Nocas sam sanjao cudan san, tako jako mi se pusilo, i u snu sam krenuo da uzmem cigaru iz kutije, i u tom trenutku se probudim, jedva sam skontao da je to san, morao sam da ustanem i proverim da stvarno nemam kutiju kod sebe u torbici
Ali na javi nisam imao potrebu da zapalim, sto mi je mnogo bitnije. Mislim da je Pipin predzadnji post mnogo toga rekao, moramo stvoriti sebi zivot koji nije vezan za cigare. I meni se dosta cesto desava da sam kao zbunjen u trenutku, da ne znam sta treba da uradim, da mi sve kao nesto nedostaje. Ali kako vreme prolazi, tako i stvaram nove navike i nov zivot, nevezan za pusenje.
I daj Mladene stvarno prestani da se hvatas za sitnice, mi smo svi ovde da bi razmenili iskustva, i ne mozes ti sada generalizovati stvari, jer svako od nas je drugaciji mentalni sklop. Ono sto je nekom crno, drugom je belo. Neko voli trcanje i plivanje, a neko voli majanje pred TV-om ili kompom. Znamo mi svi sta je najbolje i najzdravije za nas, ali svi imamo bar neki porok i pored tog saznanja. Ovde smo dosli da pomognemo sebi u borbi sa otrovom, a kako cemo taj cilj postici mislim da je sasvim nebitno, sem da naravno ne odemo u neki drugi porok.