Mirkove jabuke
Kupiti jabuke srednje velicine,svaku posebno dobro oprati zato sto se ne ljuste.Oprane jabuke preseci na polovine i ocistiti kostice.Polovinu jabuke postaviti na dasku kao crni luk kad ga secete na rebarca,pa onda rezati snitice debljine par milimetara.ispadne kao chips.Tako i sa drugom polovinom,kao i sa ostalim jabukama koje pripremate tog puta.Ja sam obicno pripremao po cetiri komada odjednom.Tako narezane jabuke stavite u neku posudu,ja imam keramicke cancice u koji taman stane ta kolicina,i jesti komad po komad,jedan po jedan,nikako punu saku.

Stvar je viseslojna,dok pripremate jabuke zaposlite ruke,ima dosta da se secka.Kad konzumirate jabuke komad po komad,a ima tih komada na stotine,zaposlite ruke i prodje jedan dobar period vremena.Morate necim da se zaposlite u prvo vreme zato sto taj smrdljivi otrov stvara nervozu.Kupanje,pa jabuke,kupanje opet,jabuke opet,setnja...setnja...setnja...,po mrazu,snegu,kisi,vetru,setnja...Kupanje,kupanje,jabuke...Nedelju dana,pa onda smanjivati.Teretana ili tegovi,svedsaka gimnastika ako vam se ne izlazi.Legnes na ledja,noge podvuces pod nesto pa trbusnjaci dok ne zakukas.Pa setnja,setnja,setnja...
Pa opet jabuke..
I prodje najgora kriza,A jabuke...kad pojedes 200 kila na pocetku si.

I zapisite broj ovog posta pa kad neko bude pitao dajte mu,da ne preturamo i pisemo stalno.
Srecno.