Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za koji dan dva meseca :)
Pre dva dana sam imala neopisivu zelju... desila se jedna onako da kazem situacija koju sam srecno resila i samo mi se digao pritisak i pozelela sam cigaretu...
Naravno odolela sam...
Eto... toliko od mene za ovo javljanje...
Pozzzzzz svima...[/Q Samo nastavi da se boris!!!Bas mi je drago,to se i meni desilo pre neki dan ali volja je CUDO.Ipak je lepse mirisati,jel da?Moj parfem sad mi potpuno drugacije mirise a ja uzivam sada uprelepim mirisima oko sebe koje nisam ni osecala kao sad.Meni je 10 dan ali necu da kazem da je rano da komentarisem jer necu vise ni da zapalim,taj smrad lepse je ovako,a tebi evo jedno:heart::super::vatromet:

Cestitam svima na malim i velikim jubilejima :klap:. Samo da se prijavim, meni danas zvanicno prvi dan :bye:. Jos me stegla neka kijavica, pa mi nije ni do cega. Za sada nemam veliki problem s fizickom krizom, ali psihicka je bas prisutna. Crvic u glavi radi bez pauze. Dobro bi mi dosla mala moralna podrska. Gde su svi? Kralj gustera, menora, groove, jesam li nekog zaboravila?

Браво мими! Што се црва тиче, покажи му ко је газда! Води рачуна да редовно једеш и пијеш, кад год црв почне а ти попиј чашу воде.
Обзиром да си и прехлађена, сасвим је легитимно да преспаваш кризе. Две муве једним ударцем!
ЈАви како иде...

Da vam se i ja pridruzim.
Juce mi je bio prvi dan bez cigarete.Izdrzala sam i idem dalje.Mnogo sam puta do sada pokusavala da prestanem ali sam se uvijek vracala nekad i nakon 2 mjeseca.Sad mi je cilj ne vratiti im se vise nikada.
Jedino mi je problem sa slabom koncetracijom, pospanoscu i nervoooozoom strasnom i jos sam osjetljiva samo bi plakala ali eto to je nista heheh ;) nadam se da ce brzo proci.
Ako je neko imao slicne probleme javite kako ste se borili sa njima.

Nisam uspela, problem za problemom i bilo mi je previse u trenutku, necu ni da pricam koliko sam popusila. Da li su stvarno toliko problemi ili ih samo moj um preuvelicava da bih zapalila ne znam. Kajem se, kajem :dash: Popustila sam onaj dan i onda mi je opet bilo grozno. Sad cu lepo da radim vezbe, sokovi, voce i valjda ce da me prodje ovaj bedak u koji sam zapala. Pomagajte, tesite, grdite, sve prihvatam,zasluzila sam. Nikako da kupim taj Persen, pomaze li to Pipi kod nervoze? Dobrodoslica novajlijama i puno srece

Nisam uspela, problem za problemom i bilo mi je previse u trenutku, necu ni da pricam koliko sam popusila. Da li su stvarno toliko problemi ili ih samo moj um preuvelicava da bih zapalila ne znam. Kajem se, kajem :dash: Popustila sam onaj dan i onda mi je opet bilo grozno. Sad cu lepo da radim vezbe, sokovi, voce i valjda ce da me prodje ovaj bedak u koji sam zapala. Pomagajte, tesite, grdite, sve prihvatam,zasluzila sam. Nikako da kupim taj Persen, pomaze li to Pipi kod nervoze? Dobrodoslica novajlijama i puno srece

Ko je uporan uspece.
Ne mora iz cuga,ali moze iz petog ili desetog pokusaja.
Cigarete ti sigurno nece resiti ni jedan problem.To je sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back