Mimi 77
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Danas je tacno 3 meseca bez cigareta, jupiiii
. Jesu li to svi otisli na odmor?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam pušila od 25. aprila.
I juče kupim kutiju jer sam se mnogo iznervirala i ispušim je za 2 sata. Zaštooooo zašto![]()
Još sat vremena i bice 24.sata bez cigarete...
Zato sto si guska,i nisi jedina malo njih ne nasedne na tu glupost.
Znam da jesam, ebeš ga![]()
Evo ga24.sata...mnogo sam srecna, mislila sam da je to nemoguca misija..idemo dalje, valja izgurati još dva i valjda ce posle biti bsš lakše...
Posle toliko nepusenja mozes da propusis jedino iz gluposti.
Nisi samo pomislila jedno: Koliko je muke trebalo da pregrmis najgora dva meseca,pa zar se isplati ponovo sve iz pocetka. A djavo ne ore i ne kopa vec navlaci na blud,bahanalije i greh,a duvan je najveci greh. :rotf
Evo ga24.sata...mnogo sam srecna, mislila sam da je to nemoguca misija..idemo dalje, valja izgurati još dva i valjda ce posle biti bsš lakše...
Bravo , vidiš da možeš.
Ja krećem ponovo.
Prošle godine izdržala 2.5 meseca bez cigara.
Sad sam krenula ponovo, pa dokle stignem.
Jesam pomislila, kad sam vidjela praznu kutiju
Ma ima života, idemo ispočetka![]()
JesssssUra! Dugo očekivan dan! Zaslužuješ malo slavlje, nagradi sad sebe nekom sitnicom koju voliš! A od mene
![]()
Jessssspotpuno sam odlepila kad sam shvatila da je prvi dan prošao,sad guram dalje...
hahaha...msm znala da sam super, al baš tolikoJelda sjajan osećaj, kad vidiš koliko si jaka! A možeš i više, samo ako rešiš i ne daš se smutiti...još dva dana i menjaš nik u SuperOranž
zasad ovako,dve polovine od 2mg,znaci po 1mg uz kafu...one su usatvari potpuno bezveze i ljute ali zasad rade posao...Batali i žvake što pre....sad za prvo vreme okej, ali nemoj duže od nedelju dana, da ne bi predugo unosila nikotin na taj način. (Ima ljudi koji su se navukli na žvake posle, ali ne treba da te to brine sad u samom početku. Sad dobro dođu da ti pomognu)