- Poruka
- 1.369
Naravno Pipi, najbolje je nikada i ne pocinjati ni sa cigaretama, ni sa alkoholom.
Ja sam samo zelela da ljudima koji sada prstaju da puse kazem da ne ocajavaju ako popuse neku, da se ne samoubijaju, ali i da ne nastavljaju sa cigaretama,
nego da nastave tamo gde su stali pre te ili tih popusenih cigareta.
Ja sam vec jednom ( poodavno) Dejanu rekla da je suvise iskljuciv, da to ljude nervira, da se tako dijalog ne vodi jer i zadnja budala zna da je najbolje
od danas na sutra bataliti i droge i cigarete i alkohol. Medjutim cak i ako su droge u pitanju, a ipak je to tezak oblik zavisnosti, ljudi, zavisnici ocekuju
dijalog, neku utehu, podstrek , a nikako pretnje i nekakve kletve. I na nemackom je sajtu bilo reci i o tima koji prete ( obicno su roditelji, prijatelji,
pa i svestenici, bracni partneri) da oni cine samo magarecu uslugu zavisnicima jer se ovi tek onda zainate, naravno sve je to linija manjeg otpora, ali
im tako vise odgovara.I tek onda se ponovo vracaju poroku iz nekog inata.
Ajde Rayela,pricas kojestarije..Kazes da ovi ljudi koji ostavljaju cigarete dodju ovde i ako im se ne svidi sta im napisem oni se zainate i propuse??Pa jel vi koji ste tog misljenja ostavljate cigarete zbog sebe ili jedva cekate da vam nesto nije po volji i kao razlog opet zapalite??Kome ja pretim pobogu,ja kad sam ostavljao cigarete kao ti sto sad radis i mnogi jos koji su zapoceli taj povratak na normalan zivotni put,mislis da bi me neko poremetio u nameri da nezelim zapaliti da je pisao ovako kako ja pisem??Znas koliko me briga,ako sam ja psihicki jak,sa velikom voljom da ostavim,pa nema tog coveka koji ce me poljuljati da opet stavim ovaj otrov u usta..Primecujem sad da se opet vracas na to da me ucis kako se vodi dijalog,sta treba da kazem i na koji nacin??Pa to bih voleo licno da mi drzis casove,obojma bi bilo korisno,ja da naucim kako se vodi dijalog a ti da se ratosiljas nervoze..I oboje zadovoljni..hehe
- - - - - - - - - -
4. dan danas meni,i mogu slobodno reci da sam sad idealan za neku instituciju tipa laza lazarevic..a za hranu da ne pricam,jedem ko azadaja kapiram do nove godine da cu nabaciti jedno 5kila minimum...Nikad mi teze u zivotu bilo nije hahahah
Uvek me lepo nasmejes..
...Uvek razmisljaj u momentima krize i ludila zasto si odredio bas taj nick koji imas i ostaces nepusac!!- - - - - - - - - -
Samo... cini mi se da su tačne one priče da se čuvam krize oko 20. dana. Danas me baš ne popušta. Ali, ne dam se ja.![]()
Tacne su price,nego sta..Ali nemoj se oslanjati da je to bas 20 dana i posle ih ima,ali su dosta blaze i krace traju..ali svaka kriza je opasna i potencijalna je kapisla da se ponovo vratis poroku..Nikad nemoj podceniti neprijatelja..Sto kazu Mirko i Pipi,gadan je to neprijatelj i djavo,malo se opustis i vratis mu se u zagrljaj...

sutra nam je slava, pa N.G. pa Bozić...verujem da cu iza toga biti kompletno spremna da prestanem sa pušenjem,dosad su ovo bile g.probe

Ne pušim, ne želim da pušim, ali ne znam šta mi se događa. Nikako da ih zaboravim. Uskoro će mesec dana kako ne pušim, a evo već 4-5 dana uvek su mi na pameti, šta god da radim one me bockaju. Čak sam ih i sanjala pre neko veče. Izgleda da sam od onih kojima krize traju mesecima. A tako sam bila happy i motivisana... Nije mi jasno šta se dešava.