Evo meni prodje mesec dana bez smrada! Uzivam ljudi,nista se nisam ni ugojila,mada sam malo vise jela prvih dana,ali kasnije stop! Kakve krize i bakraci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo treba i kod nas stave na paklice
![]()
Posle dve ipo godine nepusenja,20kg viska.![]()
Sta bi sa tobom covece?Evo me, nisam odustao, jos uvek nekako guram. Pratim forum ali se ne javljam jer ne znam sta bih napisao. Jos uvek mi se pusi, hocu iz koze da iskocim. Danas mi je 126. dan i kriza traje vise od mesec dana. Rado bih bodrio druge ali trenutno nisam u stanju da to radim jer sam na ivici da propusim pa mislim da je licemerno i bezveze da nekom solim pamet i govorim da je pusenje stetno kad samog sebe jedva mogu da iskontrolisem - '' ljudi, nemojte da pusite, pusenje je jako stetno", rece ex piksla razmisljajuci kako bi divno bilo kupiti kesu duvana i smotati jednu cigaru.
Uz pomoc Tabexa ne pusim vec par dana, ali imam drugi problem - nervoza! Zna li neko koliko ce dugo da traje?
Nemam zelju za cigaretom i sve je o.k. ali me neka nervoza melje.
Uz pomoc Tabexa ne pusim vec par dana, ali imam drugi problem - nervoza! Zna li neko koliko ce dugo da traje?
Nemam zelju za cigaretom i sve je o.k. ali me neka nervoza melje.
Sustina: Moras sebi da kazes,ja sam nepusac.
I ne razmisljas vise o tom smradu.
Ja ovako po nekad,pijem jutarnju kafu uz forum umesto uz cigare i nesto mi super!