Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno postoji nesto sto bi radije kupila sebi ili nekome ko ti je drag.. Taman usrecis nekog sa malim znakom paznje.. A ne da kupis cigare,uzivanje ce ti trajati minimalno ako ga i bude posle 8 meseci.. Ja i mm ostavili pusenje u Aprilu i super nam je,svakodnevno pricamo o tome ;) ne bi je zapalila sad nema sanse, kuca mi nikad cistija ;)

Uh ljudi kakvu krizu imam nakon osam meseci. Svi znate da sam pusenje ostavila najviše zvog vantelesna oplodnje. Posto sam jedva izvukla zivu glavu nakon postupka i 3 dana se rastajala sa zivotom a jos pet bila u bolnici dobila sam želju nevidjenu da zapalim, a ta zelja je jača i jača :(

Poriv za autodestrukcijom. Velik stres, ali znas sta...proslo je. Nema potrebe ni da se kaznjavas ni da se tesis...sad je bitno da si jaka i da takva i ostanes, jer nije samo tebi tesko u celoj situaciji...a sebican covek nisi, zar ne.

Uh ljudi kakvu krizu imam nakon osam meseci. Svi znate da sam pusenje ostavila najviše zvog vantelesna oplodnje. Posto sam jedva izvukla zivu glavu nakon postupka i 3 dana se rastajala sa zivotom a jos pet bila u bolnici dobila sam želju nevidjenu da zapalim, a ta zelja je jača i jača :(
Ajde nemoj sada da nas plasis ovde! :D taman sam zaboravio i kako kriza izgleda! ;)

Šesti dan danas, juče se zabrojala:lol: e što ti je podsvest...sad bi ja da je više prošlo,inače sve normalno, pijem kafu ko i dosad i mnogo prija...ima bolji ukus:heart:necu da menjam ništa a tek kafu neću da izbacimm...izbacila ono što me je sprečavalo da budem normalna a to su cigarete:D...e sad ko i posle svakog hiruškog reza potrebno je vreme za oporavak:mrgreen:

Imas krize posle toliko vremena zato sto se nisi 'zasitila' cigareta, odnosno ostavila si ih 'protiv svoje volje'.

Znam kako ti je, jer sam i ja ostavio cigare iz nekih drugih razloga, a ne zato sto su mi smetali ili zato sto sam se zasitio. Budi jaka, izdrzi, procice.. Najbitnije je da ti fokus ne bude na pusenju.. Izlazi, druzi se, pružiće ti podršku dragi ljudi i to ce te ohrabriti :)

Poriv za autodestrukcijom. Velik stres, ali znas sta...proslo je. Nema potrebe ni da se kaznjavas ni da se tesis...sad je bitno da si jaka i da takva i ostanes, jer nije samo tebi tesko u celoj situaciji...a sebican covek nisi, zar ne.

Tu sam, i dalje vas pratim... I dalje ne pusim. Ali i dalje imam zelju. :(
Nisam ostavila protiv svoje volje ja sam zelela. Svi koji me znaju, znaju i koliko dugo se borim sa ovim zlom. Da 10 god nisam pusila pa sam propusila. Da sam imala jos dva puta faze ostavljanja. I da moj otac je i nakon 40 godina sanjao da pusi, a nikada nije zapalio od trenutka kada je prestao.
Da jedna ironija jednom mu je cigareta spasila zivot maltene, posto je on muzicar i ziveo je od svojih ruku, sva sreca te je drzao cigaretu kada se odlomilo staklo na lampi inace bi mu otisla ruka. Prestali su svi u kuci pre nego sta sam se ja rodila i njegov komentar kada me je video da pusim je bio: Pa zar smo svi u kuci ostavili pusenje zbog tebe a ti si pocela!

