Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
MegiS:nikad više je neću zapaliti, ponekad k'o da sam se robije oslobodila, e tako se osećam... :wink:
daaaaa.....
sad smo slobodni ljudi Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MegiS:nikad više je neću zapaliti, ponekad k'o da sam se robije oslobodila, e tako se osećam... :wink:
sad smo slobodni ljudi Betty:daaaaa.....sad smo slobodni ljudi
![]()

Prosta računaica: koliku pauzu mora da pravi između cigareta da bi uopšte stigao d au toku budnog vremena koje provede ispuši 80 komada?!
I još jednu dragu osobu sam obavestila - da znaju kad krenu da ostavljaju (a to po sili prirode mora pre ili kasnije da se desi!), da imaju ovde onlajn podršku Betty:-NI-
koliku pauzu mora da pravi između cigareta da bi uopšte stigao d au toku budnog vremena koje provede ispuši 80 komada?!
Ako jdna traje u proseku 7 minuta....560 minuta u pušenju, to je oko 10 sati pure smoking!!! Znači ne puši neka 4 sata dnevno. :?
-NI-
мислим, благо теби ако ти једна цигарета траје 7 минута
значи, могуће је и убиствено, веруј, пробаТо ...Patty:Ja samo da se javim. Danas mi je deseti dan bez cigara. Nisam imala ozbiljnih kriza ova 2-3 dana i jako sam srecna zbog toga. Trudim se da ne razmisljam o cigarama i vise setam. Pozdrav.
snis:дивота, још једна млада душа спасита :О...шалим се, браво...
само сад још и да заборавиш да си пушила...
кад код мене дођу тамо неки па ја "навалим" о пушењу, штетности, количинама и сл. па ови који ме знају одвале "како је било кад си ти, а ми молили...."мој први одговор је: "Ко, јел' ја... ма дајте ја никад нисам пушио...сем можда у прошлом животу, али у овом НЕ НИКАДА..."
snis:само сад још и да заборавиш да си пушила...
To treba da se desi, a dešava se posle 10 do 14 dana!!! 
Patty:;-)
Nadam se da je gotovo...
Hvala vam! Javicu se u slucaju neke krize...
) da nema ovog ovde. Baš je dobro da se ne zaboravi - kakv sam (smo) uspeh postigli! 

Treba mi sada, ja sam non-smoker, i neću da se mešam sa ovima .....
Ozbiljno