Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Па ја ћу ево за Нову Годину да славим тачно 4 године узастопне слободе. Браво за мене! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam, videcu.. Kako ti napredujes?![]()
ja koliko vidim ti jedva cekas da dodje nova godina i zurka da bi zapalio..kao da si rekao sam sebi "dosta sam bio ne pusac,4 nedelje,sad ce nova godina i zurka i pocinjem da pusim"..sa te 4 ned kriza prolazi,ne mozes da mi pricas da imas toliku potrebu za pusenjem kad sam i ja skoro imao ne pusacki staz od 4 nedelje...svako sa 4 nedelje ne zeli da pusi vise jer ne oseca potrebu..kod tebe je druga stvar,ti hoces da pusis,lomis se i odredio si zurku za novu godinu da ponovo pocnes,nema nista drugo..
Па ја ћу ево за Нову Годину да славим тачно 4 године узастопне слободе. Браво за мене!![]()

Па ја ћу ево за Нову Годину да славим тачно 4 године узастопне слободе. Браво за мене!![]()
Pipi, koliko je tebi trajala nervoza i ostali simptomi, ako se secas uopste posle 4 godine?
. Ne znam da li ste nekada imali osecaj da je kucnuo cas i da necete zapaliti? Meni kao da se tako nesto desilo. Smirenija sam, odlucnija... Mozda ce se to promeniti kako vreme odmice, videcemo. Nadam se da nece.
Kafu sam prestala da pijem, prvo da ne bih pusila, a sad mi se vise i ne pije. Cini mi se da lakse disem i da imam vise vere u sebe.Uh, juce je bilo blizu, ali sad je vec bolje. Dobro je sto nisam zapalila sad bih se kajala. Prolazi i 4. dan, bravo za meneKafu sam prestala da pijem, prvo da ne bih pusila, a sad mi se vise i ne pije. Cini mi se da lakse disem i da imam vise vere u sebe.

Bravo za tebe
.
.
Svima Srecna Nova godina, sve najbolje i da ostanemo jaki u borbi protiv zaisnosti, mada to vec i jesmo cim smo prestali