Kukki
Zainteresovan član
- Poruka
- 263
Pipi,ti si mnogo "bezobrazna" samo da znas

p.s.da ne zivis mozda negde blizu Belgije,mesta Spa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pipi,ti si mnogo "bezobrazna" samo da znas
A kad bih imala milione ,znas kako bih se sekirala?
Uopste!
Sve bih spasila i moja 3 kucna ljubimca i tepihe i umetnicke slike,isla gde bih htela i ni suzu ne bih pustila....ovako tesko.
Kao za proslavu 3 meseca nepusackog staza sam popusila 6 cigareta jednu za drugom!
Mozes ti to da zamislis!?
Sad se pravim luda kao nista se nije desilo, a i nije
Jos uvek sam nepusac,za vasu informaciju![]()
Kao za proslavu 3 meseca nepusackog staza sam popusila 6 cigareta jednu za drugom!
Vec sam i zaboravila da sam pusila,kao da je to neko drugi umesto mene.
Pijem kaficu vec drugu od jutros i nisam ni pomislila na cigaru a kamoli pozelela.
No frk,no panik.
Nepusac sam 3 meseca i jedan dan
Mirko sto si ti opterecem seksom toliko covece.?
I ko je tebi rekao uopste da ja nemam dobar i redovan seks?
Samo cinjenica da sam jedna od retkih ovde koja nije dobila na tezini(u prvom mesecu nesto dobila,u drugom se vratila na normalu),moze da ti nesto kaze ili ne?
Znaci da se seksam na veliko.....te radoznalog![]()
Za 7 dana, tacnije 17.04 ce biti prvi mesec kako nisam zapalila cigaretu. Ne shvatam to nekim uspehom, s obzirom da sam bila na bolnickom lecenju, ali proslo je, hvala Bogu. Rekla bih da je fizicka kriza prosla, ali uprkos svemu, psihicka me razbija, Ceo dan mi se cigareta mota po glavi, kao da je proslo dva dana. ali prestace valjda. Cigarete su definitivno proslost. Koliko su kod vas trajale krize, kad iscezne ideja cigarete iz glave?
Za 7 dana, tacnije 17.04 ce biti prvi mesec kako nisam zapalila cigaretu. Ne shvatam to nekim uspehom, s obzirom da sam bila na bolnickom lecenju, ali proslo je, hvala Bogu. Rekla bih da je fizicka kriza prosla, ali uprkos svemu, psihicka me razbija, Ceo dan mi se cigareta mota po glavi, kao da je proslo dva dana. ali prestace valjda. Cigarete su definitivno proslost. Koliko su kod vas trajale krize, kad iscezne ideja cigarete iz glave?