- Poruka
- 11.257
Ne posjećujem često pdf "zdravlje" ali kada sam već tu da vam se pohvalim. Cigara sam se prošao 23 janura 2005 godine.....Ako vas zanima kako, mogu i to napisati....Datum pamtim kao i datum rođenja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eksplodirala električna cigareta: Pušač ostao bez zuba i jezika!!!
Razlog eksplozije neispravna baterija u cigareti.....
![]()
Tom Halovej (Halloway), 57-godišnjak iz Nešvila, sjedio je u dnevnom boravku i pušio električnu cigaretu. Ubrzo je njegova žena čula glasnu eksploziju.
Nakon eksplozije u sobi je izbio i manji požar. Eksplozija je Haloveju izbila sve zube i otkinula dio jezika. Vatrogasni zapovjednik koji je primio poziv rekao je da je razlog eksplozije, najvjerovatnije, neispravna baterija u cigareti, dodajući da nikada nije vidio ništa slično.
On je dodao da je, izgleda, u pitanju litijska baterija, jer je vidio punjač u sobi u kojoj se dogodila eksplozija.
Onaj ko namjerava na ovaj način da se prođe cigareta neka razmisli šta će ako ostane bez zuba...![]()
Ne posjećujem često pdf "zdravlje" ali kada sam već tu da vam se pohvalim. Cigara sam se prošao 23 janura 2005 godine.....Ako vas zanima kako, mogu i to napisati....Datum pamtim kao i datum rođenja....
Šta je ovo, nigde nikog?
Dođe mi da pušim od muke.
A na ostalim forumima vrvi od života.
Niko ti ne brani,ali ce ti biti krivo posle.![]()
Ima ko mi brani.
JA sama sebi. A bilo bi mi krivo posle.
To je vec volja,i treba tako,upravljas svojim zivotom iz glave a ne po instiktu.
Prvi dani su gadni,posle je lakse.Ali nije lako.
Jesi li uspela konacno da spojis tri dana?
Valjda ću uspeti, vezala sam ponovo 30 sati. Muka mi je od same sebe. Ali, dobro, valjda ću izgurati. Razbih se od žvaka i kirkinog čaja protiv pušenja (isprao mi je i želudac i creva). A nešto nisam od onih koji stalno nešto žvaćkaju. Možda bi mi bilo bolje da nešto grickam, ali ja jednostavno nemam takvu naviku, pa valjda ne osećam potrebu.
Rekoh već, od danas će mi biti lakše jer idem na posao. I stvarno mi je bilo lakše. Celo pre podne na poslu (nema pušenja osim napolju, a to nisam upražnjavala ni kada je bilo lepo vreme, a kamo li sada). Sad po kući petljaj oko ručka. Važno je da imam zanimaciju. I izbacila sam jutarnju kafu, pijem onaj antismoke čaj.
koji jos ima zanimljiv forumŠta je ovo, nigde nikog?
Dođe mi da pušim od muke.
A na ostalim forumima vrvi od života.
koji jos ima zanimljiv forum
Bravo,muskarac,jedan ali vredan.Sta da radimo sa ovim zenama,mora da se sankcionisu nekako,malo,malo, pa uprskaju stvar.![]()
Bravo!
Imash puno razloga da se potapshesh po ramenu!
Cao narode, veselo, veselo. Nema razmisljanja o cigaretama, zabranjeno je, haha salim se. Vidim da vam ne ide lose, ne mislite na njih, Mirko ne misli na kilazu. Ja sam prosli put kada sam ih ostavila na godinu dana dobila ovde dijetu od nutricioniste, i tako da sam i ostavila pusenje i skinula visak kilograma koji sam imala i pre ostavljanja cigareta. Doduse ne mnogo, nekih 5-7 ali meni je smetalo. Tako da hocu da kazem (iako nista novo sto vec sami niste znali) samo jaka, jaka volja. Sve moze, i sve uspeva. Mirko, tvoje jabuke su super, ali moja dijeta... hahhahahha![]()
Svacije iskustvo je dobrodoslo,pisi.
Веома је дегутантно овакво јавно експонирање...Iskustvo...hm....dobar seks čuda čini......rekao sam od danas nema više trovanja i to je to...kako je koji dan odmicao sam sebe sam bodrio.....kada sam namirio na petnaest dana sam sebi sam se divio.....i naravno više sam upražnjavao seks i to je to.....i nikada više nisam ni pokušao zapaliti...
Iskustvo...hm....dobar seks čuda čini......rekao sam od danas nema više trovanja i to je to...kako je koji dan odmicao sam sebe sam bodrio.....kada sam namirio na petnaest dana sam sebi sam se divio.....i naravno više sam upražnjavao seks i to je to.....i nikada više nisam ni pokušao zapaliti...
Dobar dan...ni sad nisam sigurna da li treba da pishem...ma da li treba uopshte da se javljamal ajde ko velim barem cu chuti sta saborci misle...elem krenula ja po receptu datom mi a on je sledeci...cigarete sa nikotinom0,1 i ostala s*anja su manja da ne nabrajam poshto svi znamo shta sve ima unutra,denikotin filteri i to je to...shta da kazem,verovatno cu u jednom momentu sve to da bacim,poshto se ionako tesho pushi,jer su slabe pa josh kroz mushtiklu sa onim filterom...sad josh ne mogu,i naravno da mrzim sebe zbog toga...inache kako pushim na tu mushtiklu holesterol mi je nizi nego na prethodnoj kontroli...daklem kad bi samo...znam,znam shta cete reci...al ipak smatrate li da je ovo ipak neshto...da napomenem da sam i ranije pushila slabe cigarete one tanke sa nikotinom 0,3 i to kutiju zachas...e a sad bude kutija i josh 5-6...msm zavisnoooooosttt samo takva...zaboravih a trebala sam na pochetku...zovem se Oranz i zavisnik sam od nikotina...
![]()
Dobar dan...ni sad nisam sigurna da li treba da pishem...ma da li treba uopshte da se javljamal ajde ko velim barem cu chuti sta saborci misle...elem krenula ja po receptu datom mi a on je sledeci...cigarete sa nikotinom0,1 i ostala s*anja su manja da ne nabrajam poshto svi znamo shta sve ima unutra,denikotin filteri i to je to...shta da kazem,verovatno cu u jednom momentu sve to da bacim,poshto se ionako tesho pushi,jer su slabe pa josh kroz mushtiklu sa onim filterom...sad josh ne mogu,i naravno da mrzim sebe zbog toga...inache kako pushim na tu mushtiklu holesterol mi je nizi nego na prethodnoj kontroli...daklem kad bi samo...znam,znam shta cete reci...al ipak smatrate li da je ovo ipak neshto...da napomenem da sam i ranije pushila slabe cigarete one tanke sa nikotinom 0,3 i to kutiju zachas...e a sad bude kutija i josh 5-6...msm zavisnoooooosttt samo takva...zaboravih a trebala sam na pochetku...zovem se Oranz i zavisnik sam od nikotina...
![]()