Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da jesam, ebeš ga :D

Posle toliko nepusenja mozes da propusis jedino iz gluposti.
Nisi samo pomislila jedno: Koliko je muke trebalo da pregrmis najgora dva meseca,pa zar se isplati ponovo sve iz pocetka. A djavo ne ore i ne kopa vec navlaci na blud,bahanalije i greh,a duvan je najveci greh. :rotf:

- - - - - - - - - -

Evo ga24.sata...mnogo sam srecna, mislila sam da je to nemoguca misija:srecan:..idemo dalje, valja izgurati još dva i valjda ce posle biti bsš lakše...

Sad udari jedan dobar sex,da se castis. :zag:

Posle toliko nepusenja mozes da propusis jedino iz gluposti.
Nisi samo pomislila jedno: Koliko je muke trebalo da pregrmis najgora dva meseca,pa zar se isplati ponovo sve iz pocetka. A djavo ne ore i ne kopa vec navlaci na blud,bahanalije i greh,a duvan je najveci greh. :rotf

Jesam pomislila, kad sam vidjela praznu kutiju :D
Ma ima života, idemo ispočetka :D

Mnogo se radujem zbog vas, svaka vam čast! Veliki je to korak u životu, možda i najveći koji ćete napraviti. Kad shvatite koliko snage i odlučnosti ima u vama, da se suprotstavite tom neprijatelju što vam se u mozak uvukao i po osećanjima gamiže, onda vam je jasno da nema prepreka u životu koje ne biste mogli savladati. I to je čini mi se najveća dobit od prestanka pušenja!

Cigarete odavno nisu od duvana, tako da rat sa preko 4000 otrovnih materija nije mala stvar. Poneka bitka se i izgubi, ali ko izdrži do kraja bez predaje taj je pobednik. Svaki dan, svaki sat bez nikotina je dragocen, tako da se ne treba demoralisati zbog eventualnog pada već naučiti lekciju, gde je bila slabost preko koje te je neprijatelj prevario, pa izmeniti tu stvar i ići dalje do konačnog oslobođenja. Inače, ne treba ni čekati neku "konačnu" pobedu. Ona je već tu, prvog dana koji pregurate bez nikotina.
Samo je fora da ostanete nepušači, a to je lako....samo nemojte pušiti...

Bravo , vidiš da možeš.
Ja krećem ponovo.
Prošle godine izdržala 2.5 meseca bez cigara.
Sad sam krenula ponovo, pa dokle stignem.

Bravo! Uz tebe smo!
Dan po dan, stižeš dokle želiš...jer ništa te ne može naterati da pušiš osim ti sebe.

- - - - - - - - - -

Jesam pomislila, kad sam vidjela praznu kutiju :D
Ma ima života, idemo ispočetka :D

Tako je! Nema predaje! Otresi kolena i nastavi sa nepušenjem kao da se ništa nije desilo. Biće sad malo kriza ali pripremi se na to da malo istrpiš...

Jelda sjajan osećaj, kad vidiš koliko si jaka! A možeš i više, samo ako rešiš i ne daš se smutiti...još dva dana i menjaš nik u SuperOranž
hahaha...msm znala da sam super, al baš toliko:lol:šalu na stranu treba biti budan:rtfm: a najdraze mi što se nisam primila na elektronske cigarete...msm isti k.... samo drugo pakovanje:roll: a zvake me ne brinu ...

ma kakve elektronske cigarete..ako pocnes sa njima nista nisi uradila..i dalje uvlacis neke sumnjive dimove sa koncetracijom nikotina,koji takodje nisu ispitani sa medicinske strane..i dalje trosis pare mesecno kupujuci koje kakva ulja..to nije sustina ove price..a sto kaze mirko,koristi njegovu pricu,cim pomislis na cigarete ti udari partiju sexa..

Batali i žvake što pre....sad za prvo vreme okej, ali nemoj duže od nedelju dana, da ne bi predugo unosila nikotin na taj način. (Ima ljudi koji su se navukli na žvake posle, ali ne treba da te to brine sad u samom početku. Sad dobro dođu da ti pomognu)
zasad ovako,dve polovine od 2mg,znaci po 1mg uz kafu...one su usatvari potpuno bezveze i ljute ali zasad rade posao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back