Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodoshla Danusja :D
Ja evo danas ispracam 17. dan, josh sutra pijem tabex i kraj, videcemo kako cu se osecati bez tabexa...Inache moj brat je pocheo da ga pije i pio ga je jedan dan i bio je totalno ko drogiran.....eto kako razlichito deluje na ljude...
Inache imam krize, a specijalno sam nervozna sad pred ciklus i pushi mi se, ali mi se i ne pushi.Ne znam kako da to bolje definishem, ali koliko god imala zhelju da zapalim, josh vecu zhelju imam da ne zapalim...Totalno sam kontradiktorna, znam.
I borim se sa psihichkom krizom (jer fizichku nemam) i nekako izlazim kao pobednik za sada.
Danusja super su roleri, pre dve godine sam ih vozila celo leto i bila zgodna kao zmaj, sad sam krenula na trchanje, ali nisam bash azhurna...
Btw, ja sam ljudi smrshala 1 kg otkad ne pushim, a ne znam kako?
Kod mene neshto sve izgleda obrnuto, svashta....

Dobrodoshla Danusja :D
Ja evo danas ispracam 17. dan, josh sutra pijem tabex i kraj, videcemo kako cu se osecati bez tabexa...Inache moj brat je pocheo da ga pije i pio ga je jedan dan i bio je totalno ko drogiran.....eto kako razlichito deluje na ljude...
Inache imam krize, a specijalno sam nervozna sad pred ciklus i pushi mi se, ali mi se i ne pushi.Ne znam kako da to bolje definishem, ali koliko god imala zhelju da zapalim, josh vecu zhelju imam da ne zapalim...Totalno sam kontradiktorna, znam.
I borim se sa psihichkom krizom (jer fizichku nemam) i nekako izlazim kao pobednik za sada.
Danusja super su roleri, pre dve godine sam ih vozila celo leto i bila zgodna kao zmaj, sad sam krenula na trchanje, ali nisam bash azhurna...
Btw, ja sam ljudi smrshala 1 kg otkad ne pushim, a ne znam kako?
Kod mene neshto sve izgleda obrnuto, svashta....

To što si smršala 1 kg je za svaku osudu ! :D

17 dan ! Svaka čast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo ! :klap::klap::klap::klap:
Ja sam nesto istripovana sto se hemije tiče, pa mi se nije dalo ništa da pijem kao zamensko sredstvo, a i Allen Carr je bio isključiv po tom pitanju, pa sam ga poslušala. Odgovorno tvrdim da niko nije tako ušao u pušačku psihologiju kao on.

I mene kriza drmne kada sam nervozna, ali i kad sam opuštena. Neverovatan je broj psihičkih stanja za koje sam vezala cigaretu. Nervoza, opustenost, veselje, dosada, glad, gledanje tv-a, voznja......

Ali zato sada kuca i kola mirisu kao cveće :)

Roleri dobro idu, nisam provodila toliko vremena napolju od kada sam bila dete.
Odličan način da se uveče ne misli na cigarete i da se ne žvaće kod kuće :D

Lulu nek je sve obrnuto i kontradiktorno samo nek radi :super:

Tačno tako.Zašto umanjivati vlastite zasluge,kada svi znamo kako je borba teška?
Svaki novi dan je novi izazov,pa prema tome i treba se osećati kao pobednik u jednoj
neravnopravnoj borbi. Prvi put smo iz neznanja ili radoznalosti podlegli iskušenju,
postali zavisnici, to stanje je trajalo i trajalo, i sad nam jedino preostaje da se svakodnevno hvatamo u
koštac s posledicama pogrešne odluke. Nije lako,ali su blagodeti u psihofizičkom
smislu time i veće i slađe.

