Uh pa da znas da sam ponosna na sebe kada pomislim na to koliko je vremena proslo

)
A sada kada bi pocela da nabrajam pozitivne stvari, gde bi bilo kraja..
Meni je bilo fascinantno, a to sam verovatno vec i pisala ovde na forumu u to vreme kada sam ostavljala.. kako mi se promenio ukus neke hrane. Paradajiz ... mmnjami, totalno drugi ukus.
Mislim da sam to prvo nepusacko leto zivela na njemu, ukus me je vratio u detinjstvo

))))))))
Sto se tice kriza.. desi se i sada.. ali bas retko.. da mi padne na pamet da zapalim jednu, ali to traje pola sekunde, samo onako prodje kroz glavu... ne mogu da kazem da je to kriza, kao sto sam imala krize u pocetku.. vise je samo misao, a ne prava zelja za tim

) Zanimljivo je da mi se to desava samo kada sam u drustvu odredjenih osoba pusaca, znaci ne svih..

)
I ne sanjam cigarete uopste

)
Da se pohvalim jos i da je danas mom tati mesec i po dana kako ne pusi, a on je imao ogroman pusacki staz!!
Danas je bio bas srecan, mislim da on broji sate od poslednje cigarete.
Imao je bas gadne krize, budio se tokom noci, setao po sobi, nije mogao da spava, isao je kod doktora, na neke grupne terapije, danas mi je rekao kako jos uvek "nije izlecen" iako je proslo mesec i po dana.
Mulja neke bombone po dzepovima, i svaki put kada mu dodje da zapali cigaretu on uzme bombonu.
To mu je doktor savetovao i to mu uspeva za sada

))
Pocetak je najtezi, a zatim, malo po malo proleti dan i da ne pomislis na to! Samo nemojte odustati, kada se javi kriza ona traje manje od pola minuta, pa to svako moze da izdrzi!!!

))