Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gomilamo emotivno djubre u sebe
dal cigaretama dal hranom

mislim da bivshim pushachima uopshte ne treba dijeta za odvikavanje od hrane vech neki dobar psiholog
i yoga
da nauchimo da dishemo i da izbacujemo bes iz sebe umesto da talozzimo sve u sebe dal na plucha dal na pozadinu
Ovih dana sam sve vishe ubedjena da je u pitanju samo nervoza
a to ima svoje uzorke treba ih nachi i zavrnuti im shiju. :evil:

Ja sam neizmerno zahvalna svima koji ucestvuju na ovoj temi kao podrska
Triput ura za nepusace!

E a meni je zaista zadovoljstvo ucestvovati na ovoj temi.
I to pre svega zato jer su ovde svi pozitivni.
I zbog toga sto se ovde osecam po malo korisnom (:rumenko: valjda sam).
I stvarno zelim da pomognem koliko mogu.

Ucestvujem ja na jos nekim meni znimljivim temama,
ali tamo cesto ima nekih zlonamernih komentara,
nekih padobranaca koji bi samo da miniraju
ili temu ili sagovornika....
Sve u svemu ima negativnih pojava, sto se na ovoj temi vrlo retko desava.
Vi mi dodjete kao neko dobro drustvo sa kojim bih rado na nepusacku :zurka:.
Pozdrav svima :bye:

porasli su mi kilogrami, što jes' jes' (dva/tri)
al' što mi je poraslo samopouzdanjee :manikir:
pa... ovako odokativno.. duplo

Vendika
mi smo, sad već, ozbiljni nepušači :D

ovo je jedna divna tema
sa divnim ljudima :heart:

CRU, kako si to lepo rekla, i jesu divni ljudi. Sto vise citam ovaj forum sve vise mi se cini kao da smo se udruzili, vise kao neka veca porodica da bi resili neki problem. A stvarno mislis da smo ozbiljni nepusaci? Da nije malo rano?? He he! :zag:

Već tri dana ne kozumiram cigarete, tj ne pušim...
Malo mi je juče bila frka :sad2: pa sam popušila jednu :tajna: i bilo mi je loše (bila mi je muka i vrtelo mi se u glavi) ...Bila sam ljuta na sebe što sam uopšte zapalila, :dash: što nisam "jača" od glasića u glavi "Jedna cigareta se ne računa, zapali - nije to ništa..." :aha:
Nadam se da se vi dosledniji od mene ;)

Poslednja izmena:
Malo mi je juče bila frka :sad2: pa sam popušila jednu :tajna: i bilo mi je loše (bila mi je muka i vrtelo mi se u glavi) ...Bila sam ljuta na sebe što sam uopšte zapalila, :dash: što nisam "jača" od glasića u glavi "Jedna cigareta se ne računa, zapali - nije to ništa..." :aha:

Ako mozes jedan dan bez cigareta,
onda mozes i dva.
Ako mozes dva dana onda mozes i tri.

Pocni polako da nizes svoj niz.
Evo je Vendika kao najsveziji primer.
Ona je nanizala 22 dana.
Polako. Jedan po jedan.
Nije lako, ali je sve lakse i lakse.

Ako tako budes kvarila svoj niz
to ce biti kao niz biserno belih zuba
ali gde je svaki drugi u nizu
crn, pokvaren i supalj.

Pokusala sam samo da budem slikovita.

Hajde pocni da istrajavas. Mozes ti to.
Ako sam mogla ja (20 godina po 1,5 kutije)
mozes vala i ti. Gora od mene nisi.

I nemoj da ih konzumiras vise nikada.I nemoj unapred da mislis kako je neko dosledniji od tebe. Potudi se samo malo i videces bice ti zivot mnogo lepsi. Pa nisi se rodila sa cigaretom. Moras da jedes, spavas, ali ne moras da pusis. Ja sam bila okoreli pusac punih 17 godina, i to skoro 2 paklice na dan. Pokusavala sam nekoliko puta da ostavim, citala knjigu, lepila flastere, i nikada nisam izdrzala duze od 5-10 dana. Muz je bio tu o kome sam i neki dan pisala koji i dan danas purnja kao lokomotiva. Znaci potpuno sama sa sobom, ovim forumom i mojom cvrstom odlukom. Kada sam mogla ja, kao okoreli pusac, onda ces i ti! Zelim ti puno sreed i pisi kad god ti je frka.:bye:

Naravno da hoce.

Ne moze da bude gore, to ti samo psiha radi.

Cudoviste je gladno pa se buni. Samo nemoj da ga nahranis i bice sve ok.
Ja sam se svadjala sama sa sobom puna dva meseca, iako fizickih kriza nije bilo.

I na moru, posle 9 meseci samo mi je palo na pamet da bih zapalila........samo sto ja svaki put sama sebi kazem: "More, mars bre tamo, neces vala".....i prodje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back