Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, nisi trebala nikako...dva ipo meseca...znash i sama kako se to zachas poveca...a ja se muchim da izguram ceo dan...laze bre onaj A.kER to jeste ko da se penjes na visoku planinu i gore...jbg Sizif je doguro kamen, valjda cu i ja...neko je ovde pisao da je lako ostavio,i pomenti gospodin isto kaze...ne znam msm da sve ima veze sa pushackim stazom...ne ostave isto oni sa 5 ili 10 i oni sa 30gd

Има везе генетика, тип личности и свашта нешто. Оранз, наврати код лекара па питај да ли смеш да користиш Зибан таблете. Теби би то радило посао, ако смеш због притиска.
Некад је у цгаретама био никотин, сад има још 4000 отрова, амониак и свашта нешто, праве једињење слично креку, зато се све мање људи може одвићи из прве.
Само се не дајте, сваки дан, сваки сат који нисте пушили је драгоцен, почнете испочетка и учите на грешкама...бићете јачи и бољи кад једном победите зависност и себе. Делује тешко а лако је, само никад немојте одустати! :gace:

Заправо се уз "дијету" лакше одвикне, сад је идеално за воће, лубенице и то избаци токсине одмах и чува килажу.

Jeste lakse Pipi, ako se secas znam iz iskustva. Ali, ici na dva fronta kako si ti rekla nije bas lako. Ali u svakom slucaju je mnogo lakse sa salatom, vocem, povrcem, nego jako zacinjenom hranom. Tada nam se cigareta trazi jos vise!
Oranz, probaj tablete sto kaze i Pipi, pokusaj na sve moguce nacine, mora bre da upali nesto da mozes da ostavis to djubre! :bye:

Има везе генетика, тип личности и свашта нешто. Оранз, наврати код лекара па питај да ли смеш да користиш Зибан таблете. Теби би то радило посао, ако смеш због притиска.
Некад је у цгаретама био никотин, сад има још 4000 отрова, амониак и свашта нешто, праве једињење слично креку, зато се све мање људи може одвићи из прве.
Само се не дајте, сваки дан, сваки сат који нисте пушили је драгоцен, почнете испочетка и учите на грешкама...бићете јачи и бољи кад једном победите зависност и себе. Делује тешко а лако је, само никад немојте одустати! :gace:
Da...moj otac je bio naklonjen alkoholu,ja tome nisam ali ynamo chemu jesam:lol:i inache sam Toza nervoza tako da...:dash:pitala dr.i ziban i tabex, rekla je da to nije za mene

Isti slucaj...sad priprema pa jovo nanovo...msm da ipak ne treba zapaliti nijednu jer pushaci nisu karakter po tom pitanju,isto ko ni alkosi itd...probala sam sad sa smanjivanjem drzala se par dana i ocas se vratila na staro

I ja sam misljenja da sa smanjivanjem nema rezultata. Toliko puta i toliko slucajeva je to pokazalo. Ja sam ti prvi primer da to nema sanse da uspe! Ili da preseces odjednom, ili... ne znam kako ces ih ostaviti.
Drzim ti palceve da sto pre dodjes u svet nepusaca!

00gtbbb.jpg

Ostaviti pusenje je tesko,muka ziva.
Ali se isplati.
Ko nece da se namuci bolje i da ne pokusava,samo gubite vreme bez veze.
Pusi i umri ko covek,bez sekiracije.:lol:
Ne pusim vec 8 meseci i jos uvek mi se pusi, ne mogu da izbacim cigarete iz glave. Bar 10 puta dnevno imam zelju da zapalim. Kad prolazim pored trafike gledam u cigare, kad odem na pijacu uvek se nekako ''desi'' da prodjem bas pored zene koja prodaje duvan i papir (gde sam ranije kupovao) pa onda kao nonsalantno prolazim i pravim se da me ne zanima a u stvari me znoj obliva od muke :whistling: Ali, sta je tu je, guram dalje, jednog dana ce ta zelja prestati...nadam se:cool:

Zelja postoji kod nekoga manja kod nekoga veca. Mislim da nema niko od nas pusaca da moze da kaze nikada vise nisam pomislio-la na cigaretu. Ali stvarno treba jaka volja, bez toga nista. Ja sam prosli put poklekla I to posle godinu dana. Pomislila sam da ako zapalim tu jednu, nema sanse da ce mi se traziti druga, a kamoli da ponovo propusim. Upravo se to dogodilo. Tako, da narode, ne pokusavajte da zapalite posle nekog vremena. Opasno je!

Ne pusim vec 8 meseci i jos uvek mi se pusi, ne mogu da izbacim cigarete iz glave. Bar 10 puta dnevno imam zelju da zapalim. Kad prolazim pored trafike gledam u cigare, kad odem na pijacu uvek se nekako ''desi'' da prodjem bas pored zene koja prodaje duvan i papir (gde sam ranije kupovao) pa onda kao nonsalantno prolazim i pravim se da me ne zanima a u stvari me znoj obliva od muke :whistling: Ali, sta je tu je, guram dalje, jednog dana ce ta zelja prestati...nadam se:cool:

Je*es ti to onda. Puši. Bolje da pušiš i da se truješ nego da čitav život patiš za nečim, da živiš u uverenju da se nečega odričeš. I ja sam prestao otprilike kad i ti, al kod mene je potpuno drugačija situacija, nikakvih kriza nemam.

Свака ти част што ниси пропушио, јако ме то радује. Немој да пропушиш, не дај се...боље је и трпети мало неугодности због неостварене жеље него себе тровати због линије мањег отпора.
Савети типа пуши ако ти је тешко да не пушиш су потпуно повлађивање слабићком менталитету. ***** човека који није у стању да претрпи мало непријатности.
Иначе, ја сад ево не пушим три године, седам месеци и пет дана. Понекад ми пролети мисао типа ...и одем на трафику и купи,...цигаре? и слично, али немам никаквих жеља,мука ни слично. Дође ми смешно. Деси се једном у сто година и све је ређе како време одмиче.
И нису то никакве кризе, типа МОРАМ да запалим па се тресем и истрчавам из аутобуса, биоскопа или другог места где је забрањено пушење као што сам то некад морала.

Дакле, добра вест је, жеља се губи и слаби...схватам да неће нестати потпуно, а то значи само да ће ми се повремено јављати ПРЕДЛОГ мог пушачког рецептора у мозгу да запалим, а ја то већ сад не узимам у озбиљно разматрање.

Дакле, експиксло, дивим ти се и подржавам те да истрајеш и нађеш начин да превазиђеш психолошку зависност као што си успешно победио физичку зависност.
Твој карактер је сјајан, храбар и чврст, јер не одустајеш иако те психолошка криза још увек дрма.

Желим ти од свег срца да победиш љубав према цигарети јер она тебе не воли.

- - - - - - - - - -

Danas mi je mali jubilej! Dva meseca kako sam bacila ono djubre zvano cigareta! Osecam se super I zelim vam svima da se resite tog djubreta! Nije lako, ali moze se! Do sada nisam imala krize, I nadam se da necu!

УРРРА! :super:

Борите се људи, само треба да победите своју размажену страну...можете ви то....кад би ви знали колико мене усрећи сваки ваш подвиг....сваки нов непушач је један спашен пакла зависности...пакла...цигарета, гле сличајности.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back