NE PUSIM vec 2. dan! Rano je o bilo cemu pisati, izuzev neke povremene smusenosti jos nemam neke znacajnije apstinenc. krize...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE PUSIM vec 2. dan! Rano je o bilo cemu pisati, izuzev neke povremene smusenosti jos nemam neke znacajnije apstinenc. krize...
Ali najjači su ovi što ne veruju da neko može da ne puši i uživa u tome, kao da su cigarete nektar.. A zašto ne bih uživao u tome što imam više kondicije, što ne kašljem ujutru, što mirišem i ja i stan i što imam više para? Jel bi trebalo da patim zbog toga? Ajde svi vi što kukate zbog pljuga, piva i ostalih đakonija probajte da se hranite zdravo i da malo više vežbate, pa kad osetite priliv snage i endorfina, javite se da kažete da li uživate u tome ili vam je loše.. A ovako iz fotelja, penzionerski, sa pivom u ruci, naravno da jedino što možete je da cvilite za cigaretama..
NE PUSIM vec 2. dan! Rano je o bilo cemu pisati, izuzev neke povremene smusenosti jos nemam neke znacajnije apstinenc.
Pocetna tri dana su teska,ostalo ide sve lakse. Ne cekaj kriize,jer ih nece ni biti. Srecno !
Ne kazem da ne mislim na cigare,ali stvarno pretjerivati ovoliko sa tim krizama,nebuloza cista.![]()
Nisam vise u fazonu da trazim razloge, ali na pocetku u prvih 10 dana sam nabrojao sebi 20-ak dobrih razloga i zapisao na papir, i kad god mi se zapalila cigara ja sam vadio papir i procitao!Mislim da bi valjalo malo pisati i o dobrim stvarima po ostavljanju cigara.
Mislim da bi valjalo malo pisati i o dobrim stvarima po ostavljanju cigara. Ja npr. se ne secam kad mi je kosa sijala kao sada,nakon mesec ne pusenja,koza mi vise nije tako suva vec mnogo elasticnija i nekako meksa. Svi u mom okruzenju kazu da sam se prolepsala,sto mi je dodatna motivacija. Da i podocnjake sam imala do brade,koji su nekim cudom nestali. Inace sam uvek volela mirise razne,kupke,parfeme,mleka,ali sve to nije moglo da se oseti od mirisa duvana pre,dok sad uzivam kad ostavljam miris parfema za sobom. A tek pluca i u opste ceo organizam koliko se oporavio,jer se već osecam mnogo poletnije,bolje spavam,jedemsa cim bas nisam odusevljena,ali vodim racuna da ne preteram. Dobila sam dva kg koja su mi trebala i dalje ne dammm. Ima jos milion stvari koje dobijamo ostavljanjem cigara. Pisite malo o tome mislim da je to mnogo bitno kao motivacija. Nema potrebe da dokazujemo bilo sta ovde,pa na kraju neka i procitaju svakakva iskustva(pocetnici) .
Htela sam da se pohvalim sto nisam pusila par dana i sto mi je bilo super i pozalim jer sam danas vec popusila 5 cigareta, ali vise ne znam sta da radim kad vidim kako se bezveze prepirete.
......
Mladenmil, koliko vec ne pusis pa se tako osecas?
A zamisli koliko je meni bilo potrebno da izdvojim za cigare,obzirom da su ovde od 7 do 8 eura kutîja. Pa jednu dnevno ja,mm dve,nego po nekad nabavimo iz Srbije,donose ljudi po 35 eura(steka) pa je 'bezbolnije'. MM je sad smanjio na desetak cig.dnevno,sto je super uspeh,a nadam se da ce mi se pridruziti uskoro.