PMS nije "opravdanje", nije deda mraz, nije izmishljotina, nije nezanemarljiv faktor u zzivotu svake zzene.
PMS itekako utiche na nashe ponashanje, emocije, odluke i psihofizichko stanje.
Svi smo razlichiti, da ponovim josh jednom, imamo razlichita iskustva, organizme, probleme a pushenje je veoma slozzena bolest zavisnosti.
Nasha cipela nije potaman svakome i zato treba da ili imamo zzivaca da saslushamo tudja iskustva i pomognemo po meri osobe kojoj treba podrshka ili da se bavimo nekom drugom temom.
Mirko, to shto ti nemash u svom iskustvu shta znachi imati PMS, ne daje ti za pravo da taj faktor odbacujesh kao lazzno opravdanje, jer to jednostavno nije tachno. Teorija nekih mushkih shovinista da su zzene izmislile PMS da bi mogle da se "vade" na to je u najmanju ruku ruzzna i uvredljiva. Hajde da budemo korektni. ♥
Svako je svet za sebe,tu se slazemo.
Dugo sam u braku,imao sam majku,imam sestru,rodbinu,komsinice,koleginice...a i verujmi da je moj nemirni duh dosta zena upoznao u svakom pogledu.Nikada nisam naisao ,u RL,na zenu sa PMS problemima,niti znam sta je to.Samim tim bio bih vam idealan terapeut za PMS probleme posto nista ne znam o tome,a umeo bih da vam uzimam pare.I da ti kazem da si mi dala odlicnu ideju kad se vratim u Srbiju.To je idealan posao ,onako iz razonode,bez opterecenja,ne treba nista da znas osim da slusas zene koje ni same ne znaju sta im fali .
Ali to je drugas tema,da ne rasplinjavamo.
Pusenje je bolest zavisnosti,isto kao narkomanija,ali mislim na teske droge poput heroina i kokaina,i alkoholizam.Ne mozes da se odreknes tog poroka iz zzezzanja,onako od sale,pa jos da ti bude lepo.E ne moze,ima da popizzdis od muke i da se maksimalno trudis ako hoces da pobedis taj porok.
Klasicna prica,dala baba gros da se uhvati u kolo,sad bi dala deset da se pusti,ali jjebeno,ne da muzika,svira li svira.