Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Velika podrska liki, miss Modesty, luckystar i naravno ostalima! Nije tesko zar ne? Ide nekako, pa nije to malo djubre jace od nas. Psihicka zavisnost je zafrknuta, ali jake smo mi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, gde ste?
Kako napredujete u svojoj borbi protiv pušenja?
Ja se držim, ali me svaka 3 dana uhvati neka tuga.![]()
Ne dam se!![]()
Kako ide forumasi? Ima li neko da je ne daj Boze sada popustio ovih dana za vreme praznika? Niko se ne javlja, pa ne znam sta se desava? Nema ni starih ni novih! Ja sam ovih dana malo vise jela nego obicno, sto je i normalno za vreme praznika, imala drustvo pusaca, ali nisam popustila. Cak sam popila i jednu casicu zestokog iako se to meni desava jednom u 100 gidina, ali zelje za tim djavolom nije bilo. Guram dalje...![]()
Kako ide forumasi? Ima li neko da je ne daj Boze sada popustio ovih dana za vreme praznika? Niko se ne javlja, pa ne znam sta se desava? Nema ni starih ni novih! Ja sam ovih dana malo vise jela nego obicno, sto je i normalno za vreme praznika, imala drustvo pusaca, ali nisam popustila. Cak sam popila i jednu casicu zestokog iako se to meni desava jednom u 100 gidina, ali zelje za tim djavolom nije bilo. Guram dalje...![]()
Vendika uvek piše u cik zore
Super Miss Modesty, samo napred.
Ja pregurah 18 dana, do duše uz zyban.
Gde su nam ostali? Malo nas je novih, a još manje starosedelaca.
Pipi, gde si? Malo je prazno bez tebe.![]()
![]()
I tebi i ostalima![]()
Tu sam, chitam vas svakodnevno! ♥ Sjajno se snalazite i bez mene, svaka vam chast!![]()
Bravo,sve se moze kad se hoce.
U pocetku je jako tesko,gadna je to droga,ali je svakim danom posle sve lakse i lakse.
Mnogo se dobija u kvalitetu zivota i moze se propusiti ponovo jedino iz gluposti.Bas tako,iz gluposti,a posle jjebanja nema kajanja.Znaci,da se ne bi kajali,nemojte se .... sa djavolom.![]()
![]()
Evo za sve uspesne jedan![]()
Ha hahaha, ne pisem Liki u cik zore nego kasn nosu. Obicno kao i sada posle 1 po ponoci. Ja sam ti nocna ptica i nikada ne legnem rano!!! Odlicno napredujes, pozdrav!