gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Skoro svi smo posrtali, padali, ponovo ustajali i onda je na kraju uspeloUh kako ovo strasno zvuci... mislim onako trenerski.Hiljadu puta me pitali sto ne ostavim, pa i nisam bas neki pusac (nekad za ceo dan ispusim pet cigareta), da batalim na vreme itd. uvek sam odgovarala da necu zato sto ne mogu. I jednom mi uspe... da ne racunam trudnocu tad nisam pusila zato sto je to drugo stanje, i evo sad al posrcem. Ne zelim tu sad da lazem kao uspevam i nisam zapalila... u drustvu zapalim (eto jednu cu). Nervira me to sto ispada sad da nisam bas tako cvrsta i jaka, nervira me sto osudjujem narkomane koji se bodu a ja to isto radim. Nadam se samo da ce vremenom zelja za cigarom slabiti a dotle ja se trudim... i necu da kazem necu vise nikad, trudim se danas za danas, sutra za sutra.... pa i ako padnem idem ispocetka.

Bitno je da ne odustajes, da si sa nama ovde,a to znaci da su ti stalno pred ocima razlozi zasto treba da ostavis cigarete. Jednom ces uspeti.
PS:izuzetno cenim sto iskreno proznajes da ne ide jer ako lazes onda zmuris pred cinjenicama, a ovako ces sigurno doci do uspeha.