U pravu si potpuno :cmok2:. Shvatila sam da ne treba da se bojim kriza, da one moraju da budu tu, ali da,kad hoću, mogu biti jača od njih. I jesam jača, u tri navrata je
to dokazano u zadnjih 2. i po godine.I stvarno mislim, kada mogu ja, onda mogu svi
da ostave. Pa, ja sam bila prosto zaljubljena u cigarete.:) Sada sam nekako pomirena
sa sobom ,iskušenja dođu i odu,a zadovoljstvo i samopoštovanje ostanu. :)

s razlogom brinete,jav je pao....pobijedila je debljina i nesanica,5kg i 2 mjeseca nespavanja,prekjuče sam kupila kutiju i otpočela ponovo:(ali ,konačno spavam cijelu noć i ne dobijam pola kg dnevno

Skoro svi smo padali....sad si slaba, to je ok, samo nemoj odustati...kada budesh spremna ti ponovo prestani a do tad ostani ovde s nama.

Evo i mene, imala sam nekih obaveza pa sam se javljala na kratko. Eh da, juce je bilo tacno 6 meseci kako sam ostavila ono djubre! Bravo ja...:klap:
Jav, nemoj da klones, svi smo kroz to prosli, samo polako, citaj forum ispocetka, i odluci definitivno datum kada ces prestati. Sigurna sam da ces ovog puta biti jaca. Slavicemo zajedno jubileje vieces. :bye:

Evo i mene, imala sam nekih obaveza pa sam se javljala na kratko. Eh da, juce je bilo tacno 6 meseci kako sam ostavila ono djubre! Bravo ja...:klap:
Jav, nemoj da klones, svi smo kroz to prosli, samo polako, citaj forum ispocetka, i odluci definitivno datum kada ces prestati. Sigurna sam da ces ovog puta biti jaca. Slavicemo zajedno jubileje vieces. :bye:
Ja ne mogu da verujem da se ja sa tobom druzim evo vec 6 meseci!
Srecan ti jubilej Vendi.
Ti si jedna od onih koja dokazuje da je cudo moguce.
"Cudo", za sve one :rtfm: koji misle da je ova stvar nemoguca.

:) :D :ok: :super: :klap: :worth:

:cmok::cmok2::zag:

:heart: :kiss: :heart: :kiss::heart:

:zurka: :maramica: :zurka:

:pivce::orkestar::pivce:

:cvet: :poklon: :poklon: :cvet:

:vatromet: :vatromet::vatromet:

:gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace:
:klap::klap::klap::klap::klap::klap:
:cvet::cvet::cvet::cvet::cvet::cvet::cvet:
:butkice::butkice::butkice::butkice::butkice:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Jao 2. dan bez tabexa, pojedoh sve zhivo i mrtvo....Al ne dam se!!!
Inache danas mi je tachno 20. dan kako nisam zapalila ni jednu! Jedva chekam da prestanem da brojim dane i da pochnem da obelezhavam samo godishnjice :D

@ jav mislim da si sada svesna da u nekom trenutku morash da ostavish i da ce ti to stalno biti u podsvesti, tako da je i ovaj neuspeh ustvari uspeh i korak u dobrom pravcu :D

@ Danusja svaka chast za skidanje na suvo, ja nisam imala dovoljno hrabrosti za to, jedva sam se i na ovo odluchila, a ljudi oko mene ne mogu da veruju da josh uvek istrajavam.Ali kako god, bitno je da se prestane, pa makar i uz pomoc oklagije u glavu :p

@ vendika, svaka chast, bravo, weeeeee :D

Jao 2. dan bez tabexa, pojedoh sve zhivo i mrtvo....Al ne dam se!!!
Inache danas mi je tachno 20. dan kako nisam zapalila ni jednu! Jedva chekam da prestanem da brojim dane i da pochnem da obelezhavam samo godishnjice :D

@ jav mislim da si sada svesna da u nekom trenutku morash da ostavish i da ce ti to stalno biti u podsvesti, tako da je i ovaj neuspeh ustvari uspeh i korak u dobrom pravcu :D

@ Danusja svaka chast za skidanje na suvo, ja nisam imala dovoljno hrabrosti za to, jedva sam se i na ovo odluchila, a ljudi oko mene ne mogu da veruju da josh uvek istrajavam.Ali kako god, bitno je da se prestane, pa makar i uz pomoc oklagije u glavu :p

@ vendika, svaka chast, bravo, weeeeee :D
.
:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back