Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao svima! Ovo mi je treći ili četvrti put da se javljam. Ko zna koliko puta sam ostavljala cigarete na dan- dva. Treći dan mi je uvek bio Dan D .:dash: E, elem, imam nešto da objavim. U stvari, objaviće Quit Counter umesto mene:
"Nada Bijelić - Free and Healing for Four Days, 20 Hours and 36 Minutes, while extending my life expectancy 12 Hours, by avoiding the use of 146 nicotine delivery devices that would have cost me 1.202,84 Din.." :klap:
Znači, još malo pa kraj PETOG dana. Mislim da je to- to! Prvi put da nisam poklekla pod jačim krizama. Uvek mi je bio problem da prvih dana izađem iz stana jer sam znala da ću sigurno kupiti cigarete. Zato sam cigarete uvek ostavljala petkom. Preko vikenda nisam izlazila da ne bih došla u iskušenje da ih kupim. A onda bi se uvek desio ponedeljak kada bih morala da izađem iz stana i- bilo je gotovo! Ovih nekoliko dana izlazim bez problema, danas sam obavila i jednu veću kupovinu, pošteno se išetala- i nije mi palo na pamet da kupim cigarete! Uh, mislim da sam sama sebe ubedila u to da ću sigurno kupiti cigarete ako izađem, sama sam sebi nametnula taj strah! Ludilo!:poludeo: Danas sam ga konačno pobedila. Inače, puno jedem, ali mi to baš i odgovara. :zjede:Tu je voda, čajevi, iđirot za grickanje, Alen Kar i OVAJ FORUM! Divni ste! Da nije vas, ne bih uspela (mislim da sam zaista uspela, ne vraćam im se više ja, a ne, ne!) Dobro su mi poznate sve zamke i spremila sam rešenja za njih! Puno vas volim i malo ću vas više daviti ovih dana.
 
I dalje bez smrde
cigareta.jpg
girl_nea.gif
 
Браво оранж!

Лаки, то је баш пример који показује јачину те зависности. Надам се да ће пријатељица оздравити и престати да пуши. На Хиландару имају ефикасан лек против рака.

Tamo ne primaju zene, mozda da proba u manastiru Crna Reka;)
 
NISAM popušila 378 cigareta do sada...impresivna cifra, a ja sam ko dete samo bi da me neko hvali tako da me ovo uvek oraspolozi...i još tamo krupnim slovima piše SLOBODA,..tačno, nema ništa lepše od toga...e sad ima talasanja, boli me glava povremeno pa se probava još nije sredila...pijem vodu dosta i voce a i povrce i mix košutnjavog voca tamanim...čini mi se da se i apetit dovodi u red,msm počela da jedem normalno:roll: i ne treba baš svako stanje dovoditi u vezu sa cigaretama mada mi je jasno da se organizam još čisti i prilagodjava...inače danas 13 dana bez duvana:maramica:
 
Хвала Дејане. Иначе, отац Тадеј каже да ко једе три дана само јабуке четвртог дана је непушач.


Veom jednostavan recept i ko ga ne isproba jako gresi. Niko nece da umre od gladi ako tri dana jede samo jabuke.
Izvolite gospodo,probajte pa nam recite rezultat. :kpozdrav:
 
POZDRAV NEPUSACI!! :)

Ovoga puta imam jednu poruku za sve pusace koji nas prate i koji zele da ostave pusenje. A svakako da mogu pogledati snimke i nepusaci i da vide kakvih su se stravicnih posledica resili.
Ukratko, 5 osoba pricaju o posledicama pusenja, koje su pracena slikom. U ovom clanku nalazi se 5 videa od kojih svaki traje po 30etak sekundi.

Tako da OD SRCA preporucujem da ih pogledate i da razmislite :) http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/is...paklu-pet-lica-uzasa-uznemirujuci-video/59772
 
Cao forumasi moji! Citam, I vidim da je ovde veoma veselo, ima dosta nepusaca sto mi je jako drago. Samo da prijavim, da nisam aktvna na forumu ne zato sto sam odavno nepusac, I sto me vise to ne interesuje, nego zaista imam zdravstvenih problema kao sto rekoh jednom prilikom sa setajucim pritiskom. Cim ugrabim priliku, I bude mi malo bolje, eto mene sa mojim savetima: Kako ostaviti duvan zauvek! Hahaha, pa moracu malo da vas smaram! Sigurno vam nedostaju moji komentari... Pozdrav za sve, I pisemo se!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top