Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, gde ste?
Kako napredujete u svojoj borbi protiv pušenja?
Ja se držim, ali me svaka 3 dana uhvati neka tuga.:sad2:
Ne dam se!:tiganj:

Bice to sve redje i redje,ali kad se setis prvog puta i prvih dana,moras da priznas da je sada puno lakse.
A to da te "cacka",pa to je uvek tako,moramo da razumemo jednu stvar:Mnogo zla smo naneli sebi,i veliko gomno smo pojeli.Ovo je sada ipak zlatno.:D

Evo mene opet,jos uvek se nisam usudila da probam, nadam se poslednji put, da ih se resim.Mozda sam u blagoj prednosti iz razloga sto,kada sam ih ostavila poslednji put nisam nikome,osim vama, rekla da sam pocela opet.Sve to iz razloga da vise ne obmanjujem ljude,pocece da me zezaju da ih ostavljam na 3 dana:roll:
Sada se krijem kao srednjskolac:sad2:
Inace tema je odlicna,vi ste odlicni i naravno veoma korisni,uvek je nanovo citam i posebno tada dobijam zelju da zavrsim sa cigaretama,ovaj put zauvek:D A,da sutra je praznik mogla bih od sutra poceti...:D

Kako ide forumasi? Ima li neko da je ne daj Boze sada popustio ovih dana za vreme praznika? Niko se ne javlja, pa ne znam sta se desava? Nema ni starih ni novih! Ja sam ovih dana malo vise jela nego obicno, sto je i normalno za vreme praznika, imala drustvo pusaca, ali nisam popustila. Cak sam popila i jednu casicu zestokog iako se to meni desava jednom u 100 gidina, ali zelje za tim djavolom nije bilo. Guram dalje...:hej:

Kako ide forumasi? Ima li neko da je ne daj Boze sada popustio ovih dana za vreme praznika? Niko se ne javlja, pa ne znam sta se desava? Nema ni starih ni novih! Ja sam ovih dana malo vise jela nego obicno, sto je i normalno za vreme praznika, imala drustvo pusaca, ali nisam popustila. Cak sam popila i jednu casicu zestokog iako se to meni desava jednom u 100 gidina, ali zelje za tim djavolom nije bilo. Guram dalje...:hej:

Bravo,sve se moze kad se hoce.
U pocetku je jako tesko,gadna je to droga,ali je svakim danom posle sve lakse i lakse.
Mnogo se dobija u kvalitetu zivota i moze se propusiti ponovo jedino iz gluposti.Bas tako,iz gluposti,a posle jjebanja nema kajanja.Znaci,da se ne bi kajali,nemojte se .... sa djavolom.:D :think:

Poslednja izmena:

Meni je danas 9 dan, lakse mi je mnogo nego prvih 3-4 dana! Kad sam ovoliko izdrzala, nema sanse da zapalim i puno manje me "cacka rovac" :D I ja sam malo vise ruckala ova tri dana, ali sam pojacala vezbe i setnju. Bolje sto si popila jedan zes nego da si zapalila! Super je osecaj kada pobedis sebe :klap:

:ok:
I tebi i ostalima :D

Bravo,sve se moze kad se hoce.
U pocetku je jako tesko,gadna je to droga,ali je svakim danom posle sve lakse i lakse.
Mnogo se dobija u kvalitetu zivota i moze se propusiti ponovo jedino iz gluposti.Bas tako,iz gluposti,a posle jjebanja nema kajanja.Znaci,da se ne bi kajali,nemojte se .... sa djavolom.:D :think:

Tacno tako! Uradila sam glupost i sam se verovatno secas sa foruma posle godinu dana. I nije na odmet da stalno ponavljamo da se reba igratsa ovim djavolom ne treba igrati. I zaista posle jjeb...nema kajanja. Ali ja i dalje ne mogu da zaboravim sto sam bila toliko glupa pa da sada idem ponovo ispocetka. :dash: Sva sreca da mi sada nije tesko, cak i ne osecam potrebu za tim djubretom. Samo se i sada potajno u sebi plasim da ne bude kao prosli put. Dobila sam onu pravu krizu tek posle godinu dana, a ishod svi znaju: poklekla sam!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back