Pre dvadesetak dana sam zaglavio neki grip.
Temperatura, grlo......Sama pomisao da zapalim mi je bila odvratna(inace imam 43 godine i pusac sam bez prekida od svoje 16-te godine).
I evo i danas, posle dvadeset dana i dalje mi je odvratno da zapalim(da ne lazem imao sam dve tri krize, tipa da pomislim da zapalim, ali mi to samo na tren prodje kroz glavu i ja pomislim da kad sam ovoliko izdrzao, ima da ne zapalim ni tada.Da napomenem da nikada za sve godine nisam pokusavao da ostavim, cak ni kada sam dobio opstruktivni bronhitis od pusenja, nego sam samo smanjio na jednu paklicu dnevno).
Sve manje i manje i pomisljam, i prilicno lako guram napred.Imam utisam da zasigurno necu nikad vise zapaliti....
Ono sto me nervira, i zbog cega pisem ovde je sto svih ovih dana stravicno kasljem, izbacujem slajm, mnogo gore nego u vreme kada sam pusio......
Zato hocu vas da pitam, kakva su vasa iskustva po tom pitanju, jer je ovaj kasalj postao skoro neizdrziv(da mi nije caja od zalfije koja cini mi se kao anestetik deluje na moje grlo, ja bi kako se kaze crk`o od kaslja)...[/QUOTE
Kao prvo: SVAKA CAST na 20-ak dana!!!
Što se tiče kašljanja to je prilično individualno. Ja uopšte nisam kašljala a ne pušim više od 8 meseci. Ja se brinem što ništa nisam iskašljala a pušila sam 12 godina, a moj drugar je dušu iskašljavao puna dva meseca. I kako sad to