Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ponovo dođoh! Primate me?:hahaha: Pre 18 minuta popušila sam zadnju cigaretu iz paklice. Znači, u 22h i 22min, 15. maja, leta Gospodnjeg 2014. :pop2: Idem da orobim frižider! :zjede:

ti si iz neke blize buducnosti,sta se radi u maju mesecu,ima li vrucina velikih??ovog puta se potrudi da ne zapalis cigaretu pod naletima kriza,najlakse je pokleknuti i predati se..

Pozdrav ljudi... Evo za sve one koji tek planiraju da ostave pusenje, ali i za one koji su vec ostavili, poslusajte ovu zenu. Pored ovog, na njenom kanalu mozete pronaci pregrst pametnih i poucnih videa.. U ovom videu, ona govori skoro sve sto je na ovoj temi vec pomenuto, samo sto je sve pretoceno u jednu celinu, u jedno oskistvo.. Poslusajte :)

Слажем се са многим стварима које је рекла. Међутим сматрам да је неосновано занемаривање и одбацивање физичког деловања никотина на организам. Корен зависности јесте у нашој мисли, али не и њено извршење. никотин је дрога која мења људско понашање, свест и мисао. И то изменом структуре мозга. Ми када престајемо пушити поново преузимамо контролу над нашим мозгом и понашањем, упркос измени рецептора у мозгу. То чинимо свесном променом понашања из пушачког у непушачко и успостављањем природног хемијског баланса без учешћа никотина. Зато бивши пушач не може да запали никад ни једну.разлог зашто не оболе и не умру сви пушачи није у нешкодљивости цигарете већ у склопу других фактора као нпр. Генетских, социјалних итд.
узрок њеног несхватања или неприхватања улоге цигарете у физичком уништавању човека и физичког утицаја на промену свести у пушачку свест може бити можда њена евидентна збуњеност по духовним питањима, микс хришћанства и медитације и гоогла. Међутим, ако јој је то помогло да реши психички конфликт звог ког је пре свега - као и сви ми - и почела пушити, онда супер. Духовност у сваком случају делује лековито на људе са проблемима личности, или на оне који траже смисао живота... У цигарети, алкохолу или другим супстанцама и активностима. Православље нам нуди нпр. Широк спектар литературе по питањима ослобађања од зависности и депресије, комплетан концепт живота и правилно сагледавање двојне природе зависности од никотина. Па опет и ту важи старо правило: сви смо различити и свако треба да нађе свој пут како ће, нема једног решења за све.

Samo da vas sve pozdravim...usla u sesti mesec nepusacko staza :)
danas sam ponovo pokrenula quick counter cisto da vidim koliko tacno ne pusim, tako da nije bas sest meseci nego 5 i 9 dana :)
Irena - Free and Healing for Five Months, Nine Days, 18 Hours and 33 Minutes, while extending my life expectancy 11 Days and 3 Hours, by avoiding the use of 3215 nicotine delivery devices that would have cost me 46.933,73 Äèí..

Ovde je bas veselo, I mnogo mi je drago. Bilo kako bilo, da li ima viska kilograma ili ne, uglavnom je bitno da niko od nas ne duvani! A sto se tice kilaze, nije ni to na odmet da se dovede u red. Idu lepsi dani...
Ovaj put nisam imala problem sa kilazom. Ranije kada sam pokusavala da ostavim, uvek sam se ugojila I to dosta. A sada... ne mrdam sa 63 kg, kao Milojka devojka!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back