Мирко, овде су најкултурнији ови људи што су нервозни због апстиненциалне кризе. Ми бивши пушачи смо дигли носеве, а тако се лако на исти падне...
е цигарета без никотина ок, неко време, и са смањеним процентом никотина исто ок али само првих дана, као нпр никотинске жваке. Када наш организам очистимо од отрова, заиста је корак назад жвакати никотин или користити е цигарету.
Ко не може да се сасвим ослободи цигарете, ок и да пужи е цигарету неко време без никотина. Али са тим је човек увек на још климавијим ногама, њему је лакше и брже да падне од неког ко је очистио и психу...јер е цигарета задржава психичку зависност, од ритуала, трошења новца, ношења прибора итд. Мислим да је е цигарета супер за прве дане када смо готови да запалимо...онда је боље е цигарету без никотина или биљну него праву, да се човек превари.
Е сад, када смо прегурали прве две недеље, мислим да је контрапродуктивно посегнути за е цигаретом са никотином. Без никотина можда да, ту и тамо, ако је психичка криза баш јака. Мада је увек боље решавати је на друге начине, не повлађивати зависности ни на један начин, јер то је једини начин да ѕависност ослаби толико да је више и не примећујемо у животу.