Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
pa već sam rekao nešto, a i ti si pomenula neke stvari. ne sećam se sad toliko da bi mogao da objasnim naširoko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psiholoshka zavisnost je stvorena nashim povezivanjem cigarete za neshto lepo i korisno. Zato sve te "veze" u mozgu moramo da prepoznamo, i "razvezzemo" Osim toga, o tome sam vech pisala, centar za pushenje se nalazi u vegetativnom nervnom sistemu, dakle van voljnih radnji, i upada u sistem vezan za opstanak. Ako nam neshto fali, mozak skenira simptome, prepozna ih kao npr "glad" i nudi reshenje: "pojesti neshto". Pushachki mozak za sve nudi isto reshenje: "zapali cigaretu"
Eto, to treba da popravimo na svesnom nivou. Oshtechenje je trajno, jer se molekul nikotina vezuje u mozzdanoj nervnoj cheliji za receptor na mestu predvidjenom za potpuno drugi molekul, npr dopamin itd. Kako je molekul nikotina vechi, on proshiri to mesto, i pravi to oshtechenje. Kao kada bi neko ko nosi tri broja veche cipele uzeo pa nosio tvoje, tri broja manje.
Svi se hvale pa hajd i ja. 7 godina punih za novu godinu.
Možež ti to!Prvi pokušaj se neslavno završio, drugi put sam izdržao malo više od mesec dana...
Sad znam šta da očekujem od protivnika i spremam se za konačni obračun - ovaj put uz postepeno smanjivanje ...
Po planu je da u ponedeljak sasvim prestanem.
Ovog puta, nadam se, za stalno...
Svaka podrška je dobrodošla... Savet, takodje![]()
Не очајавај, кад паднеш - устани. Само не свиђа ми се тактика смањења. Мислим да цигарете треба оставити одједном. Бар се тако добро показало у мом случају. Не пушим већ трећа година...Prvi pokušaj se neslavno završio, drugi put sam izdržao malo više od mesec dana...
Sad znam šta da očekujem od protivnika i spremam se za konačni obračun - ovaj put uz postepeno smanjivanje ...
Po planu je da u ponedeljak sasvim prestanem.
Ovog puta, nadam se, za stalno...
Svaka podrška je dobrodošla... Savet, takodje![]()
Pala sam na psihickoj zavisnosti a ne na fizickoj hocu da se ubijem.... posto sam se preselila sa poslom prestala sam da kafenisem sa mojim pusackim drusvom, to mi je pomoglo pri odvikavanju medjutim moji sa ex posla su pravili zurku u petak.... uz tu ekipu druzenje, pricu i igranje ja zapalih dve cigarete.... znaci kreten kretenski.... zaista nisam normalna da juce bi mi bilo ravno 4 meseca kako ne pusim, a petak je sve pokvario.... kolega (pusac) me je molio kaze nemoj vise nikada da zapalis kada si toliko dugo izdrzala.... problem je bio sto se meni nije ni vrtelo u glavi niti mi je bilo muka vec sam uzivala![]()
Lucky,glavu gore.Pala pa šta,jaka stvar,...Znaš kako kažu:"Ustani ,obriši koljena,popravi krunu i idemo dalje,.."
Nisi ti ni kreten,ni narkoman,ti si borac.Ma nisu ni čvarci ,ni suva peka zdravi ,pa smo se vjerovatno bar većina,ovih zadnjih mjesec dana častili
Čuj, u 4 mjeseca zapalila 2 cigare,gledaj to ovako :u 4 mjeseca nisi ispušila preko 2000 cigareta![]()