Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otac od md ima rak pluca sa metastazama na mozgu,.... pusio je do prosle god,....
Nadam se da ce ovo uticati na md da prestane... moj otac je prestao istog trenutka kada je cuo da mu je otac bolestan od istog... i od tada nikada vise nije zapalio....

Или ће престати или ће због појачаног стреса и туге да удвостручи дозу. Ако се то деси, шта знам, трпи га. Па када све прође можеш набацити да не би волела да и ти и ваша деца патите за њим тако а све због пушења.
Мени је један од главних мотива да престанем био да се не разболим па будем детету на терет и да неко брине и тугује због мене.

Tu smo:Dpeti dan danas,i bile su dve krize jedna blaza a negde oko sest veceras ne toliko naivna.Kad me uhvatila ova veceras nisam znala gde cu,lepo sam osetila miris cigarete i ako nikog nije bilo pored mene da pusi:rida:Bogami nekih pet minuta bas,bas,borim se sa sobom kako znam i umem.Nesto bas danas razmisljam o tom djubretu nije naivno samo iz razloga sto si navikao toliko godina da se druzis sa istim,ali moze se izdrzati.Neces umreti kad te uhvati kriza treba samo ignorisati taj osecaj i to je to.Svakim danom barem ja, postajem ravnodusnija,e sad kako ce biti videcemo.:nono2:

Е! Мене су кризе увек дрмале у 6 поподне! Почне тачно у 18.00, можеш сат навити по томе....ја сам мислила да је то везано за то што сам ја увече више пушила, у току дана врло мало....

Ma ima tu svega ko ce ga znati,i ja sam pusila vise uvece,moguce,moguce.Nego i dalje me boli glava ali manje nego pre neki dan,jel to normalno?Inace smirenija san nekako i nije lose toliko u sustini mora se trpeti ,pa i mi zene vala trpimo svasta za lepotu pa ne kukamo nego smo raspolozene,jel tako Pipi?Proci ce i ova bol da izdrzimo pa da pevamo posle:orkestar:

МА да, заправо кризе нису ништа наспрам нпр. ПМС'а.
Глава мало мора да боли, чистиш се од отрова, одједном доток кисеоника, треба то све поднети. Као мотор који иде на бенѕин ако си сипала дизел све време.

vivijen972, koji ti je danas dan? Prestajes na suvo?

Mimi polako istice sesti dan,da na suvo,ali tu je sve i svasta ,mnogo tople vode ,med i cimet sa toplom vodom, inace postim pa me hrana ne podstice jer jedem sve bareno,pravim sokove od cvekle,sargarepe i jabuke i naravno zeolit koji nenormalno cisti organizam i smiruje tj.deluje na nerve.Eh sad moram ti reci odakle ovolika volja i manje krize,to ti je duso moja od jedne paklene bolesti(rak)koji ostavlja tragove u dusi i zbog svega toga bezim od ovog djubreta jer ne bi zelela da se ne daj boze ponovo vrati.Tad bi me grizla savest.Jedan je zivot koji treba svi da postujemo ali nazalost ja nisam pa se desilo to sto se desilo ali je dobro proslo.Eto to je moj najveci pokretac a ako si citala raniji post ne bi volela da ostavim cerku samu zato sto sam sebicna,trujem se i ne razmisljam na nju.OSTAVLJAJTE TO ZLO ,BORITE SE KAKO ZNATE I UMETE:heart:

Mimi polako istice sesti dan,da na suvo,ali tu je sve i svasta ,mnogo tople vode ,med i cimet sa toplom vodom, inace postim pa me hrana ne podstice jer jedem sve bareno,pravim sokove od cvekle,sargarepe i jabuke i naravno zeolit koji nenormalno cisti organizam i smiruje tj.deluje na nerve.Eh sad moram ti reci odakle ovolika volja i manje krize,to ti je duso moja od jedne paklene bolesti(rak)koji ostavlja tragove u dusi i zbog svega toga bezim od ovog djubreta jer ne bi zelela da se ne daj boze ponovo vrati.Tad bi me grizla savest.Jedan je zivot koji treba svi da postujemo ali nazalost ja nisam pa se desilo to sto se desilo ali je dobro proslo.Eto to je moj najveci pokretac a ako si citala raniji post ne bi volela da ostavim cerku samu zato sto sam sebicna,trujem se i ne razmisljam na nju.OSTAVLJAJTE TO ZLO ,BORITE SE KAKO ZNATE I UMETE:heart:

Samo hrabro i pozitivno :)

Gde si nabavila zeolit i kako ga koristis?

Zeolit imate u svakom bio spajzu bolje snabdevenog ali morate da pazite koji kupujete.Najbolji je HOMOZEL .Mora da sadrziKLINOPTIOLIT-mikronizovan-aktivan u prevodu mora da bude preradjen do najsitnijih cestica nano,tek onda je aktivan u organizmu.Nikako ne kupujte kapsule jer to nije ni priblizno ovom zeolitu u prahu.Esad ,od njega koliko god da ga popijete ne moze da nasteti organizmu,ali po pravilu pije se preventivno (znaci ko je zdrav)jednom ili dvaput tj.ujutru i uvece,a ko ima zdravstvenih problema od tri do pet puta.Kafena kasicica ravna ima 2gr a recimo ja uzimam tri puta dnevno po 6gr u 2dl vode razmutite sacekate 5 minuta opet razmutite i sve popijete sa talogom koji je kao pesak i nema nikakav ukus.Bitno je bas da popijete u toku dana najmanje tri ltra vode da se organizam sto pre detoksikuje.I da jos nesto vrlo bitno ko pije lbilo kakav lek mora da saceka dva sata pa onda da popije zeolit jer ako popijete lek pa odmah posle toga zeolit on ce istog momenta izvuci iz leka stetne supstance i nece vam delovati kako treba.Ukucajte na googlu homozel pa procitajte o njemu na sta sve deluje da sad ja ne bi ovde kucala jer ima bas dosta stvari vezano za njega.Znaci bitno je da ne pravi nikakvu stetu nego samo korist.Pozdrav svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back