vivijen972
Početnik
- Poruka
- 24
Evo me lepo tece moj drugi dan koji je pri kraju za par sati
a danas sam opet imala jako male krize ali sam gubila pravac kad hodam.Da ste me videli ,idem ja na pijacu i u jednom momentu noge pocele da idu u levo ja reko juuuu boze sta je ovo,
pa nisam nista pila
i tako ti se ja vratim u pravac i posle par koraka opet.Svati ja da mi je mozak plivao u dimu pa ti ie pamet sad dobila kiseonik pa ne zna gde ce
To se desavalo oko podne a sad je vec malo lakse
Nije lose nije lose a i nije toliko strasno danas, juce je bilo bogami
kao da sam poludela ne da se svadjam u tom smislu nego neka teskoba u grudima uzas da izletis iz koze.Marijani82 cestitam za treci dan samo ti guraj a Kralju g zelim da se vrati i da pokusa ponovo .Pa sta sad jes da nisi trebala posle tri dana ali kreni opet i spremi se dobro napisi sta ces da radis kad te uhvati kriza i moras da svatis DA TAKO MORA DA BUDE nista ti nisi razlicita od drugiih svima se isto desava samo sto nece da pricaju.Skupi petlju i dodji na forum ne pusaca.
a danas sam opet imala jako male krize ali sam gubila pravac kad hodam.Da ste me videli ,idem ja na pijacu i u jednom momentu noge pocele da idu u levo ja reko juuuu boze sta je ovo,
pa nisam nista pila
i tako ti se ja vratim u pravac i posle par koraka opet.Svati ja da mi je mozak plivao u dimu pa ti ie pamet sad dobila kiseonik pa ne zna gde ce
To se desavalo oko podne a sad je vec malo lakse
Nije lose nije lose a i nije toliko strasno danas, juce je bilo bogami
kao da sam poludela ne da se svadjam u tom smislu nego neka teskoba u grudima uzas da izletis iz koze.Marijani82 cestitam za treci dan samo ti guraj a Kralju g zelim da se vrati i da pokusa ponovo .Pa sta sad jes da nisi trebala posle tri dana ali kreni opet i spremi se dobro napisi sta ces da radis kad te uhvati kriza i moras da svatis DA TAKO MORA DA BUDE nista ti nisi razlicita od drugiih svima se isto desava samo sto nece da pricaju.Skupi petlju i dodji na forum ne pusaca.
Poslednja izmena:
za svakog svaka ti cast to je moje moje iskreno misljenje.hvala svima na podrsci
i za vatromet.P.S Dosta je nama svima negativnosti iz okruzenja i filozofiranja svi mi odlicno znamo sta je cigareta,nekom treba malo vise vremena da svati kakvu stetu nanosi sebi prvenstveno pa onda drugima,a nekom je lakse ostaviti jer je vec dobro psihicki spreman-Najbitnije je SHVATITI!!!

i nesto sam bezvoljna,sve me nervira znam sta je u pitanju ali za koliko to prolazi?Idem sad malo u setnju valjda ce biti bolje
A glava te verovatno boli jer sada dobijas vise kiseonika nego inace. I ja sam u pocetku imala I glavobolje I nesvestice! Pravi izbor je setnja, pij dosta tecnosti, I samo napred! Cestitam, nema odustajanja!
:Setnja je cudo ali ona brza da se preznojis.Vec primecujem lepsu boju lica i ne zamaram se kao pre.Da li je moguce da se simptomi tako brzo ispoljavaju.Od jutros nemam nikakvu zelju za cigaretom i nekako sam smirenija.Ko hoce neka kupi u bio spajzu semenke suncokreta sirove ociscene bas prija