBA DA BUDE OPREZAN U ODNOSU NA PIĆE
Pušač ne treba da pije alkoholna pića, kafu, čaj, koka-kolu. Pušač treba da izbegava svesedative i bilo kakva stimulativna srestva u nameri da što brže ojača svoj nervni sistem. Jedina pića koja pušač može da konzumira treba da budu mleko i mlaćenica. Kao topao napitak može da koristi piđe spravljeno od kaše žitarica.![]()
Mnogi pušači, u pokušaju da se oslobode cigareta udvostručavaju do tada korišćenu dnevnu količinu kafe, ne shvatajući da kafa može da dovede do kulminacije žudnju za duvanom, koji pokušavaju da ostave. Pored ranije ustaljene navike da pušač puši uz šoljicu kafe, kofein koji se nalazi u kafi, stimuliše nerve a upravo to sada treba da izbegava. Veoma je važno da pušač sada očuva smirenost.
Drugi veliki neprijatelj snage volje je alkohol. U bilo kom obliku, alkohol deluje direktno na na vitalne moždane centre razuma, snage volje i sposobnosti pravilnog rasuđivanja. Iz navedenog razloga pušač treba da smatra alkohol tokom narednih nekoliko dana ličnim neprijateljem broj jedan.
U skoro svakoj grupi ljudi koji na bilo koji način pokušava da prstanu sa pušenjem, nailazimo na znatan broj onih, koji u ovom pogledu napreduju izvanredno, ali sve do onog fatalnogpopodneva kada se iznenada nađu na nekoj koktel partiji ili prijemu. Mnogi od njih odlaze na koktel čvrsto rešeni da pijukaju jednu čašu piva u toku celog popodneva i obično i uspevaju u tome, ali sve do onog trenutka kada im priđe stari prijatelj i pozove ih da popiju samo kapljicu za stara dobra vremena. Posle ovoga dolazi do i pola pakla cigareta, jer je kapljica pobedila snagu volje.

Ovo pCeto iz avatara za koji dan ulazi u deveti mesec, zato mi taj broj pade NAUMШто баш девет, црна ти?

Ti bi bre Pipi da nas oslobodis ne samo pusenja nego svakog zivotnog zadovoljstva
Pazi molim te, sada ni kafu ne smem da pijem, ni vino, pivo. Ne pise da nije pozeljno ni baviti se seksom
barem 9 meseci![]()