- Poruka
- 36.702
Ja bi ostavio pusenje da imam neku drugu zanimaciju ..kao sex umesto cigareta 
Ceo dan sexas umesto da pusis

Ceo dan sexas umesto da pusis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikotin je naucno dokazano ...najzavisnija droga![]()
STETA!!!Pala...rsla...prsla...kao zvecka, pre nekoliko dana.
Decko je zavrsio u hitnoj, bilo je frke sa njegovim zdravljem, nije vazno....ali, ODMAH sam kupila i zapalila... I posle kriticna 3 dana, nisam ni htela da batalim. Opet se sve vratilo, pa sam u tripu da uzivam i da mi to pomaze da se sukobim sa stresom.
Gospode pomiluj
Svima vama koji se drzite svaka cast!! Meni deluje sad, ali stvarno, pretesko...![]()
Jos malo pa cetiri meseca,spremam vatromet.![]()
Ljudi da se ’pohvalim’ da sam i ja jutros ispusila pola kutije, bila se zabrinula nesto oko faxa i mislila da cu da poludim, radila sve nesto tesko vec nocima i danima, bila iscrpljena, a i dodatno neki stresovi, i sve mi se sastalo... A i PMS je uticao.
Na kraju danas sve oko faxa ispade bajkovito, ali ja propusila.
Prestajala sam vec par puta, pa valjda cu opet. Evo sad dosla kuci i posle svih ovih napora uziva mi se uz cigarete i neki film, zapalila opet. Nikako da sastavim mesec dana. Pih.
Sad se posle uspesnog dana ’kao castim za sav rad’. Ako nekog vuce zelja da i on zapali, samo cu reci: nema na cemu da mi zavidi, ja zavidim samoj sebi onda kad sam bila nepusac. Odvratno je i glupo, i ne razumem zasto mi se pusi, verovatno zato sto je droga -droga.
Kad cemo zajedno da se odvikavamo? Javljajte
Pa Vendika onda ne vidim cemu forum sluzi. Ko nece da razgovara, ne mora.
Samo sam opisala kako se ja osecam i kako sada razmisljam da bih bolje samu sebe razumela, i jer mozda bi me neko bolje razumeo od mene same. Do sad nije bilo takvih ogranicenja ko ce sta pisati. Ja nisam nista zlonamerno rekla, tako da ako je nekom nesto uvredljivo onda to nije moj problem.
Ja mislim da laci ne zzeli da propushi ponovo i da je zato doshao ovde. Odbroji dane i odluchi da nechesh da propushish. Sasvim je ispravno da se chovek predomisli iako je u pochetku, da bi sebi olakshao prestajanje dao sebi rok.
Nechesh nishta izgubiti ako ne pochnesh ponovo. Sve shto dobijash time je da stojish izpred zgrade na poslu ko siroche, da istrchavash prvi iz bioskopa, budesh tretiran kao zlochinac a i zzene sada znaju da je pushenje znak nesigurnosti...da ne pricham da vlada ozbiljna besparica u drzzavi koja se svima odrazzava na finansije.
Svestan si da ne valja chim si ikad reshio da prestanesh, pa nechemo o tome. Vrlo si jaka lichnost chim si izabrao ovaj najtezzi moguchi nachin ostavljanja: da si reshio samo fizichku zavisnost a gajio psihichku. Mada sada bi ti, posle ovoliko vremena bilo jednostavno da reshish i probleme koji stvaraju ovisnichki nachin razmishljanja.
Ne znachi da bi "pljunuo na svoju rech" ako sada odluchish da ne propushish. Mozzesh i da produzzish rok za recimo josh dve godine.
Ja sam toliko puta padala da zaista mogu da ti potvrdim da se chovek osecha krajnje bedno kada ponovo propushi.
Ako je naravno tvoj izbor da zzelish da pushish, smatrachu to kranje bizarnim, ali poshtujem tudje odluke...i navijam da pobedish svoju slabost.