Izvinjavam se sto sam izasla iz okvira teme.
Za Dundolinu triput URA, URA, URA za odolevanje.
Za Dundolinu triput URA, URA, URA za odolevanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mamagaga hvala ti za ovo navijanje ,prosto si me postidjela i da samo pomislim na cigare,a ne da zapalim,..kako je lijepo kad neko vjeruje u tebe,da ti možeš,da ćeš uspjeti,..
e vidiš to mi treba,hvala ti ti si pravi prijatelj
kako ti izdržavaš
Drzi se. Nista od toga nije razlog da sebe trujes. Pij tecnosti sto vise. Izbaci energiju npr izudaraj decka.Kad sinoc nisam zapalila nikada necu!!!! U zivotu nisam imala krizniju situaciju, zavrsila sa ocem u urgrnentnom pet sati tamo provela uh.... moram reci da me danas drma kriza posle celog haosa i dabih zapalila samo da se malo opustim.... a i u PMS-u sam (treba za koji dan da dobijem)..... znaci kada se sve skupi zacin C. Moj decko mi je sinoc dao zvaku da sto on kaze mi ne bi palo na pamet da mu trazim cigare (on je strastveni pusac)....
Evo jednog nadam se zuvek bivseg pusaca. Bila sam strastven pusac pa nekih 17 godina, jako rano pocela "ozbiljno" da pusim, sa nekih 14 godina i pusila sam 1.5 kutiju onako u proseku, cigareta je bila moj zastitni znak i nikada nisam ni razmisljala da pestanem i eto pre 14 dana ugasim o dlucim da je to to. Razgol je vec dugotrajni problemi sa zeludcem i reci mog dr da je za mene "teski liksuz" da pusim i onako nevino pitanje mog caleta kao ma sta to tebi treba u zivotu. Prva tri dana sam ujedala po kuci, urlala, jako mi sad zao sto sam se na klinca par puta tako proderala, a da mukica nista nije kriv i tako... Sad mi je vec bolje, imala sam i smrtni slucaj pre par dana i to sam pregurala bez cigarete i tako da danas slavim 2 nedelje bez duvanskog dima![]()
Da li treba da ti kazem da me je posle 10 godina uhvatila kriza, da kriza, jednu sam na moru uspesno prebrodila a drugu nisam uspela... bivsi decko me muvao tipa kada cemo da zapalimo jednu ja zapalila i kao da nikada prestajala nisam! A od tada se mucim da prestajem, u stvari poslednji ozbiljan pokusaj prestanjka je bio 2006 na 2007. Posle toga nista...Luckystar sad čitam ovaj forum od početka i vidim da si ti već 2006.bila nepušač odnosno prestajala pušiti a prije toga 10 godina nisi pušila.ŠTA TI BI'?![]()