Sutra bi mi bilo mesec dana da ne pušim...znam da ste ovo čuli bezbroj puta ali eto da i ja ponovim..poklekla sam i zapalila pre par minuta uz kafu...i prijala mi je ****

Inače, u ovom preterano bolnom procesu odvikavanja od zla, uspela sam sa svima da se posvađam...veza mi je u ozbiljnoj pretnji da se rasturi odnosno zajednica a sve jer sam nenormalno nervozna i kao da je đavo ušao u mene poslednjih mesec dana!!! Na poslu sam takođe popila kritike, pritom radim odgovoran i stresan posao...izgleda mi je samokontrola na svim poljima zatajila!!!Čak sam dobila komentar " bolje zapali molim te jer si ovakva nemoguća"....Ne želim staru odvratnu naviku, definitivno...tešim se svo vreme da su ovakvi moji ispadi u ponašanju prolaznog karaktera, i da će PSIHIČKA kriza kad tad proći - samo da ne bude kasno ( u odnosu na sve ostalo). Još nisam počela ništa da treniram ( kako bih se rešila loše energije) jer sam depresivna, lenja, anksiozna. Nakon posla, sedim kod kuće i čitam, čitam,čitam, naravno sve samo u vezi pušenja. Kako ste svi vi prevazilazili nervozu i sve drugo, osim što ste koristili persen i valerijanu?