Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zskace: Bravo!
Da vam kazzem...josh dve osobe iz rl su odluchile da ostave jer ih je podstaklo to shto sam ja prestala. Bez ubedjivanja, priche itd. Znachi, svaka ovakva pobeda je josh mnogo vecha jer che nash primer ohrabriti neke druge ljude da ostave.....i mozzda im bash to spasi zdravlje, zzivot....pozitivni efekti prestanka se apsolutno ne ogranichavaju samo na nas!

Citam sve vase postove, i mnogo mi je drago sto nas ima sve vise. Ja sam se narode prepala nocas. Sanjala sam da sam toliko duvanila da nisam mogla da se oslobodim posle niti da ih ikako ostavim. Ne znam zbog cega mi se to dogodilo posle evo dva meseca, ali bilo je uzasno. Nisam imala krize, niti sam pomisljala na cigaretu, jednostavno je doslo i to ponavljam posle toliko vremena.

Ja neshto mislim da su ti snovi i te "krize" posle sto godina
isto shto i kashalj kada ostavimo pa chistimo plucha
mislim da nam se tako um prechishchava od ideje da smo pushachi
da samo treba da kada to iskashljemo iz podsvesti u svest
kazzemo :"E da, ali to je san, a realnost je da sam ja nepushach!"

Ja tako"kashljucnula" juche kada sam videla usamljenu gorechu cigaretu u pepeljari, doshlo mi da je udomim da bude moja
ali sam se onda nasmejala sama sebi zbog ideje, hochu rechi da ne treba uvek da se shvatamo ozbiljno niti da radimo bash sve shto nam padne na pamet.

Poslednja izmena:
Dogodio se san, ne povratio se!!! Ha ha ha. Ja sam se nekako izborila i ne pomisljam da zapalim, ali moj muz purnja jos vise nego ranije, kao lokomotiva. I doktor mu je zabranio, ima povisen holesterol, trigliceride, jos samo nedostaje da te krvne sudove zapusava jos i cigaretama, ali ne vredi. Sve sam pokusala da ga oduvratim i to njegovo "ostavljanje" traje vec dva meseca. Nista od toga dok ne odluci sam, svesna sam toga. Zato dragi moji ne cekajte da vam doktor zabrani, odviknite se sami.

DANAS MI JE TACNO 2 MESECA KAKO NISAM ZAPALILA! I NECU VISE NIKAAAAAAADAA!!! POZDRAV SVIMA!
Kasnim, al nema veze :D

Cestitam, i od sada samo mesece da brojis :vatromet: :zurka:

Citam sve vase postove, i mnogo mi je drago sto nas ima sve vise. Ja sam se narode prepala nocas. Sanjala sam da sam toliko duvanila da nisam mogla da se oslobodim posle niti da ih ikako ostavim. Ne znam zbog cega mi se to dogodilo posle evo dva meseca, ali bilo je uzasno. Nisam imala krize, niti sam pomisljala na cigaretu, jednostavno je doslo i to ponavljam posle toliko vremena.

Nista ti to nije, i ja sam skoro sanjala i grdno se isprepadala, jos u snu sam htela da se pojedem sto sam zapalila :lol:

Jednostavno, sanjamo da pusimo, kao sto sanjamo mesta gde smo se igrali kao deca, ljude koje nismo videli godinama.
Pusenje je bilo deo naseg zivota i nista nije cudno sto to sanjamo. Snovi nisu satkani od zelja, nego od secanja (najcesce)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back