Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mamagaga hvala ti za ovo navijanje ,prosto si me postidjela i da samo pomislim na cigare,a ne da zapalim,..kako je lijepo kad neko vjeruje u tebe,da ti možeš,da ćeš uspjeti,..
e vidiš to mi treba,hvala ti ti si pravi prijatelj:zag:
kako ti izdržavaš

Pa meni je OK. Skroz.
A sto se tice navijanja, mislim, zbog toga smo tu, zar ne. Okruzeni ljudima koji imaju isti problem i i isti cilj. Meni super pomaze forum, mada i nemam neke krize ali nemam pojama... ne mislim uopste o cigarama, samo cekam kad cu biti sama da skoknem na forum, to mi je sada glavna preokupacija. Nisam ovde zbog krize, nego mi je to kao neko uzivanje sto na poslu sto kod kuce, nesto samo moje.

Drzi se i pisi o svakoj pobedi. Dozivljavaj krize kao svoje pobede i bice ti mnogo lakse.

Kad sinoc nisam zapalila nikada necu!!!! U zivotu nisam imala krizniju situaciju, zavrsila sa ocem u urgrnentnom pet sati tamo provela uh.... moram reci da me danas drma kriza posle celog haosa i dabih zapalila samo da se malo opustim.... a i u PMS-u sam (treba za koji dan da dobijem)..... znaci kada se sve skupi zacin C. Moj decko mi je sinoc dao zvaku da sto on kaze mi ne bi palo na pamet da mu trazim cigare (on je strastveni pusac)....

Kad sinoc nisam zapalila nikada necu!!!! U zivotu nisam imala krizniju situaciju, zavrsila sa ocem u urgrnentnom pet sati tamo provela uh.... moram reci da me danas drma kriza posle celog haosa i dabih zapalila samo da se malo opustim.... a i u PMS-u sam (treba za koji dan da dobijem)..... znaci kada se sve skupi zacin C. Moj decko mi je sinoc dao zvaku da sto on kaze mi ne bi palo na pamet da mu trazim cigare (on je strastveni pusac)....
Drzi se. Nista od toga nije razlog da sebe trujes. Pij tecnosti sto vise. Izbaci energiju npr izudaraj decka.
Pisi....

Evo jednog nadam se zuvek bivseg pusaca. Bila sam strastven pusac pa nekih 17 godina, jako rano pocela "ozbiljno" da pusim, sa nekih 14 godina i pusila sam 1.5 kutiju onako u proseku, cigareta je bila moj zastitni znak i nikada nisam ni razmisljala da pestanem i eto pre 14 dana ugasim o dlucim da je to to. Razgol je vec dugotrajni problemi sa zeludcem i reci mog dr da je za mene "teski liksuz" da pusim i onako nevino pitanje mog caleta kao ma sta to tebi treba u zivotu. Prva tri dana sam ujedala po kuci, urlala, jako mi sad zao sto sam se na klinca par puta tako proderala, a da mukica nista nije kriv i tako... Sad mi je vec bolje, imala sam i smrtni slucaj pre par dana i to sam pregurala bez cigarete i tako da danas slavim 2 nedelje bez duvanskog dima:vatromet:

Evo jednog nadam se zuvek bivseg pusaca. Bila sam strastven pusac pa nekih 17 godina, jako rano pocela "ozbiljno" da pusim, sa nekih 14 godina i pusila sam 1.5 kutiju onako u proseku, cigareta je bila moj zastitni znak i nikada nisam ni razmisljala da pestanem i eto pre 14 dana ugasim o dlucim da je to to. Razgol je vec dugotrajni problemi sa zeludcem i reci mog dr da je za mene "teski liksuz" da pusim i onako nevino pitanje mog caleta kao ma sta to tebi treba u zivotu. Prva tri dana sam ujedala po kuci, urlala, jako mi sad zao sto sam se na klinca par puta tako proderala, a da mukica nista nije kriv i tako... Sad mi je vec bolje, imala sam i smrtni slucaj pre par dana i to sam pregurala bez cigarete i tako da danas slavim 2 nedelje bez duvanskog dima:vatromet:

Dobrodosla.

CESTITAMOOO :orkestar::orkestar::orkestar:

Luckystar sad čitam ovaj forum od početka i vidim da si ti već 2006.bila nepušač odnosno prestajala pušiti a prije toga 10 godina nisi pušila.ŠTA TI BI'?:dash:
Da li treba da ti kazem da me je posle 10 godina uhvatila kriza, da kriza, jednu sam na moru uspesno prebrodila a drugu nisam uspela... bivsi decko me muvao tipa kada cemo da zapalimo jednu ja zapalila i kao da nikada prestajala nisam! A od tada se mucim da prestajem, u stvari poslednji ozbiljan pokusaj prestanjka je bio 2006 na 2007. Posle toga nista...
danas sam pogledala one moje cigare i za malo da zapalim..... toliko sam nemocna trenutnom situacijom da ne znam vise sta cu sama sa sobom! Besna sam kao ris + PMS....

Ristob,danas bila na kraju sa živcima,kažu kad te krene onda te stvarno krene,...:D
čim sam stigla kući uzela da čitam forum i našla ovo što si ti pisao pre mnogo godina ,....ovo je tako istinito ali treba da nam se desi klik pa da drugačije gledamo na neke stvari,ali nemaš brige ovo ću mantrati,valjda mi uspije...a ti jesi li još uvijek nepušač,nadam se

Da, još uvijek sam nepushač, desetak godina, ne pamtim više kad sam prestao. I tako sam čvrst u odluci da sam siguran da nikad više neću propushiti. A i sad bih tako lako mogao nastaviti pushenje kao da nikad nijesam ni prekidao.

Sjećam da sam napisao da se uporedo sa odvikavanjem od pushenja treba odvikavati i od nerviranja. Jer i jedno i drugo su navika! Možda baš žbog toga žto ne vode računa i o ovom drugom odvikavanju mnogi pokleknu. Drago mi što si me pomenula da im zajednički skreneo pažnju kako bi ubuduće bili mnogo efikasniji.

Ne pushite i ne nervirajte se! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back