Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kamael posto vidim da koristis fraze hocu da cujem sta znaci definicija reci "naravoucenije"?ali budi posten i ne trazi u googlu..takodje posto si ubedjen kako si dao odlican odgovor hocu da cujem zasto se od jedenje piletine postaje *****..takodje manjina moze da se zali zasto koristis tu rec pred sirokim auditorijumom jer je to vredjanje ljudi koji vole isti pol..hajde sad baci se na posao kralju..mudrost je vrlina,dakle izvolte..:)

Kamael posto vidim da koristis fraze hocu da cujem sta znaci definicija reci "naravoucenije"?ali budi posten i ne trazi u googlu..

Zelju ti necu ispuniti iz jednog razloga, a taj je da nisi podoban za odgovor. Iz razloga jer uplices frazeologiju a pravis pocetnicku gresku, umesto citanja ti trazis da gledas ... to je dokaz da si u bogatom svetu jezika tek obicno slovo.

Kamael ocigledno da si furundzija,u jednoj drugoj temi prozivas coveka zasto je okacio sliku sa nekom devojcicom iz crtanih filmova i hoces da ga nabedis da je pedofil a sustina slike je sasvim druga,ovde poredis ljude koji jedu piletinu da su "******"...ocigledno nesto krijes u dubini duse kad non stop trazis i razmisljas o tome..verovatno si neki sobni misic bes prava glasa i voli domino osobe..jel ti primecujes sebe??ja jos uvek cekam od tebe da mi odgovoris sta znaci naravoucenije,kao i to da razjasnis zasto su ljudi koji jedu belo meso pilece ******..hajde kad si tako pametan prosvetli nas...

Dejan i Kameal ne preterujte.

Zaboravila si u vezi Dejana slovo p. Cim ga je stavio nakon imena i to veliko slovo P, onda budi korektna pa kada mu citiras nik stavi i slovo jer vidis da mu to slovo znaci.

Meni ako se obracas i zelis konverzaciju onda citiraj pravilno nik a ne poput nepismene osobe. I ne deli pravdu, ako ti nesto nije po volji imas trougao pa prijavi..... one koji su ti skrenuli paznju na otrove koje vrebaju u hrani, a oni su ti najmanje krivi za nedostatak snage promeniti, a ponajvise zec lezi u grmu sopstvene navike. To jest, ti sama trebas sa sobom konverzovati a nas ostavi jer si od istih vec dobila korisnu informaciju nakon koje se nisi udostojila pravilno osloviti.

Zaboravila si u vezi Dejana slovo p. Cim ga je stavio nakon imena i to veliko slovo P, onda budi korektna pa kada mu citiras nik stavi i slovo jer vidis da mu to slovo znaci.

Meni ako se obracas i zelis konverzaciju onda citiraj pravilno nik a ne poput nepismene osobe. I ne deli pravdu, ako ti nesto nije po volji imas trougao pa prijavi..... one koji su ti skrenuli paznju na otrove koje vrebaju u hrani, a oni su ti najmanje krivi za nedostatak snage promeniti, a ponajvise zec lezi u grmu sopstvene navike. To jest, ti sama trebas sa sobom konverzovati a nas ostavi jer si od istih vec dobila korisnu informaciju nakon koje se nisi udostojila pravilno osloviti.

Nadji nekog drugog za svadju.
Ovde je reč o cigarama a ne o mesu.
Kad krenem da ostavljam meso , pričaćemo i o tome.

Nadji nekog drugog za svadju.
Ovde je reč o cigarama a ne o mesu.

Brkas loncice. Jeste rec o cigaretama i dejstvu cigareta. Iz tog razloga i jeste napisan post koji ponavljam:

U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta.

E sad, to sto si ti uvidela besmisao ostavljanja cigareta kada si se suocila sa informacijom o otrovima iz mesa kojeg nisi spremna ostaviti, reci cu ti da ne dozvoljam da mene okrivljujes i da sam ja najmanje kriv psiholoskom stanju u koji si upala.

------------------------------

Kada smiris svoj emotivno psiholoski naboj ocekujem izvinjenje zbog :

1. nepostovanja sagovornika davanjem nepostojecih nikova
2. pokusajem teranja korisnika sa teme
3. optuzivanja korisnika za svadju

ovaj kamel je klasican forumski trol koji upada u razne teme po forumu i inati se i prica koje kakve gluposti..zanemarite ga jer ih ima svuda..bacite ga u kantu kao i cigarete..

Definitivno. Na ovoj temi nam ne trebaju takvi tipicni forumski maniri.

Ima li moderatora na forumu???
komedija-za-sva-vremena-ima-li-pilota-u-avionu-1347053343-205988.jpg

Kada pacove hranimo mesom koje sadrzi benzo-a-piren, oni dobijaju rak zeluca, a cesto i leukemiju. Kancerogeni efekat benzo-a-pirena je time dovoljno dokazan. Cak i ako ne pravi rostilj, covek nije postedjen kancerogenih materija koje unosi sa mesom. Metilkolantren je jedna od tih supstanci koja nastaje kada se meso przi na visokim temperaturama. Kada tu supstancu dajemo u vecim kolicinama laboratorijskim zivotinjama, one dobijaju rak.

Kada ta supstanca dodje u dodir sa drugim kancerogenim materijama, cak i u malim kolicinama, one razvijaju maligni tumor. Mozemo reci da metilholantren iz mesa pojacava delovanje drugih kancerogenih materija koje unosimo u organizam. Na klanicama cesto mozemo u mesu zivotinja naici na dobrocudne ili maligne tumore.

images

U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back