А кретање?![]()
To sam zaboravio,upala misica,po 20-30km dnevno sam pesacio,+ sex svako vece do iznemoglosti.
I opet se ugojim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А кретање?![]()

To sam zaboravio,upala misica,po 20-30km dnevno sam pesacio,+ sex svako vece do iznemoglosti.
I opet se ugojim.![]()

Ja pesacim 1 sat( ali brzo hodanje), a ti ne bi morao da prodajes lovacke price da si trcao maraton svaki dan , onda radio 8 sati,
pa jel posle i seks do iznemoglosti
To brzo hodanje mi je i bila inicijalna kapisla da prestanem da pusim jer sam tesko disala.
Nezavisno od tvog maratona i seksa , mislim da bi trebalo bas u periodu ostavljanja duvana da se covek vise bavi sportom.
Ja se nisam ugojila, cak sam i olabila kilo-dva jer sam js pre ostavljanja pusenja pocela sa nekom hrono dijetom, a i nemam
napade za hranom.

) i izdrzao tih bogumi chitavih pola sata. Posle je sve bilo ok i cestitao sam sebi...nema popustanja, dobro je sto nisam "izvrdao".Setnja je spas realno,samo sto sam ja poceo da jedem ko nenormalan,a kiseonik je cudan isto hahahha ju ju ju kolaps !

Setnja je spas realno,samo sto sam ja poceo da jedem ko nenormalan,a kiseonik je cudan isto hahahha ju ju ju kolaps !
Lepo sto si ostavio cigarete. Sledeci, krupniji korak po zdravlje ... je, ostaviti jaja.
Prema poznatom Harvardovom zdravstvenom ispitivanju medicinskih sestara, konzumirati jedno jaje dnevno skracuje zivot koliko i pusenje oko 25 hiljada cigara, odnosno otrpilike po 5 cigara na dan tokom 15 godina.
http://nutritionfacts.org/video/eggs...herosclerosis/
4 jajeta = 20 cigareta (pakla)

