Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan savet, meni radi: kad god mislite da ste gladni, popijte chashu vode. Ako posle toga josh uvek mislite da ste gladni, pojedite neshto. Obzirom da su nama dok smo bili pushachi cigarete bile reshenje za sve telesne alarme, vechini to postane hrana...ne razlikujemo dobro te signale(glad, zzedj, nervoza, umor, pms,bes, strah)...zato je najbolje cigarete zameniti VODOM. Odete do trafike i umesto cigareta ili slatkisha kupite vodu...a od vode nema shtete...

Pušio sam 17 godina po 20-30 pljuga dnevno i bio ubeđen da je nemoguće ostaviti pušene. Par puta pokušao ali nije išlo... a onda mi je sin koji ima 3 godine, kad sam prišao da ga poljubim za laku noć, stidljivo rekao: "Tata, smrdiš..."

Prekostura će biti 6 meseci kako sam nepušač!

p.s.
Da, malo sam se ugojio. Da, bilo je kriza. Da, sanjam ponekad pljuge. Da... pa šta! :D

Pušio sam 17 godina po 20-30 pljuga dnevno i bio ubeđen da je nemoguće ostaviti pušene. Par puta pokušao ali nije išlo... a onda mi je sin koji ima 3 godine, kad sam prišao da ga poljubim za laku noć, stidljivo rekao: "Tata, smrdiš..."

p.s.
Da, malo sam se ugojio. Da, bilo je kriza. Da, sanjam ponekad pljuge. Da... pa šta! :D

Sve pohvale, ispravno razmisljanje!:klap:

p.s.
Tacno tako: "Pa sta?"
Kao da druge stvari nismo sanjali, imali krize zbog njih...

PS. Odlican ti je post :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back