olja jk
Obećava
- Poruka
- 73
Blesaco , dundo idemo iz pocetka, ali onako sa puno volje i snage
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kako ne znam nije im nista sveto i niko bitan kao cigaretaNema tu leba, mozes da pricas sta hoces dok ona ne resi u glavi nista. Pricom i pridikama sa strane se stvara samo kontra efekat, bar sam ja tako reagovala.
To je bre mocna droga, krila sam se u trudnoci od ljudi da bih zapalila jednu, ma strasno, ali tako je, smrzavala se kao sveze porodjena na terasi na -20 jer nisam htela da pusim u stanu, a morala sam da pusim, tako da ti kao ne pusac ne mozes ni da zamislis kakvo je to sra...
ma kako ne znam nije im nista sveto i niko bitan kao cigareta
aha obozavam miris dima zato sam ovde
ajd objasni zašto si na ovom forumu![]()
sto?.ajd objasni zašto si na ovom forumu![]()
Evo recimo razlike u pristupu:nakon što je Han van Zem danas napisao post osjećala sam se nekako da ja to mogu,da ću ga iznevjeriti(mada ga ne znam),ako zapalim,a nakon postova od georga dobijem želju da istog momenta zapalim
ovde sam jer mi treba podrška,pa ljudi moji ja sam smatrala na podršku da ne posrnem a kad posrnem još veću,...pa kad mi super ide štaće mi podrška i inače u životu ne samo kod ostavljanja cigara...
ma ok lepo si to upakovala samo si se nadovezala povrsno na komentar ristoba koji nema veze s podrskom nego sa mnom licnopa zato što mi je trenutno dovoljno teško i ljuti me što ne mogu da se riješim ovog s....odnosno što mu se vraćam ,čim nešto zagusti i stvarno mi nije potrebno da još ti s.... po meni i da me iš-kaš
pobogu ti u svom potpisu imaš IŠ PUŠAČICE...pa me interesuje šta radiš na forumu gdje ljudi pričaju o pušenju odnosno nepušenj
Pipi moraću još jednom pročitati georgove postove jer uopšte nisam skontala što ste ga branite
pa on iška pušače kao da su manje vrijedni kao da su građani drugog reda,mrzim što neki misle da su pušači manje inteligentna biće(ja sam npr. akademski građanin i uopšte se ne smatram glupom,...kao u tom stilu :da oni šta znaju bacili bi to,.)..
pa ljudi moji OVO UOPŠTE NIJE LAKO,a već sam sa ristobom vodila borbu oko toga ,zašto se ne degradiraju ljudi koji se prežderavaju ,kao što je to slučaj sa pušačima
Evo recimo razlike u pristupu:nakon što je Han van Zem danas napisao post osjećala sam se nekako da ja to mogu,da ću ga iznevjeriti(mada ga ne znam),ako zapalim,a nakon postova od georga dobijem želju da istog momenta zapalim
Sta se folirate trovaci sebe i svoje okoline?
Kad ste pocinjali da pusite niste razmisljali. Tada niste imali krize i mislili ste da ste vazni zato sto pusite. Krili ste se od roditelja, da ne saznaju da pusite. Dakle bili ste svesni da radite nesto sto ne valja. Zato ste pred drustvom izigravali neke dzekove. Nagovarali ste i druge iz vaseg drustva da puse, jer je to cool.
Ne sazeljevam ni jednog pusaca, jer pusaci nisu bolesnici. Svi ste vi vrlo svesno poceli da pusite. Niko vas na to nije prisiljavao. Nedeljama i mesecima ste se privikavali na duvan, a sad vam frka da ostavite pusenje.
Nikorete, Ziban, flasteri i druga sredstva za odvikavanje od pusenja vam ne mogu pomoci koliko ste ogrezli u pusenju.
Neko kaze: ,,Pusim vec 15 godina i hocu da prestanem". Pa gde si bio 15 godina? Toliko ti je trebalo da shvatis sta svakodnevno radis. Posebno su mi interesantne majke koje s cigaretom u ruci treba da uce decu kako je pusenje stetno. To najcesce ide u fazonu: ,,Ja sam se navukla jer sam bila mlada i glupa, ali ti nemoj jer je to stetno". Prestani da pusis i to sto pre, a ne da pred detetom izigravas budalu kojoj je cigareta vaznija od njega i njegovog zdravlje. A ima i onih dama koje ni u trudnoci ne mogu da ne puse. Ako se i njihovi bliznji s tim ne slazu, puse krisom kao neke bednice. Lazu i sebe i druge. Ima i onih koje kao u trudnoci ostave pusenje, a posle porodjaja opet pocnu. Pa kad vec prestanes, sto se opet spustas na nizi nivo?
Postoje i oni dimnjak-tipovi. To su oni koji dime kao parne lokomotive. Retko su bez cigarete. Trag im mirise na duvan.
Setio sam se i onih koji su bolesni, znaju da im pusenje skodi, ali uprkos tome puse. Njihov najcesci izgovor je da ne mogu bez cigareta i sta ce im ostati ako se i toga odreknu. Kao da na ovom svetu nema niceg pametnijeg od pusenja. Kad ih dobro tresne, oni se urazume, ali tada obicno bude prekasno, jer vise nisu nizasta.
Ima onih odvaznih koji kazu da mogu da ostave pusenje kad god zele, ali trenutno ne zele. Prave ljude u svojoj okolini na volove.
A ima i onih koji cekaju da se razbole. Oni obicno kazu da ce ostaviti pusenje kad pocne da im smeta. Znaci, dok sam zdrav pusicu, a kad unistim svoje zdravlje, prestacu.
Interesantnu grupu predstavljaju i oni koji ostave pusenje, ugoje se 3 kg i onda opet pocnu da puse da se ne bi gojili. Njima je pusenje nacin da regulisu telesnu tezinu.
Zanimljivi su i oni ekolozi koji konstatuju da je i onako sve zatrovano, pa im pusenje i nije neko trovanje.
Dobri su i snobovi koji tvrde da puse samo kvalitetne cigarete. Te ,,kvalitetne" navodno nisu tako stetne kao one druge.
Ima raznih pusaca, ali je svima zajednisko da se truju i ugrozavaju svoju okolinu.
Samo da vas pozdravim i proslavim sa vama prvu sedmicu bez cigareta...i naidje kriza,i naletim na ovaj komentar ... nema vise krize)))) Idemo dalje ...
))