Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, videcu.. Kako ti napredujes? :)

ja koliko vidim ti jedva cekas da dodje nova godina i zurka da bi zapalio..kao da si rekao sam sebi "dosta sam bio ne pusac,4 nedelje,sad ce nova godina i zurka i pocinjem da pusim"..sa te 4 ned kriza prolazi,ne mozes da mi pricas da imas toliku potrebu za pusenjem kad sam i ja skoro imao ne pusacki staz od 4 nedelje...svako sa 4 nedelje ne zeli da pusi vise jer ne oseca potrebu..kod tebe je druga stvar,ti hoces da pusis,lomis se i odredio si zurku za novu godinu da ponovo pocnes,nema nista drugo..

ja koliko vidim ti jedva cekas da dodje nova godina i zurka da bi zapalio..kao da si rekao sam sebi "dosta sam bio ne pusac,4 nedelje,sad ce nova godina i zurka i pocinjem da pusim"..sa te 4 ned kriza prolazi,ne mozes da mi pricas da imas toliku potrebu za pusenjem kad sam i ja skoro imao ne pusacki staz od 4 nedelje...svako sa 4 nedelje ne zeli da pusi vise jer ne oseca potrebu..kod tebe je druga stvar,ti hoces da pusis,lomis se i odredio si zurku za novu godinu da ponovo pocnes,nema nista drugo..

Nisi shvatio, rekoh `ne znam, videcu` za e-cigaretu bez nikotina,a ne za obicne cigare. Kao sto rekoh, one me vise ne privlace.

Па ја ћу ево за Нову Годину да славим тачно 4 године узастопне слободе. Браво за мене! :konfete:

Svaka cast :konfete: Pipi, koliko je tebi trajala nervoza i ostali simptomi, ako se secas uopste posle 4 godine?
Ja se jos borim i borim i borim... I bojim se da cu zapaliti,a onda jos jednu itd, znate kako to ide. Da li znate nekoga ko je imao hronicni bronhitis i prestao da pusi? Zanima me da li se stanje popravlja.

ma nailaze potrebe za cigaretom povremeno,dobra stvar je sto ne traje dugo...nije to kriza da sam nervozan,to je cisto onaj osecaj posle dobre klope bi legla jedna cigareta...to je taj djavo koji uvek vreba da covek poklekne..ej pa ceo zivot je borba a kamo li borba bivseg ne pusaca oko osecaja dal mu je potrebna cigareta ili ne..to je bio dugogodisnji deo naseg zivota,uopste nije naivno i suludo je ocekivati da to tako brzo prodje..volja i karakter su presudni kao za sve u zivotu..

Ja ne pusim od juce od nekih 22 h, znaci oko 12 sati. Za sada se osecam ok, mislim na njih, ali necu da zapalim! Jos 60sati i bice lakse z:). Ne znam da li ste nekada imali osecaj da je kucnuo cas i da necete zapaliti? Meni kao da se tako nesto desilo. Smirenija sam, odlucnija... Mozda ce se to promeniti kako vreme odmice, videcemo. Nadam se da nece.

Cestitke svima na jubilejima

Ja se ne javljam jer sam i zaboravila na cigarete :)
Imam povremene krize koje prodju...
Po prvi put se osecam srecno sto ne pusim, sto mogu da idem gde hocu i ne razmisljam o tome da li je dozvoljeno ili nije....
Idu praznici, nadam se da vam nece pasti na pamet da pusite...
Meni ce ovo biti prvi odmor posle 10 god da negde idem i ne pusim, to mi je izazov....

Bas me raduje sto smo vidim da ste istrajni! Mislim na lucky, mimi, dejana.... I da ne nabrajam.
Kod mene je sve ok, ne mislim na to djubre, odlicno se osecam...sve bolje, I bolje. Miris kafe mi je sada prelep. Kada ustanem ujutru I popijem kafu, sada znam sta je kafa haha... Do sada nije bilo ni mirisa ni ukusa. To vazi I za hranu. Vezbam redovno, zdravo se hranim I linija mi je dovedena do savrsenstva. Ne hvalim se, ali sam po prvi put zadovoljna sobom u potpunosti. Sve ovo sam napisala da bi shvatili dragi moji forumasi, da je ostavljanje cigareta stvarno veliki podvig, I tek posle nekoliko meseci vidimo koliko smo u prednosti u odnosu na pusace!
Samo da prijavim, za neki dan ce mi opet jubilej!

Jaaaaaaaoooooooooooooo ganuli ste me do suza!
Pa el ste videli onaj divni vatromet sto mi je planetarno priredjen u chast zbog herojskog prestanka pusenja, za zasluge podizanja nivoa zdravlja ljudske rase, smanjenja nivoa zagadjenosti okoline, borbe protiv bolesti zavisnosti i revolucionarnog delovanja protiv mutnih drzzavnih poslova?

Pozivam sve saborce i one koji che to tek biti na topli chaj sa limunom i valerijanom! :mrgreen:

bigstock-Beautiful-Girl-Drinking-Health-12579677_4.jpg

Opssassa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back