Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bivsi pusac, pored svih savte akoje su ti ljudi ovde davali, slazem se sa tecnoscu, ona uvek pomaze i jedna jako bitna stvar, prestani da pricas o tome, posvtei se necemu, nahrani svoj mozak onom stranom koja te je i naterala da ostavis. Rad uvek oplemenjuje coveka, a najjace borbe vodi sam u dubini svojih misli, ne pricajuci o tome i jednosatvno vremenom ces i zaboraviti, jer si zapravo veca od toga. :)

da, mokoš, hvala ti (bez brige za gramgr) :D
upravo to i radim- krenula sam putem promena. Mislim, jedna promena povlači i drugu, i treću....i tako to krene, lančana reakcija. U prvo vreme (dok je trajao brainstorming, a počeo je nekoliko dana ranije pre odluke o ostavljanju cigareta; na kraju mi se činilo da je odluka pala s neba, ali nije baš tako...) osećala sam se kao uključena u struju! :D
Sad sam se skrasila oko ideje TOTALNOG profesinalizma - znači, BUKVALNo, najbukvalnije, perfeksionizamm + inicijativa (ranije sam kanda bila malo obeshrabrena :cry: ).
Nepušenje je unelo OGROMNU KOLIČINU OPTIMIZMA u moj život! :P

btw. Kaa naravno da mi fali posle jela, navika je ipak duigo trajala - ali izgubiće se to, nestaće kako je i došlo. Nije da ne pomislim, ali me to NE obashrabruje! :D Ajde nađi ta Anikina vremena ;)

Betty:
Pikax, ja sam SMRŠALA otkako sam ostavila cigare :)
dTox valjda.....valjda je to, jer jedem normalno. Malo sam smršala, ništa strašno.
Ovo je jednostavno too good to be thrue :p :p :p
Ajd Beti ponovi mi jos jednom ;) , ja sam mlogo lepo smrsala, i zaista jedini razlog neostavljanja cigareta je strah da ne ponistim postignute rezultate. :roll:
Mada, sa druge strane, kada sam vec uspela da samosvestno zakocim sebe da u stresnim situacijama ne posegnem za slatkisima, mozda cu i sa cigaretama funkcionisati po istom principu :razz:

ISTINA, pepeljugo - smršala sam :D
(malo, ali svejedno, nsiam se ni ugojila!). Cela fora je u tome štp ljudi, iz meni nepoznatog razloga, kad su pod opterećenjem posežu za slatkišima.
Ja to ni inače nisam radila - nisam valjda sklona slatkom, te ga jedem samo u pms (i to pojedem sama celu čokoladu - jednom mesečno :P ).
Pogrešna je predstava o ostavljanju cigara koju ljudi imaju- sad oma moraš navodno nešto hitno da ŽVAĆEŠ :lol: Meni su predlagali suve grožđice, šargarepu, kikirkiki...ali nisam se dala :D :arrow: NIŠTA nisam žvakala. ČAK sam imala i smanjen apetit, usled izvesne apatije, pošto nema nikotina :? (kratko traje, 5 dana, bez brige!).

So...MOGUĆE JE, Sinderelo!!! :D

Čini mi se da sam se u poslednje vreme nadimala (biće da je to, zadržavala vodu) usled preteranih toksina u organizmu. Čim je to nestalo - ja se vratila na staro :) Btw. u pitanju je OSEĆAJ tromosti. Ja sam ga imala poslednjih dana mog pušačkog staža. Da budem iskrena, poslednjih meseci.

So....sad mogu ujutro da izletim i BEZ KAFE :) Sila vitalizma se oslobodila :D

Betty...je l ' vec primecujes kako se menja "svest" o cigaretama ? :D
Stvarno je tako...u pocetku cesto razmisljas o tome ( o cigaretama ), svakodnevno...kasnije sve postaje redje...
Ja mnogo volim slatkise.:D:D..ali mnogo volim i da plivam...:D
Ma nema veze ostavljanje cig. sa debljinom, direktno -> vec sa "neurozom" kao posledicom ostavljanja..:D
Mala:D..vec si prosla najgori deo...:wink:

pikax:
Betty...je l ' vec primecujes kako se menja "svest" o cigaretama ? :D
Stvarno je tako...u pocetku cesto razmisljas o tome ( o cigaretama ), svakodnevno...kasnije sve postaje redje...
Ja mnogo volim slatkise.:D:D..ali mnogo volim i da plivam...:D
Ma nema veze ostavljanje cig. sa debljinom, direktno -> vec sa "neurozom" kao posledicom ostavljanja..:D
Mala:D..vec si prosla najgori deo...:wink:

jao meni se čini i da sam pametnija, između ostalog :mrgreen: I nekako...pouzdajem se više u svoj sud (i u sebe! ) nego ranije....ozbiljno! :D
Čudno, ali isitinito. Kao da sam konačno sama sebi najbolji oslonac. Ako možeš 101% da se osloniš na sebe i veruješ u sebe - pa ceo svet je tvoj :P

(tako sad mislim, ranije nisam bila svesna da sam, pajz sad, na neki način pušeći bila - odustala od sebe. So...optimista + pro-active :) ).

Betty:
ISTINA, pepeljugo - smršala sam :D
(malo, ali svejedno, nsiam se ni ugojila!). Cela fora je u tome štp ljudi, iz meni nepoznatog razloga, kad su pod opterećenjem posežu za slatkišima.
Ja to ni inače nisam radila - nisam valjda sklona slatkom, te ga jedem samo u pms (i to pojedem sama celu čokoladu - jednom mesečno :P ).
Pogrešna je predstava o ostavljanju cigara koju ljudi imaju- sad oma moraš navodno nešto hitno da ŽVAĆEŠ :lol: Meni su predlagali suve grožđice, šargarepu, kikirkiki...ali nisam se dala :D :arrow: NIŠTA nisam žvakala. ČAK sam imala i smanjen apetit, usled izvesne apatije, pošto nema nikotina :? (kratko traje, 5 dana, bez brige!).

So...MOGUĆE JE, Sinderelo!!! :D

Čini mi se da sam se u poslednje vreme nadimala (biće da je to, zadržavala vodu) usled preteranih toksina u organizmu. Čim je to nestalo - ja se vratila na staro :) Btw. u pitanju je OSEĆAJ tromosti. Ja sam ga imala poslednjih dana mog pušačkog staža. Da budem iskrena, poslednjih meseci.

So....sad mogu ujutro da izletim i BEZ KAFE :) Sila vitalizma se oslobodila :D
Hvala Beti :p :p :p :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back