Prvo, ovde se niko ne svadja, samo se povremeno pojavi neko ko nema volje da se ukljuci u temu sa malo vise takta.
Drugo, ja se
sa cigaretama ne bih bas zezala.
Trece, i ja zastupam ovaj lek jer sam ga konzumirala. Na sta mi je delovao nemam pojma, ali ono sto zasigurno znam je da mi je delovao na zelju za cigaretom. Ubio je tu zelju na mrtvo. Na sta je jos delovao (naravno da nije delovao da naglo procvetam) niti znam niti sam ista primetila. I posle 3,5 godine jos uvek sam ziva i zdrava. Moj otac koji nije prestao da pusi jedva je ziv, a zdrav odaaaavno nije. A njemu nije naskodio ovaj lek,
vec nesto drugo.
Cetvrto, dakle niko nije lud da kaze da je bolje ostaviti cigarete sve konzumirajuci nekakve, kakve god lekove, nego bez njih. Potpuno podrzavam pre svega ostavljanje cigareta bez upotrebe pomagala koja na bilo koji nacin mogu stetno da uticu na coveka. Ali ako tako ne ide... Sta? Primeniti neku radikalnu metodu ili nastaviti sa cigaretama. (One valjda blagotvorno uticu na organizam, i to traje godinama i godinama, a lek se usima mesec do dva).
Peto, linijom manjeg otpora idu oni koji koriste ovaj lek, tako da ja onda ne znam kojom linijom idu oni koji jos uvek puse.
Mislim stvarno mi je vise glupo da tupim o ovome. Svako uostalom ima pravo da sam odluci sta ce sa tom svojom navikom. Odrasli smo ljudi. Ovde smo da prezentujemo svoja iskustva, pa ce neko od svega toga nesto usvojiti a neko ne. I tu smo da pruzimo podrsku jer svi mi znamo kakve su to muke. Svi smo bivsi pusaci ili pusaci u ostavci

.
I drustvo samo jos nesto da napomenem.
Mislim da vam to do sada nisam
ni jednom rekla.
Dakle ako niste znali

ja vec 3,5 godine ne pusim.
(Vec vas vidim.

dokle vise te 3,5 godine)