lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
OkIsto,nije mi jasno kako to ne kapiras?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OkIsto,nije mi jasno kako to ne kapiras?!
Jaoooo Mirko pa ti si definitivno u klimaksu covece. Daj preduzmi nesto po tom pitanju inace, jadna tvoja zena. Da li si ti uopste procitao pazljivo sta sam napisala? Pa nisam rekla da treba lagati, nego onako, usput, da sam mogla da precutim tu jednu cigaretu, bezveze, nista posebno ni namerno i da nastavim ovde da pisem. Mozda zbog sramote koliko sam puta "padala", ili zato sto nisam pusila danima nego je bila samo ta jedna jedina cigareta. Zasto smo ovde ljudi na kraj srca? Znam da smo svi nervozni nepusaci, ali nema potrebe. Evo Pipi, Cru, Lamar, zaista su lepo objasnile moj post, nije mi jasno kako ga samo ti nisi razumeo. I odmah ides djonom. Nemoj tako, jedi jabuke, i uzivaj. Neki imaju PMS, a neki klimaks. Vidis da nije dobro da se smejes drugima!
Ne znam sta tebi nije jasno.
Mislim da bi stvarno neko trebao da bude budala pa da laze ovde kako ne pusi,a da u stvari pusi.To je sustina.I mislim da to ne bi bila budala,vec kreten.
Ko laze bez ikakve potrebe i svrhe,nije cist upamet.
I to je sve sto sam rekao.Ne znam zasto,i kome to smeta.Kome smeta,bas me briga.
Eto ti sad,klimaks,da imam i ja nesto kad ne mogu da imam cuveni PMS.![]()
![]()
![]()
Meni je sve jasno, ali ne znam sta tebi nije jasno i to po drugi pit sam ti ponovila. Ko bre hoce da laze covece? Sta si se uspalio? Hahahhaha, pa nismo ovde da lazemo i naravno da nas niko ne tera da budemo uopste ovde. Vidis da je klimaks u pitanju, budi obazriv, nije ni to naivno isto kai i PMS. Budi mi pozdravljen, ne nerviraj se za svasta. Ovde smo da pomazemo jedni drugima a ne da stvaramo tenziju. Eto vidis, ti si se sada "ispreskakao" s mnom na ovom forumu verbalno, a to mi nikako ne pomaze da ostavim cigarete. NE LAZE NIKO MIRKO BUDI SPOKOJAN!![]()
Vidim,
i muški imaju krizu.
Pa su malo nervozni i svadjaju se sa ženama.
Hoće to nekad![]()
Ne bih ja sve svrstala pod "izgovori" jer da bi neshto bilo izgovor potrebno je da se nema iskrena zzelja za prestankom.
Znaci,kad hoces da budes nepusac,potrebno je da - ne pusis.
Mislim da je za bivshe pushache bitno da promene nachin zzivota, pogled na svet iz pesimistichnog u optimistichni, nachin ishrane, nachin reagovanja na probleme, rituale...na taj nachin osiguravamo opstajanje nepushachkog stazza.
Ako ne zzelish da se odreknesh svog pushachkog djavola, to znachi da ne zzelish da prestanesh. \ili da te je strah. \mozzda je pitanje\; ko sam ja ako nisam pushach? Nisu to radikalne promene niti neprijatne. \osim toga, imamo tako puno drugih osobina koje nas odredjuju, zashto bi zavisnost bila presudna? Shta gubish ako se odreknesh statusa pushacha? Shta dobijash? Ko si ti ako nisi pushach? Da li si zadovoljna zaista pushachkim zzivotom? Shta je to u pushachkom zzivotu chega se ne zzelish odrechi? Ima li nachina da to postignesh drugim boljim, jeftinijim, zdravijim, slobodnijim metodama?А шта ако хоћеш да престанеш,али не желиш промјенити свој живот из корјена, изврнути себе наглавачке, одрећи се себе као пушача?
Ја се, иначе, нисам усуђивала ни да провирим овде од задњег покушаја који се наравно, неславно завршио. И баш јуче схватим ово што сам издвојила у цитатима, и што сам написала.
Шта онда?
Mirko troluje. Neka ga.Ja pokusavam sa nekim individuama lepo da razgovaram ali vidim da ne vredi. Ne mislim da je PMS, klimaks illi nesto trece, vec cist bezobrazluk. A sto se tice Mirkove recenice da oladim, popusim cas, i ne prijavim, nemam komentar. Pricaj tako sa svojom zenom!
Mirko troluje. Neka ga.Bash te briga.
Naravno da je najvazznije da ne pushish, zato ova tema i jeste tu. No, forum je javan, tako da kada istrchimo na polje, neko nam "legne" a neko ne.
Kada sam ja padala, isto sam doshla ovde i prijavila...takodje sam naishla na dzon od mushkog roda. Reaguju oni malo grublje na slabost, mislim da je t o u pitanju. Dodushe ne svi, da budem korektna. Uglavnom, mene je to tada zaista gurnulo preko ivice, jer sam bila preosetljiva i doshla sam da trazzim pomoch. tada me je sachuvala Nancy ♥ pa sam odluchila da ipak ne dignem ruke i evo sad sam bivshi pushach.