Cao drugari. Nisam mogao da vas bodrim jer me (opet) banovala jedna vrlo zdrava i nefrustrirana moderatorka
Elem, juce ( preko 4 nedelje od ostavljanja ) me spopala takva zudnja za cigaretom da bih glat dao 50e samo da sam mogao da sprzim jednu paklu "a da se ne racuna".
Uhvatio sam sebe kako razmisljam na koju foru da sebi dozvolim, kako da opravdam jednu paklu. Nova godina, kriziranje... sve mi proletelo kroz glavu ali lupio sam sebi samar ( ne bukvalno) i izdrzao tih bogumi chitavih pola sata. Posle je sve bilo ok i cestitao sam sebi...nema popustanja, dobro je sto nisam "izvrdao".
Takodje, ako nekome treba, ostalo mi je pola kutije ( oko 40-50 tabletica ) Tabexa. Ja ga ne pijem vec 2 nedelje a odlican posao mi je odradio na pocetku.
- - - - - - - - - -
I ja sam nabacio koje kilo.
Prvi put u zivotu mi raste stomak. Do pre mesec dana sam stomacinu objasnjavao kao "pojavu koja se drugima desava" a sad ga gledam kako raste svaki dan
To su moje ratne rezerve, za slucaj da izbije Treci svetski...
Nova sam na forumu. Pre nekoliko dana sam vam poslala poruku ali je niko nije video (bila je vidljiva tek nakon nekih odobrenja) ... Ne pušim već 19 dana. Uh, i prilično je teško u zeznuto. Nadam se da ću izdržati. Prošle godine nisam 6 meseci pušila i ona "samo jedna'' me porazila. Ovo što je napisala Rayela ako mi se ''omakne'', meni ne sme nikako da se dogodi. E, da, i super ste drugari, nadam se da će mi uz vas biti lakše kad ove krize i krizice naiđu. 
Pozdrad svima.Nova sam na forumu. Pre nekoliko dana sam vam poslala poruku ali je niko nije video (bila je vidljiva tek nakon nekih odobrenja) ... Ne pušim već 19 dana. Uh, i prilično je teško u zeznuto. Nadam se da ću izdržati. Prošle godine nisam 6 meseci pušila i ona "samo jedna'' me porazila. Ovo što je napisala Rayela ako mi se ''omakne'', meni ne sme nikako da se dogodi. E, da, i super ste drugari, nadam se da će mi uz vas biti lakše kad ove krize i krizice naiđu.
![]()
Rayela ne bih smeo da se slozim sa tobom i kazem da je jedna popusena cigareta nista...Mnostvo primera ima da se sa tom jednom popusenom cigaretom nastavilo dalje,ti si primer takodje..Ne treba se kockati sa takvim stvarima..Dobro znas u kakvoj si sad situaciji,kao i Hajlender koji opisuje takvu zelju za cigaretom da bi dao 50 eura,sta mislis jel bi vam naskodila ta jedna cigareta,odmah bi vam proradila stara navika da se dopunite kako treba sa nikotinom i drugim otrovima..Ko moze nema potrebe da pali,ko ne moze propusice opet pa jovo nanovo posle par meseci..
Rayela ne bih smeo da se slozim sa tobom i kazem da je jedna popusena cigareta nista...Mnostvo primera ima da se sa tom jednom popusenom cigaretom nastavilo dalje,ti si primer takodje..Ne treba se kockati sa takvim stvarima..Dobro znas u kakvoj si sad situaciji,kao i Hajlender koji opisuje takvu zelju za cigaretom da bi dao 50 eura,sta mislis jel bi vam naskodila ta jedna cigareta,odmah bi vam proradila stara navika da se dopunite kako treba sa nikotinom i drugim otrovima..Ko moze nema potrebe da pali,ko ne moze propusice opet pa jovo nanovo posle par meseci..
Vidi Dejane, a sta ti preporucujes ljudima koji ipak zapale tu cigaretu? Da se samoubiju, pljunu na sebe?
Ili , ako stvarno propuse, pocnu da biju i sledecu bitku, a svako ko je stvarno zeleo da batali pusenje, batalio ga je.
Један дим је већ опасан. То је чињеница. Оно што не треба чинити ако ипак дође до тога да се поклекне је да се само убију тојест наставе да пуше. После те једне трајно оштећени рецептори у мозгу пушача добијају свој молекул никотина који паше сад перфектно у проширено лежиште предвиђено за допамин, и тело одмах прелази на тај пушачки мод и тражи још. И онда почиње борба поново са кризама. Понеко се и избори да не пропуши, али ретко ко. Мени се дешавало да после пар димова пропушим и по месец дана након тога, јер се у међувремену борим са озбиљним кризама које не попуштају тек тако.
Боље је избећи све то, јер ко са ђаволом тикве сади сам у њу упада.
Један дим је већ опасан. То је чињеница. Оно што не треба чинити ако ипак дође до тога да се поклекне је да се само убију тојест наставе да пуше. После те једне трајно оштећени рецептори у мозгу пушача добијају свој молекул никотина који паше сад перфектно у проширено лежиште предвиђено за допамин, и тело одмах прелази на тај пушачки мод и тражи још. И онда почиње борба поново са кризама. Понеко се и избори да не пропуши, али ретко ко. Мени се дешавало да после пар димова пропушим и по месец дана након тога, јер се у међувремену борим са озбиљним кризама које не попуштају тек тако.
Боље је избећи све то, јер ко са ђаволом тикве сади сам у њу упада.
Idi bre odmah u apoteku, kupi jedno pakovanje tog tabexa, uzimaj onako kako je tamo propisano, neces biti uopste nervozan,4. dan danas meni,i mogu slobodno reci da sam sad idealan za neku instituciju tipa laza lazarevic..a za hranu da ne pricam,jedem ko azadaja kapiram do nove godine da cu nabaciti jedno 5kila minimum...Nikad mi teze u zivotu bilo nije hahahah
Bravo za tebe! Ja sam 4. dan od prestanka tek videla da mogu da pobedim i bila sam ponosna na sebe.4. dan danas meni,i mogu slobodno reci da sam sad idealan za neku instituciju tipa laza lazarevic..a za hranu da ne pricam,jedem ko azadaja kapiram do nove godine da cu nabaciti jedno 5kila minimum...Nikad mi teze u zivotu bilo nije hahahah
Samo... cini mi se da su tačne one priče da se čuvam krize oko 20. dana. Danas me baš ne popušta. Ali, ne dam se ja.
A i moram se boriti 12 sedmica. Posle toga se nikotinski receptori gase. Biće lakše. Uostalom, sama sam birala taj put. Idemo dalje!