Hvala Pipi:heart: komplimenti su mi potrebni(štobireklapopadijaizserije) znam samo da sam presrećna...da mi je neko pričao rekla bi mu da laze:lol: elem, dan po dan itd...evo čitam forum ispočetka, po ko zna koji put i znam sa čime imam posla:vudu: nego nisam se posebno ni pripremala, pre bi rekla da nisam imala hrabrosti tako da kad sam presekla, i videla da nije ništa strašno, prosto se oduševila i sad teramo dalje

Da se i ja pridruzim drustvu koje ostavlja cigarete (ili makar planira). Meni je ovo treci pokusaj za kratko vreme (trenutni nepusacki staz - 4 dana). Pijem tabex. Medjutim pila sam ga i prva dva puta pa sam se opet vracala cigaretama i to pre zavrsetka terapije (zvucni smesno, ali kao da sam se bojala da cu stvarno postati nepusac!). Ne ide mi nekako to samoubedjivanje da se zapravo nista nece promeniti - tj. hoce, ali na bolje. Imam strasne glavobolje - kada ne pusim one se smanjuju, zelim jos jedno dete (jedno vec imam)... ima milion razloga zasto zelim da ih ostavim, ali kada krenem u to, kao da mi razlozi blede :( Ne znam kako bih sama sebi pomogla. Pomagajte! :)

Da se i ja pridruzim drustvu koje ostavlja cigarete (ili makar planira). Meni je ovo treci pokusaj za kratko vreme (trenutni nepusacki staz - 4 dana). Pijem tabex. Medjutim pila sam ga i prva dva puta pa sam se opet vracala cigaretama i to pre zavrsetka terapije (zvucni smesno, ali kao da sam se bojala da cu stvarno postati nepusac!). Ne ide mi nekako to samoubedjivanje da se zapravo nista nece promeniti - tj. hoce, ali na bolje. Imam strasne glavobolje - kada ne pusim one se smanjuju, zelim jos jedno dete (jedno vec imam)... ima milion razloga zasto zelim da ih ostavim, ali kada krenem u to, kao da mi razlozi blede :( Ne znam kako bih sama sebi pomogla. Pomagajte! :)
Pa uvek ces se vracati. Jednom pusac, uvek pusac.

To sa glavoboljama si samo uobrazila, nema to veze.
Uopste ne zvuci smeshno, to je strah svakog pusaca. Pomisao da nesto vise nikada ne sme.
Moj ti je savet da sada prekines ( mozes i bez tog tabexa), ali da se ne zaklinjes da vise nikada, ali nikada neces pusiti.

Pijem Tabex, danas sam zapalio pola cigarete ( 2 x 1/4 ) i ok mi je.

Čini mi se da je Zyban bio bolji, ali i ovo radi fino
Zyban je mnogo zdaviji, ali bre kosta u tri PM.
Medjutim, ti si mlad, nece ti skoditi ni Tabex;)
Ako dozvolis da ti dam jedan savet, a znas da sam slaba na tebe pa jeste dobronameran:)
Kupuj neku najjeftiniju i najodvratniju vrstu cigareta, zgrozice ti se vec same po sebi i bez Tabexa.
zapali i bacaj.

Ja cuu prestati da pusim (kunem se svojom devojackom cascu) oko 15. jula.
Mene uvek syebe Srbija jer se tamo usvinjim, a iduce sam nedelje opet tamo. Ali kad se vratim
zaista definitivno prestajem.

Zyban je mnogo zdaviji, ali bre kosta u tri PM.

Nema ga više.
Tražio u apoteci pre 5-6 dana i kaže apotekarka da se ne uvozi "već otkad"
Pre je kutija bila oko 5000

Ako dozvolis da ti dam jedan savet, a znas da sam slaba na tebe pa jeste dobronameran:)
Kupuj neku najjeftiniju i najodvratniju vrstu cigareta, zgrozice ti se vec same po sebi i bez Tabexa.
zapali i bacaj.

Haha, probao ja to prvo Sa Drinom pa uzeo čak i domaći duvan ( za motanje ) i...ništa. Samo ti se promeni ukus pa ti krdža postane slatka i divna :D

PS - današnji saldo ( u vreme komentara ) 1,8 cigareta

ko te tera da dodjes u srbiju,lepo sam ja procenio da nisi odavde....bas lepo sto ga savetujes da kupuje los kvalitet cigareta a on pokusava da se skine sa njih uz pomoc tableta..ovo je odeljak ljudi koji prestaju sa pusenjem,nemoj da ubacujes pusackog crva ljudima koji pokusavaju da ostave cigarete..:)

Rayela razmišlja kao pušač. A za domaće duvane je istina, nemaju onaj "kokain" kao u industrijskim cigaretama pa se lakše skida sa takvih cigara.

Pa izdrzi...snaga volje je čudo,jednostavno kazi NEĆU da pušim...Pipi bi ti sad očitala da je ovde:lol:pročitaj unazad forum ima korisnih saveta:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back