Cao narode. Ja mislim da se s nekima ne razumem dobro.
Ranije kad sam se odvikavala imala sam krize i bilo mi je tesko. Tako da ja izuzetno dobro znam sta je jaka kriza. Mogu slobodno reci da sam bila strastven pusac. U trenutcima jakog stresa prekidala sam. Tako da sam izdrzavala svega 2-4 dana. Uvek bi nastavljala ’jos jedan dan’ da uzivam u cigaretama. Sutra nikad ne umire. Uzmem jednu, pa onda jos koju, jer ionako sam ’vec prekinula odvikavanje’

Zadnji put kad sam se odvikavala, bila sam izdrzala 4 dana i uvece posle svog tog truda odlucim da jos jednom u zivotu uzivam u cigaretama

I naravno opet sam pocela da pusim, to je bilo 30.jula evo danas je 9.oktobar pa vi vidite kako nam nikotin krade vreme i postavlja smesne zamke a sto je najgore mi na to padamo.
Hocu da kazem da ako sebe vidimo kao zrtvu dok se odvikavamo, onda to nije dobro. Podsvesno ne zelimo da se odviknemo. Ako smo zadovoljni, znaci da smo negde u dubini sebe raskrstili s tim i verujemo u: VISE NIKAD NI JEDAN DIM. Meni je na neki nacin pomoglo to sto sam se nekoliko puta ’oprastala od cigareta’, i to sto sam odredila datum odvikavanja, i dugo ga pomerala. A onda kazem: stop! Ovo ide u beskonacnost. Pusac se nikad nece moci nauzivati dovoljno i oprostiti od cigareta

)
PIPI LANGSTRUMPF , ne bih imala srca dati na te smesne tablete 4000 hiljade kad znam da je skoro 50% ljudi kako u svetu tako i u Srbiji gladno, ili jede smece umesto obroka dostojnog coveka. Iz principa nikad u zivotu necu kupiti ni jedne tablete za odvikavanje, a i zbog toga sto su cist marketinski trik, profitiranje na tudjoj nesreci. Ja ga nisam probala, niti cu ali puni su forumi ljudi na internetu koji tvrde da se po vec nekoliko puta odvikavali Zibanom i slicnim tabletama. Hehe toliko o tome
Cruela_DelVill

ako ja potcenjujem ’ovog protivnika’ onda mu vi sigurno dajete nerealnu moc

Kazete ja imam SVOJ NACIN, onda mi nije jasno zasto ljudi posle godina asptinencije opet pocnu da puse. Takvi ustvari obicno posle par meseci pocnu ponovo. Hocu da vam kazem da su se oni fizicke krize mozda resili, ALI NISU PSIHICKE. Poceli su da puse posle toliko vremena jer su celo vreme ostali psihicki zavisni. Svi mi ne mozemo da prestanemo jer vidimo u cigaretama neki OSLONAC. Ili verujemo da mozemo istovremeno biti zdravi i pusiti nekoliko cigareta dnevno. Dok ne shvatite da je: ILI jedno-ILI drugo.
Ranije sam patila za cigaretama kad sam se odvikavala, sad mi je super. Ne bih zapalila da me koljete

Verujte mi na rec, odlicno se osecam, a uvek mi je bilo tesko kad sam se odvikavala. Ako me ikada strefe krize, nedaj boze neke teskoce, bilo sta lose, postacu pre alkoholicar ako moram, mada alkohol ne podnosim, ali s cigaretama nikad vise.
Zelim vam svima punoooooooooooooooo srece u odvikavanju!