Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико још до ватромета? Невероватно је врзо прошло!
16.u ponoc...mozda tebi meni baš i nije:lol:a kod mene tek i već zavisi od raspoloženja:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jutarnja kafa...skroz neobicno. Prva jutarnja kafa bez cigara. Sta cu sad s rukama....:D
Neka narukvica da vrtiš, brojanica ili obična gumica za teglu:D

...još malo pa bice mesec, uh danas me opet drmalo...drogetina samo takva:evil:to kod mene na 15,dana, skroz sam nešto bila bzv. a onda počela u sebi da ponavljam, ne pušim zato što sam tako odlučila...otkad ne pušim mnogo se bolje osecam...otkad ne pušim mnogo boljre jedem:mrgreen:..ali drmalo me ceo dan u nastavcima:roll:...ne znam, negde sam pogrešila...ili je to zato što imam dug pušacki staz:think:

nisi pogresila nigde,to se desava,djavo uvek vreba i ceka pogodan momenat da prevari i nabaci po koje iskusenje..samo ti nastavi da ponavljas sebi tu recenicu kao i danas i nista ne brini,inat cuda cini..jos ces ti imati ovakvih dana i momenata ali se ne daj prevariti i uvek ponavljaj isto kao i danas,i odmah uzmi nesto radi da odagnas misli o pljugama..

snimila sam program na telefonu..."time to quit sm"
2 dana i 16 sati ne pusim
80 cigareta nisam zapalila
6E sam ustedjela
i 5 sati i 20 minuta vremena sam ustedjela

Koju recenicu da ponavlja Oranz?

- - - - - - - - - -

Ja sam nastavila potpuno isto da zivim, da pijem kafu, sve se drugo trudim da upraznjavam normalno iako mi je SVE drugacije!

- - - - - - - - - -

Sklona sam gojenju, moram donijeti odluku da pazim sta jedem i koliko jedem, bila sam dugo na dijeti i taman postigla zeljeni izgled.... sad mi se stalno nesto jede, kao da je hrana zamjena za cigare.

snimila sam program na telefonu..."time to quit sm"
2 dana i 16 sati ne pusim
80 cigareta nisam zapalila
6E sam ustedjela
i 5 sati i 20 minuta vremena sam ustedjela

Koju recenicu da ponavlja Oranz?

- - - - - - - - - -

Ja sam nastavila potpuno isto da zivim, da pijem kafu, sve se drugo trudim da upraznjavam normalno iako mi je SVE drugacije!

- - - - - - - - - -

Sklona sam gojenju, moram donijeti odluku da pazim sta jedem i koliko jedem, bila sam dugo na dijeti i taman postigla zeljeni izgled.... sad mi se stalno nesto jede, kao da je hrana zamjena za cigare.
:klap: sad guraj dalje...a sama smisli neku mantru,npr.ne pušim jer ja tako zelim i sl.krize nisu kod svakog iste ali ih ima a što se gojenja tiče ne znam...ja nisam sklona gojenju ali samm za mesec nabila 3kg viška:evil:

Него, да вам испричам... Била сам за викенд код оца Јоила, и на крају каже он, хајде сад сви пушачи дођите овде да вам читам молитву против пушења. И сви дошли сем вође пута... У повратку нико није пушио сем ње : D

e pa dobro vece svima! Zovem se tako i tako i ja sam nikotinski zavisnik :) Uclanih se samo da bih bacio,zamislite, cigarete. :mrgreen:l google ovo google ono kad ono, gle ,braca u ostavci! Cek da pripalim. E tako.
32 god., starosti, pusackog staza jedno 15-ak. Danas hteo da bacim cala sa terase:hahaha: zajedno sa kutijom domaceg duvana,covek lepo kaze,pa to da prestanes sa pusenjem je tvoja odluka. Skapiram ja da je on u pravu,pa lepo u sobu i umalo glavom u zid.Pa zapalim i tako to. Hebeno. Ovih dana kao smanjujem,al ' to je mlacenje prazne slame. . tako da,od sutra,nema vise ni jedna, ne zvao se ja Lorimer!
Prosao sve faze ostavljanja,sa Zybanom izdrzao mesec dana,kako sam prestao da pijem isti,opet propusio. Na suvo 10 dana itd. Najgore je sto znam sta me ceka ona prva tri dana:evil:
A sad na lalkanje pa cemo da vidimo. Biju Turci al' bije i Marko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back