Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taze nepušači ima li vas...ne mogu da verujem da baš nikog nema a ja sam tako raspoložena da prfičam o tome...kako je ovo sjajna stvar, da sam znala da je ovakav osecaj učinila bih to i ranije:D e sad ima malo mantanja po glavi, ništa strašno al se oseti...danas sam na sekund zaboravila ceo spisak nekih stvari pa sam se smejals u sebi...nije valjda da cu sad da zaboravljam...pa sad vec imam više kiseonika u mozgu valjda treba da bude bolje:lol: eto kad nema dijaloga i monolog dobro dodje:whistling:

slusaj me oranz,ne moze nista da bude jace od tebe i tvog ponosa i tvoje reci..te smrdljivice pored kojih si prosla danas vidis da si ih pobedila jer nisi kupila...napravila si izbor koji je dobar po tebe..samo tako nastavi i ne pomisljaj da kupujes alternative pusenju..ako te uhvati kriza odmah uzmi nesto radi da skrenes misli..preko dana kad te uhvati kriza idi na trcanje,uvece krizu pobedjuj trbusnjacima,sklekovima,nekim vezbicama..dosta je korisno,em sto odrzavas kondiciju i sagorevas kalorije em sto pomaze oko krize..posebno sto ces sigurno nabaciti neko kilo vise..baci se na cajeve,tecnosti sto vise,izbaci gazirana pica,ako ti je kafa problem nemoj je ni pitida te ne povuce za pljugom..ako radis posao,sport,sto vise zdrava ishrana,sto vise vitamina kroz voce i povrce,sto vise tecnosti..i bez cigareta ..NAPRED!!!

slusaj me oranz,ne moze nista da bude jace od tebe i tvog ponosa i tvoje reci..te smrdljivice pored kojih si prosla danas vidis da si ih pobedila jer nisi kupila...napravila si izbor koji je dobar po tebe..samo tako nastavi i ne pomisljaj da kupujes alternative pusenju..ako te uhvati kriza odmah uzmi nesto radi da skrenes misli..preko dana kad te uhvati kriza idi na trcanje,uvece krizu pobedjuj trbusnjacima,sklekovima,nekim vezbicama..dosta je korisno,em sto odrzavas kondiciju i sagorevas kalorije em sto pomaze oko krize..posebno sto ces sigurno nabaciti neko kilo vise..baci se na cajeve,tecnosti sto vise,izbaci gazirana pica,ako ti je kafa problem nemoj je ni pitida te ne povuce za pljugom..ako radis posao,sport,sto vise zdrava ishrana,sto vise vitamina kroz voce i povrce,sto vise tecnosti..i bez cigareta ..NAPRED!!!
dobar si ti:lol: ponešto od ovoga moze naročito rmbanje po kući:lol: msm sklekovi i trbušnjaci su za mladje...a neko kilo više, pa šta da se radi ja sam se prvo oko toga sa sobom dogovorila a onda krenula u misiju nepušenja:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jedem trešnje , uživam bez dima :D
e pa super, ti vec znaš kako je:D

msm sklekovi i trbušnjaci su za mladje...

Cuj ovo razmisljanje,neverovatno da jos uvek procitam nesto slicno...Pokazao bih ti bildere za 70+ god pa bi brzo porekla ovo sto si rekla,takodje i dame u poznim 60-tim u raznim sportovima...Covek se oseca mlad duhom i nema granica za njega..Znas kako otac Tadej kaze "Kakve su ti misli,takav ti je zivot"...

Cuj ovo razmisljanje,neverovatno da jos uvek procitam nesto slicno...Pokazao bih ti bildere za 70+ god pa bi brzo porekla ovo sto si rekla,takodje i dame u poznim 60-tim u raznim sportovima...Covek se oseca mlad duhom i nema granica za njega..Znas kako otac Tadej kaze "Kakve su ti misli,takav ti je zivot"...
:lol: ma ok. moji su sportisti i ništa mi to nije strano...nego moja kičma se buni i zato ja to tako kazem,inače znam jsa gomilu vezbica i radim kad sam raspoložena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back