Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...a danas bi mogla da propušim, toliko mi se puši...cigareta mi ne izlazi iz glave...eto skoro dve nedelje ništa...koji je bre ovo uzas:eek:

Nemoj da se zezas. Ako si izdrzala dve nedelje , onda nema sta vise da razmisljaso cigeratama.
Sanjaces jos dugo da pusis pa ces i u snu imati grizu savesti ,ali ces biti srecna kada se probudis i shvatis da je bio samo san.
Ja nisam pusila 2x po pet godina.
 
Dragi forumasi skoro 5 godina kako sam batalila pusenje :mrgreen:....duvan ... bila toliko strasan pusac kada spadnem na jednu paklu u tasni vec je frka ,, jutarnja kava sa 5 kom 100s...a onda druga kafa ,,,u najvecem razmisljanju da bacim cigarete , ostala sam u drugom stanju BLAGOSLOVENOM , i to je bila ta kap gde sam rekla KRAJ...frka je bila mesec dana , pa je bilo i kasnije na godinu dana ozbiljnih razmisljanja i premisljanja kupiti paklu. Iskuliras krizu ,i sada imam utisak da bi mogla stalno propusiti , zapalila sam mozda oko 5 cigareta , cisto da probam i bilo mi je bljak , jedno dva puta mi je bilo ok. Najlepse je od svega sto mi sve mirise stvari kuca sve bas sve , nema vise onog smrada to je i najjaci utisak osim onoga da ne jurim stalno po cigarete ima nema nestace nece :roll:... DOBRO MI JE ! Samo resiti sam sa sobom KARAKTER .Ja sam uspela posle 13 godina strasnog koriscenja ...
 
6 meseci kako ne pusim. Sada, u ovom momentu mi je to sasvim normalno, cak me ni ne pogadja toliko da bih se svima hvalio itd kao na pocetku kada sam brojao na sitno. Izgleda da polako pocinjem da prihvatam neppusenje kao normalno stanje. To je ono sto me cini srecnim. Moj savet svezim nepusacima je da ne dozvole sebi da ponoovo propuse jer ce samo sebe naterati da jos jednom prodju kroz prvih mesec dana odvikavanja, koji su slozicete se pravi pakao.
 
...sad se uinat pohvalila komšiji inače prodavcu u trafici:mrgreen:a on zlobno, uostalom kao i ja njemu kaze...ma vratices se ti:evil:..čudo jedno kako pušači nikad ama baš nikad nemaju reči hvale za taj čin:think: a ja se secam koliko sam bila fascinirana svima koji su prestali da puše, licili su mi na bogove...elem kaze moj komša bio jedan sad i kaze da saaaanjaaa cigare...a ja njemu pa šta...obaviš lepo pušenje u snu a kad se probudiš i dalje si nepušać:D
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top