Ren i med? zanimljivo skroz. Med je svakako dobar, regulishe nivo shechera u krvi shto je bitno za stabilnost raspolozzenja a ren...valjda isto dejstvo kao Mirkove jabuke, dok narendash prodje kriza!![]()
Покушао и ништа.
Душа хоће а плућа се промукло смеју.
Pa pokazzi im ko je Lider! Ima ona da slushaju tebe a ne Filipa Morisa, crna mu dusha!
stara poslovica kazze: Gde ima vo'lje, ima i nachina
Hajde ponovo. Kako si pokushao,jesi li imao pripremu ili si samo u sred pushachkog dana pokushao da ne zapalish? Koliko dugo si izdrzzao bez cigarete?
Danas sam bas procitala negde u novinama da kada covek ostavlja cigarete, da bi izbegao krizu moze da narenda rena i da stavi u to med. Pitala sam se kakva li je to kobinacija, hahhaa. Ali ko zna, mozda i pomaze. Veliki pozdrav!
6 сати. И можда још 10 минута.
Ja bih se opredjelila na hipnozu. Znam neke ljude koji su prezadovolji tim tretmanom. Bez ikakvih propratnih nervoza i svega što ide uz to. Ma super je.
Pipi Langstrumpf, nekada davno:
"Jedan divan gospodin mi je jednom rekao:'Prestao sam da pusim pre 20 godina i imao sam krize. A onda sam sebi rekao da me nista ne moze naterati da pusim osim mene samog.' Moras naci svoje razloge da postujes sebe a ne cigarete. Evo ti neki od mojih razloga:
imam vise vazduha
pokretljivija sam
imam vise energije
ne lupa mi srce
manje sam naduvena
nisam stalno gladna
imam MNOGO vise vremena (preko sat i po na dan!)
cistija su mi kola
ne smrdi mi kuca
zubi su mi beli
bas me briga kada nemam pare za cigarete
bas me briga da li imam cigarete
SLOBODA!!!
lako se i brzo budim
misli su mi bistrije
bolje pamtim
lakse vozim
MOJE DETE JE SRECNO ZBOG TOGA
mirnije gledam u buducnost,verovatno necu imati rak i te gluposti
nisu mi vise zuti prsti
mogu da nosim minijaturne torbice
mogu da koristim obe ruke
izgledam kulturnije i smirenije
bas me briga da li je dozvoljeno *******
mogu u posetu nepusacima a da mi nije neprijatno
ne osecam se krivom
ne osecam se kao da nekoga ugrozavam
bas me briga koja trafika radi do kasno
osecam mirise
osecam ukuse
ne moram stalno da provetravam
mogu mnogo vise vremena da provedem sa detetom
cigarete mi vise ne diktiraju moje vreme(kad popusim, onda cu...)
bicu vitana i zgodna matorka
necu se osecati kao poluinvalid
tastatura od kompjutera mi je cista
mnogo mi je toplije zimi
ne padam u nesvest od vrucine tako brzo
nisu mi hladna stopala
ne smrdim kao pepeljara
radim vezbe bez gusenja
drzim dijetu bez problema
ne boli me stomak
imam mnogo vise samopostovanja (ma ja sam CARICA-MOGU SVE STO HOCU)
resavam probleme koji su me i naterali da pusim
nisam vezana za mesto gde se nalazi pepeljara
sex je mnogo bolji!
osecam se mocno i sposobno
ponosna sam na sebe!!!
...
ima ih jos milion ali sam prestala da ih zapisujem...
napravila sam i spisak kriticnih momenata u toku dana, situacije kada mi se pusi,pa sam pored napisala alternativno resenje za paljenje cigarete.Svrstala sam ih u nekoliko grupa: nikotinske(jutanja kad mi se trazi nikotin),besmislene(kada se upali crveno svetlo na semaforu) socialne (u kaficu,drugarica na kafi) NAGRADNE (nakon obavljenog posla,sexa itd)nervozne i iz dosade. Alternativne radnje su meni bile: lakiranje noktiju,pustanje muzike, slanje porukica,dorucak,u kaficu sam posmatrala nekog nepusaca i onda imitirala sve pokrete te osobe kada nisam znala sta cu s rukama,nosila tegljivu narukvicu da imam cime da se igram dok sedim, nosila sam olovku i blokce i zapisivala kako mi je kriza ali ce proci i najvaznije od svegaDALA SAM ONOM UNUTRASNJEM GLASICU KOJI MI JE GOVORIO'MA ZAPALI JEDNU,STA IMA VEZE' -IME OSOBE KOJU MRZIM. Kad mi se javi taj glas vidim sliku te osobe u mislima i kazem:"jes ti ces da mi kazes...."![]()
Raspisala sam se. Evo toliko pa ti vidi. Razmisli sta sve dobijas. Zamisljaj sebe kao nepusaca. Probaj ponovo da ostavis. Nadam se da sam ti pomogla bar malo!!!