Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
samo je bitno da se mentalno bude jak i to je kljuc svega..kad naidje zelja za cigaretom ne treba razmisljati o njoj vec se treba postaviti prema pusenju u tim momentima kao da nikad nisi ni pusio vec ti je to kriza ili zelja za nekim drugim stvarima...barem ja tako radim...nisam kupio nista od tih cajeva niti od tableta,sto kaze mirko na suvo...jedino sto kupujem one mentol ljute bombone...sto se tice fizickog napora ja idem u teretanu svaki dan sem nedelje i 2 puta nedeljno trcim,nisam nista promenio oko fizicke aktivnosti za vreme puselja i posle prekida pusenja,i ne osecam se bolesno kao sto ste rekli ili negde procitali,glupost,sta vise,osecam energiju koju nisam imao ranije,veci protok kiseonika,vise kondicije...ljudi sve je u glavi i bitna je veoma snaga volje...24 dan bez dima,idemo dalje...
Bravo Dejane! I kod mene je ista stvar! Od kada sam ostavila cigarete, I pocela da vezbam, nekako disem punim plucima, nisam umorna, I mnogo sam bolje raspolozena. Ranije mi se mnogo vise spavalo!
Tacno je da je sve u glavi I ne treba odustati!
A tebi cestitam za 24 dan bez dima, I samo napred!

- - - - - - - - - -
Sa 40 smanjio na 30-ak
Svaka mi čast![]()
Dobar prosek! A sada smanji na 5!
. Ja se jos borim ujutru. Jutarnji ritual kafa-cigareta je duboko ukorenjen. Inace, imam osecaj da lakse disem. Ne znam da li je to moguce posle ovako kratkog vremena ili je autosugestija 

. A mislila sam da nema sanse, lepo mi je islo.
Meni ce jos malo 9 mjeseci nakon 7 godina nezdravog zivota
I osjecam se odlicno! Koliko mi se tek kondicija popravila, prije nisam mogla da pretrcim ni 50 metara a sada mogu par kilometara