Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Betty:
daaaaa.....:) sad smo slobodni ljudi :D

... e, a kada se samo setim...

-ako mi slucajno nestanu cigarete kasno uvece - panika... ne znam gde ne bih isla samo da ih nabavim (mada je dragi ipak isao cesce iako je nepusac ;) )

-moj (tada mali) sin koji place sto pusim jer je gledao neku emisiju i video da je ******* opasno. Kaze mi kroz suze (posto misli da ja to ne znam) da cu oboleti i umreti

-prijatelji i rodjaci nepusaci otvaraju prozore gotovo automatski kad me ugledaju

ma ima toga jos, mucno mi je i da se prisecam 8) , ali da, sada smo slobodni :P

mico, meni se NIJE dešavalo da mi nestanu cigarete :D Uvek sam ih imala pri sebi, znači...zayebano baš :lol:

Divno je bez te tupave obaveze "dve kutije ronhil lajt" . Em kupiš, em pušiš. A ostatak vremena smrdiš i teFko ti je. Posle kašlješ i ...fuy.

Neko mi je skoro pričao da uspe da zdimi 4 kutije dnevno! :idea: Prosta računaica: koliku pauzu mora da pravi između cigareta da bi uopšte stigao d au toku budnog vremena koje provede ispuši 80 komada?!
Ako jdna traje u proseku 7 minuta....560 minuta u pušenju, to je oko 10 sati pure smoking!!! Znači ne puši neka 4 sata dnevno. :?
Naravno, zvala sam ga da dođe ovamo....nadam se da hoće :) I još jednu dragu osobu sam obavestila - da znaju kad krenu da ostavljaju (a to po sili prirode mora pre ili kasnije da se desi!), da imaju ovde onlajn podršku :D

Betty:
-NI-
koliku pauzu mora da pravi između cigareta da bi uopšte stigao d au toku budnog vremena koje provede ispuši 80 komada?!
Ako jdna traje u proseku 7 minuta....560 minuta u pušenju, to je oko 10 sati pure smoking!!! Znači ne puši neka 4 sata dnevno. :?
-NI-

не верујеш да је могуће, само математика ти је слаба :( мислим, благо теби ако ти једна цигарета траје 7 минута ;) "спржи" се она за краће (сем ако није нека екстраааааа лонг), друго, често се деси да се пуши паралелно - пред крај једне запали се друга заборавивши да прва још гори, и најчешће ми се то дешавало у трећој кад надзирем , значи кад немам нека конкретна задужења којима бих испунио време :( значи, могуће је и убиствено, веруј, пробаТо ...
и пуши тај и она четири сата која си навела да не пуши - који су то вентилатори кјоји би требали "раздувати" дим око њега у тој количини (једино можда кошава са Дунава...;))

ма убеди га да има једна спашена душа више ;)

Patty:
Ja samo da se javim. Danas mi je deseti dan bez cigara. Nisam imala ozbiljnih kriza ova 2-3 dana i jako sam srecna zbog toga. Trudim se da ne razmisljam o cigarama i vise setam. Pozdrav.

дивота, још једна млада душа спасита :О...шалим се, браво...

само сад још и да заборавиш да си пушила...

кад код мене дођу тамо неки па ја "навалим" о пушењу, штетности, количинама и сл. па ови који ме знају одвале "како је било кад си ти, а ми молили...."мој први одговор је: "Ко, јел' ја... ма дајте ја никад нисам пушио...сем можда у прошлом животу, али у овом НЕ НИКАДА..."

snis:
дивота, још једна млада душа спасита :О...шалим се, браво...

само сад још и да заборавиш да си пушила...

кад код мене дођу тамо неки па ја "навалим" о пушењу, штетности, количинама и сл. па ови који ме знају одвале "како је било кад си ти, а ми молили...."мој први одговор је: "Ко, јел' ја... ма дајте ја никад нисам пушио...сем можда у прошлом животу, али у овом НЕ НИКАДА..."

:wink: Ja sam vec pocela pusacima da pricam kako to nije zdravo i stalno ih trujem kako treba da prestanu. :wink:

meni je gurmanci dala uput da se javim na ovu temu :(
ali ja ne pusim,stvarno...ponekad pripalim kad sam u drustvu ili u nekom posebnom drustvu kao sto je maja.kad sam kuci NIKAD ni ne pomislim na cigaretu.na to pomislim samo kad vidim da neko drugi pushi.
kad bih u okolini imala sve nepusace nikad verovatno ne bih ni zapalila.

Verovatno ce vas, "taze nepusace" obradovati da cujete da su u bg kaficima, npr grinet, odvojili nekoliko stolova kao "no smoking area" - nije puno, ali i to je pocetak. Ja sam vise pozer-pusac, popusim 5,6 cigareta dnevno, uz kafu uglavnom. Znam da cete da me kritikujete, meni je to nekako merak, ne mogu da gledam druge kako pusU, a ja da ne zapalim, a i pusim kareliju slim, to su slabe cigarete :? , ma naci cu 100 izgovora :lol:

I na Obilicevom ima u nekim kaficima 'no smoking area'. Dok sam jos pusila, kad udjem u neki takav kafic i ako nema mesta u delu za pusace, znala sam da sednem u deo za nepusace i da trazim pixlu i opusteno mi je donesu i niko se nije zalio.
Sad kad bih usla u taj kafic, sela bih u deo za nepusace i ako bi neko zapalio u tom delu, obavezno bih se zalila kako mi smeta, iako mi dim uopste ne smeta. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back