pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Betty, ne brini...to Kaa celici tvoju volju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

).
Ovo je jednostavno too good to be thrueBetty:Pikax, ja sam SMRŠALA otkako sam ostavila cigare
dTox valjda.....valjda je to, jer jedem normalno. Malo sam smršala, ništa strašno.
).
Meni su predlagali suve grožđice, šargarepu, kikirkiki...ali nisam se dala
NIŠTA nisam žvakala. ČAK sam imala i smanjen apetit, usled izvesne apatije, pošto nema nikotina :? (kratko traje, 5 dana, bez brige!).
Btw. u pitanju je OSEĆAJ tromosti. Ja sam ga imala poslednjih dana mog pušačkog staža. Da budem iskrena, poslednjih meseci.
Sila vitalizma se oslobodila prestani..Kaa:Cccc....sve sami optimisti...

..i da likujem, to si zaboravio..Kaa:`Bi,znam...ali ja bih mogao da zapalim pljugu posle toga a ti bi mogla samo da me gledas.![]()
Pa dobro. nije mi zao..Kaa:...Bez pljuge...

pikax:Betty...je l ' vec primecujes kako se menja "svest" o cigaretama ?
Stvarno je tako...u pocetku cesto razmisljas o tome ( o cigaretama ), svakodnevno...kasnije sve postaje redje...
Ja mnogo volim slatkise...ali mnogo volim i da plivam...
Ma nema veze ostavljanje cig. sa debljinom, direktno -> vec sa "neurozom" kao posledicom ostavljanja..![]()
Mala..vec si prosla najgori deo...:wink:
I nekako...pouzdajem se više u svoj sud (i u sebe! ) nego ranije....ozbiljno!
).
Stić i uteći i ....i sve
Jesam ja rekal da svi imadu da pojednu jedan LOVE oT FreeCom-a do danas!! 
Obećavaš od zimus.Bila sam zimus...verovatno u junu...ces me vodis na kafu ?Betty:ej!!!Jesam ja rekal da svi imadu da pojednu jedan LOVE oT FreeCom-a do danas!!
dobro....ko nije stigo, ja ću mu kupim
kad dolaziš u bgd pikax?Obećavaš od zimus.
Hvala BetiBetty:ISTINA, pepeljugo - smršala sam
(malo, ali svejedno, nsiam se ni ugojila!). Cela fora je u tome štp ljudi, iz meni nepoznatog razloga, kad su pod opterećenjem posežu za slatkišima.
Ja to ni inače nisam radila - nisam valjda sklona slatkom, te ga jedem samo u pms (i to pojedem sama celu čokoladu - jednom mesečno).
Pogrešna je predstava o ostavljanju cigara koju ljudi imaju- sad oma moraš navodno nešto hitno da ŽVAĆEŠMeni su predlagali suve grožđice, šargarepu, kikirkiki...ali nisam se dala
![]()
NIŠTA nisam žvakala. ČAK sam imala i smanjen apetit, usled izvesne apatije, pošto nema nikotina :? (kratko traje, 5 dana, bez brige!).
So...MOGUĆE JE, Sinderelo!!!![]()
Čini mi se da sam se u poslednje vreme nadimala (biće da je to, zadržavala vodu) usled preteranih toksina u organizmu. Čim je to nestalo - ja se vratila na staroBtw. u pitanju je OSEĆAJ tromosti. Ja sam ga imala poslednjih dana mog pušačkog staža. Da budem iskrena, poslednjih meseci.
So....sad mogu ujutro da izletim i BEZ KAFESila vitalizma se oslobodila
![]()